• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

3 çocuğunun ölmesiyle haşna fişne yaptığı kadının kocasıyla birlikte olmasını bir mi tutmuş yani sözün bittiği yerdeyim kendimi tutamayıp ban yemekten korkuyorum kızlar beni susturun oha diyorum yuh diyorum çüş diyorum!

Yıkılırdım.Saygımı yitirirdim.
..

3 çocuklu bir kadın neden ayrılmak istesin ? Evlenmeden önce hiç sorgulamadiniz mi ?

Burada hep yazıyorum, madur erkekler elbet var ama çok büyük kısmı , bosanmissa kabahatlidir gözümde.

Buram buram gerçek bir kötü. Suni de olsa hiç vicdan yok. Kayınpederiyle olan iliskisini duyan oglunu öldüren kadından ne farkı var simdi bunun. Sosyolojik olgu resmen incelenmelik tam. Kasabalı mi esiniz?

Araştırıp evlenseydiniz keşke olan olmuş artık canım.. belki de pişman falan olmuştur eşin, yoksa neden evlensin ki seninle? . Bence daha fazla deşip hatıralarını tazeleme hatırlatma. Belki unutmuştur, tövbe etmiştir .. yine de gözün üstünde olsun ona çaktırmadan kontrol et. Telefonunu sosyal medya hesabına falan bak.. rabbim yar ve yardımcın olsun..

Cnm , ne dusunmen gerektigini bilmiyorum ama
Bu dunyada hic bir yalan gizli kalmaz , suan kocan sana eskidendi diyorsa ve sen kocani seviyorsan suan kocana inanmaktan baska caren yok ! Eger senin dusundugun gibi birsey varsa zaten ortaya cikar ! Ve benim dusuncem su , bi erkek sevmedi kadina asla dokunmaz. Eger seni sevmeseydi neden seninle evlensinki ?? Istese senden onceki esinden sonra gonul eylendirirdi bide bu taraftan bak..

ben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim
22 yaşında nasıl bir hayata girdin böyle. Ve 1 yıl dolmadan hemen bebek ? Merak ediyorum ailenin onayı var mıydı ?

Back
X