• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım?…

Evet olmuştu hiç sevişesim gelmiyordu ki henüz tam anlamıyla da gelmiş değil, bir ara her yaptığı batıyordu özellikle uyurken görünce içten içe çıldırıyordum durduk yere kavga çıkarıyordum🫢 bir ara asla bana yaranamadı, temizlik konusunda hergün bir yeri beraber temizliyorduk falan filan zamanla meşguliyerlwrimiz değişti mekanımız değişti kızımız büyüdü 2 gündür sevişesim var adam hasta 😂 kızım beşikte yatmadı hep yanımda şu an ona yatak aldık eşim aldı yatağıda 120-200 kızı uyuturken bende uyur kalırmışım 😵‍💫 gece uyanıyorum salon ve mutfağı dağınık bırakmamışsa sıkıntı yok ama dağıtmışsa sıkıntı bu aralarda buna tahammülüm yok.
Ben hiç tekrar böyle hissedebileceğime inanamıyorum ama umarım hissedebilirim 🥹

Merhaba arkadaşlar… İçimi dökmek istedim biraz.. eminim beni eleştirenler de olacaktır ama bunları kimseyle paylaşamamak çok zor. Eşimle 4 yıl önce evlendik. Gayet severek evlendik mutlu bir evliliğimiz vardı ve bu yıl ocak ayında doğum yaptım. Doğum yaptığımdan beri kocamdan aşırı soğudum. Özellikle son 3 aydır yaptığı her hareket bana batar oldu. Ben evden calısıyorum ama sıkıntılı bir patronum var, stresli bir işim var. bunun yanı sıra yemek bulaşık vs hep genelde bende olur. Gece gündüz çocukla hep ben ilgilenirim. Gündüz o evde olduğu vakitlerde çocukla ilgilenmeye çalışıyor ama “yoruldum, bi dur artık” vs gibi hep söylenir. Şimdi ilgisiz bir baba ve koca modeli çizmek istemem; kurutmadan çamaşır boşaltıcaksa mesela söyleseydin yapardım der ya da çocuğun bişeyi varsa söyleseydin yapardım der hep ama bu söylemeler beni yoruyor. İkimizde çalışıyoruz ikimiz de bu evde yaşıyoruz onun da her şeye hakim olması gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğu durumda pasif kalıyor ve bu beni sinir ediyor. Hamile kaldığımdan bu yana hiç birliktelik yaşamadık. Ben çocuğmla birlikte yatıyorum o salonda yatıyor. Tabii söyleniyor arada ama ben hep bir bahane buluyorum. Boşanmaya da cesaretim yok açıkçası ama böyle nereye kadar gider bilmiyorum… Siz olsanız napardınız?
Sende çamaşırını yemegını yapma söyleseydin yapardım de .

Ya bu dönemi birçok kadın yaşıyor maalesef. Boşanmak istemiyorsanız, şöyle diyeyim, çocuk büyüdükçe, rahatlayacaksınız. Birkaç yıl daha geçecek tabii. Benim eşimle de cinselliğimiz aylarca olmadı. Tiksinti duyuyordum. Eşim aldatmadı beni. Ama başkası olsa o dönem aldatabilirdi. Bu da bir risk yani.

Merhaba arkadaşlar… İçimi dökmek istedim biraz.. eminim beni eleştirenler de olacaktır ama bunları kimseyle paylaşamamak çok zor. Eşimle 4 yıl önce evlendik. Gayet severek evlendik mutlu bir evliliğimiz vardı ve bu yıl ocak ayında doğum yaptım. Doğum yaptığımdan beri kocamdan aşırı soğudum. Özellikle son 3 aydır yaptığı her hareket bana batar oldu. Ben evden calısıyorum ama sıkıntılı bir patronum var, stresli bir işim var. bunun yanı sıra yemek bulaşık vs hep genelde bende olur. Gece gündüz çocukla hep ben ilgilenirim. Gündüz o evde olduğu vakitlerde çocukla ilgilenmeye çalışıyor ama “yoruldum, bi dur artık” vs gibi hep söylenir. Şimdi ilgisiz bir baba ve koca modeli çizmek istemem; kurutmadan çamaşır boşaltıcaksa mesela söyleseydin yapardım der ya da çocuğun bişeyi varsa söyleseydin yapardım der hep ama bu söylemeler beni yoruyor. İkimizde çalışıyoruz ikimiz de bu evde yaşıyoruz onun da her şeye hakim olması gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğu durumda pasif kalıyor ve bu beni sinir ediyor. Hamile kaldığımdan bu yana hiç birliktelik yaşamadık. Ben çocuğmla birlikte yatıyorum o salonda yatıyor. Tabii söyleniyor arada ama ben hep bir bahane buluyorum. Boşanmaya da cesaretim yok açıkçası ama böyle nereye kadar gider bilmiyorum… Siz olsanız napardınız?
Eşiniz yardım istediğinizde tamam söyleseydin yapardım diyorsa aslinda çokta büyütülecek bir şey yok gibi. Hangi erkek durtmeden bi şey yapıyor ki.Oturup konuşunca düzelmeyecek sorun yok gibi gözüküyor burdan

Bence ilişkinizin güzel tarafından bakmaya çalışın, eşimize haksızlık etmiyorsunuz anne oldunuz hormonlar şu an çocuğu büyütme derdine evet libidosu yüksek kadınlar var ama her kadında bir değil. Sadece sürecin geçici olduğunu düşünün. Hem burada haksızlık tek taraflı değil eşinizde size kadın olduğunuzu dişi olduğunuzu hissettirmeli. Benim eşime yok istemiyorum diyince tamam ama ne zaman vereceksin diye sorar hemen 😂 perşembe derim çarşamba olsun yapar tüm dikkatim ciddiyetim kaybolur 😂😂

Benim için iyiye gidecek bir kısım var mı bilmiyorum ama bu şekilde ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ona karşı bir samimiyetim sıcaklığım kalmadı. İki gün sonra çocuğumun odasını ayırsam tekrar aynı yatakta yatmaya başlasak mutlu olur muyum bilmiyorum bunları düşünmeye başladım. Boşanmaya da şu yüzden cesaretim yok ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. Kızımın bunu yaşamasını hiç istemiyorum cünkü aslında kötü bir baba veya koca değil. Sırf benim yüzümden babasından mahrum kalmasını istemiyorum.
adam siz söylemeden bişey yapmıyor, evde herşey sizin üstünüzde, soğutmuş kendinden
ama iyi koca + baba

yahu bu iyi koca baba olmak kriterleriniz bu kadar düşük madem
madem iyi koca baba, e sorun ne o zaman?

adam iyi koca veya baba değil, beklentileriniz karşılamıyor yani,
ki beklentileriniz de öyle aman aman şımarıkça yüksek beklentiler de değil (öyle de olabilirdi o zaman ayrı konuşurduk)
bi kere bunu ifade ederek mi başlasanız acaba?

Ya bu dönemi birçok kadın yaşıyor maalesef. Boşanmak istemiyorsanız, şöyle diyeyim, çocuk büyüdükçe, rahatlayacaksınız. Birkaç yıl daha geçecek tabii. Benim eşimle de cinselliğimiz aylarca olmadı. Tiksinti duyuyordum. Eşim aldatmadı beni. Ama başkası olsa o dönem aldatabilirdi. Bu da bir risk yani.
Benim eşim de öyle biri değil. Dediğiniz gibi aslında bende de tiksinti durumu var. Bu evle ilgili söylediklerim biraz da bahane sanki bilmiyorum..

Bence ilişkinizin güzel tarafından bakmaya çalışın, eşimize haksızlık etmiyorsunuz anne oldunuz hormonlar şu an çocuğu büyütme derdine evet libidosu yüksek kadınlar var ama her kadında bir değil. Sadece sürecin geçici olduğunu düşünün. Hem burada haksızlık tek taraflı değil eşinizde size kadın olduğunuzu dişi olduğunuzu hissettirmeli. Benim eşime yok istemiyorum diyince tamam ama ne zaman vereceksin diye sorar hemen 😂 perşembe derim çarşamba olsun yapar tüm dikkatim ciddiyetim kaybolur 😂😂
Doğru haklısınız. Ben kendimi o kadar erkek gibi hissediyorum ki artık anlatamam.. belki soğukluğum bundan da olbilir

Çok kez konuştum.. pek bir faydası olmadı. Söylersen yaparımdan öteye geçemiyoruz.
Siz saydığınız tüm bu işleri birisi size söylediği için mi yapıyorsunuz elbette hayır ,gayet sorumsuz bir koca ve baba bence çokta güzellemeye gerek yok.

Çünkü bunlar ev işi yapıyorumdan ziyade sorumluluktur , eşiniz de bu sorumluluklardan kaçmaya yer arayan bir çocuk, yetişkin değil ne yazık ki.

Kendinizi düşünün, biri sadece size yap diye söylemediği için,gün içinde yaptığınız tüm işleri bir bırakın bakalım neler oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu platformda da okuduğum kadarıyla ve bizzat yaşamış olarak söylüyorum 100 erkekden 1 i ev işlerine gönüllü yardımcı oluyor diğerleri yapmıyor söylesenizde yapmıyor yapsa da söyleniyor bunu artık sorun olarak görmeyin çok yorucu biliyorum ama hepsi böyle inanın. Boşanmak için çok neden yok gibi, bence sakince sorunlarınızı konuşarak çözebilirsiniz. Bi uzmandan yardım almayı da deneyin

Aynisini yazacaktim, erkeklerin cogu boyle, konu sahibesi bosanip ne yapacak ?

1. Yeni erkek bulacak, o adam da muhtemelen bu modelden olacak
2. Yeni erkek bulmayacak 2 yasindaki cocuga tek basina bakacak

Neden birliktelik yaşamadınız ve siz neden yatağı ayırdınız soğudunuz mu sevmiyor musunuz

19 aydır neden cinsellik yaşanmıyor? Bu sorun hepsinden büyük ve diğer sorunların sebebi.

aynı şeyler çoğu evlilerin başından geçmiştir muhtemelen. Erkekler böyledir komut almadan hareket etmezler ilk zamanlar ben de aynı şekilde şikayetlenip duruyordum ama sonra farkettim ki gerçekten söylemek gerekiyor kafaları basmıyor çünkü. o yüzden söyleyeceksin bacım. çamaşırlar serilecek mutfak toplanacak yardım eder misin canım de. bir süre sonra alışacak. çünkü ben de 10 yıllık evliyim ve aynı şeyleri yaşadık emin ol geçiyor hepsi. artık bir süre sonra sen de vazgeçiyorsun şikayet etmekten. kesinlikle boşanma sebebi değil geçici şeyler bunlar her evlilikte olur ama düzelir.

Anne yanı beşik alıp kocayı da yatağa alabilirsiniz, büyüyen beşik bile olur.

Diğer konu için; Bendeki adamda aynı modelden, dün akşam hem eşime hem oğluma kaydım, komutla iş yapıyorlar, oğlum git ödev yap, elindeki telefonu bırak, git defter oku, sifona bas, elini iyice yıka, suyu çok açma üstünü ıslatma… kocama sofrayı kurmayı yardım et, ödevlerine bakıver, bulaşıkları bi kaldırıver, sonra ikisi de mızık mızık ben cinnet🤪

Fark ettim ki oğlum kocamı geçiyor 😀

Arkadaşlar bu platformda da okuduğum kadarıyla ve bizzat yaşamış olarak söylüyorum 100 erkekden 1 i ev işlerine gönüllü yardımcı oluyor diğerleri yapmıyor söylesenizde yapmıyor yapsa da söyleniyor bunu artık sorun olarak görmeyin çok yorucu biliyorum ama hepsi böyle inanın. Boşanmak için çok neden yok gibi, bence sakince sorunlarınızı konuşarak çözebilirsiniz. Bi uzmandan yardım almayı da deneyin
benimkide yap desem kırmaz yapar söylenmez ama yap dicem hep

cnm ben büyük sorunlar göremedim. siz niçin hep çocukla yatıyosunuz? yatak odasına beşik koysanız aynı yatağa girseniz daha iyi olmazmı? eşin şuan yatağada gelse arada çocuk ay ezdimmi, ay vurdummu derken karı koca enerjiniz yine oluşmicak. aynı yatağa girip uyusanız bile oksitosin vb. hormonlarınız salgılanırsa pozitifliğiniz ve tahammülünüz artacak bence. erkekler söylemeden canı gönülden ev işlerine eyilmez bunu çok görme hepsi böle

Back
X