- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pasaklikralice
. ''Onu okadar kıskanıyodum ki kocasından onun kocasıyla ilişkiye girdiğini bilmek 3 çocuğumun o anda ölmesinden daha acı geliyodu''
Şerefsiz adam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. ''Onu okadar kıskanıyodum ki kocasından onun kocasıyla ilişkiye girdiğini bilmek 3 çocuğumun o anda ölmesinden daha acı geliyodu''
Buram buram gerçek bir kötü. Suni de olsa hiç vicdan yok. Kayınpederiyle olan iliskisini duyan oglunu öldüren kadından ne farkı var simdi bunun. Sosyolojik olgu resmen incelenmelik tam. Kasabalı mi esiniz?
22 yaşında nasıl bir hayata girdin böyle. Ve 1 yıl dolmadan hemen bebek ? Merak ediyorum ailenin onayı var mıydı ?ben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim
eşinizkqc yaşinda sen kac yaşındasınben böyle bişeyi sevgiliyken yada çocuğum olmadan öğrenseydim emin olun aileme sokmazdım ama hayatımın en mutlu günlerini yaşarken öğrendim o yüzden kafam allak bullak
bekar 22 yas gıt 3 cocuklu adamla evlen zorun neydi22 yaşında nasıl bir hayata girdin böyle. Ve 1 yıl dolmadan hemen bebek ? Merak ediyorum ailenin onayı var mıydı ?