• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım?…

Ben hiç tekrar böyle hissedebileceğime inanamıyorum ama umarım hissedebilirim 🥹
İlk cocugumda aynı böyleydim adama gıcık oluyordum, ev işi de yapıyordu yani ama yok sonra düzeldi konuştuk 6 aylıkdi kızım kafa olarak hallettik ama benim tekrar istemem zaman aldı, sanırım emzirme de olunca bizlerin libidosu düşüyor,kızım 3 yaşına falan gelince biz çok iyiydik birbirimizi ozlerdik falan, şuan yine bebeğim var bu ozlemlerden bir kaçamak oldu 😁 ama emzirdigim için bence adama yaklasasim gelmiyor şuan kafam daha rahat düzelecek tamamen hormonlardan olduğunu biliyorum, yine gıcık oluyorum adama orası ayrı 🤣🤣🤣 ikinci çocuğun tek kolay yani duzelecek ya diyorsun

Benim eşim de öyle biri değil. Dediğiniz gibi aslında bende de tiksinti durumu var. Bu evle ilgili söylediklerim biraz da bahane sanki bilmiyorum..
Benim ilk evliliğmde bunu yaşadım doğum sonrası uzaklaştım eşimden bir tiksinti geldi asla öpemiyor sarılamıyordum cinsellik asla istemiyordum. Ama o isterdi o kadar ısrar ederdi ki yaşardık cinselliği ama kendimi çok kötü hissederdim tecavüze uğramış gibi bazen ağlardım bile o kadar nefret ederdim kendimden de. Çok uğraştım çabaladım tekrar seveyim aşık olayım diye başbaşa tatiller güzel gecelikler şarap gecesi yapmak ufak kaçamaklar ama olmadı ben tekrar sevemedim eşimi. TABİKİ ARAMIZDA BAŞKA PROBLEMLERDE VARDI AMA HANGİ evliikte olmuyor ki. İnsan sevince bazı şeylere katlanır sanırım ama ben sevmediğim için katlanamadım uzatmalı şekilde devam etti ve 11 sene sonunda boşandım.
Pişmanım keşke çok erken bitirseydim o evliliği. Eğer senin durumunda buysa yazdıklarımı biraz düşün derim.

cnm ben büyük sorunlar göremedim. siz niçin hep çocukla yatıyosunuz? yatak odasına beşik koysanız aynı yatağa girseniz daha iyi olmazmı? eşin şuan yatağada gelse arada çocuk ay ezdimmi, ay vurdummu derken karı koca enerjiniz yine oluşmicak. aynı yatağa girip uyusanız bile oksitosin vb. hormonlarınız salgılanırsa pozitifliğiniz ve tahammülünüz artacak bence. erkekler söylemeden canı gönülden ev işlerine eyilmez bunu çok görme hepsi böle
Kızım benim yanımdan başka bir yerde yatmıyor çok denedik ama olmadı

Back
X