3 yıldır Unutulamayan eski sevgili..!!

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹️☹️ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...🙄🙄

Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...🙄🙄

Bence duygusal boşluktan böyle düşünüyorsunuz. O kişiden sonra daha uyumlu olduğunuz ve ciddi düşündüğünüz biri çıksaydı umrunuzda bile olmazdı. Şimdi siz yalnız, o evli. Beyniniz size oyun oynuyor olabilir hala unutamadığınızı sanmıyorum ben. İnşallah daha mutlu olacağınız biri çıkar hemen karşınıza. O zaman "evet ya boşluktan öyle sanmışım" diyeceksiniz :)

Bir konuda birşeyi çok isteyince ve bir problemle o şey olmayınca bünye resmen şoka giriyor ve bilinçaltı o kişiye komple bağlanıyor oldurmaya çalışıyor vs. Bir nevi hırs yapıyor yani.
Sizinki de böyle birşey.
Bilinçalti teknikleri falan oluyor bu konularda araştırın
Zaten evli olduğu için başka çare de yok.

Bence duygusal boşluktan böyle düşünüyorsunuz. O kişiden sonra daha uyumlu olduğunuz ve ciddi düşündüğünüz biri çıksaydı umrunuzda bile olmazdı. Şimdi siz yalnız, o evli. Beyniniz size oyun oynuyor olabilir hala unutamadığınızı sanmıyorum ben. İnşallah daha mutlu olacağınız biri çıkar hemen karşınıza. O zaman "evet ya boşluktan öyle sanmışım" diyeceksiniz :)
Yani ilişkiyi ben bitirdiğim için sürekli kendimi suçluyorum... şu an onun yanındaki Kadın, karısı ben olabilirdim diyorum.. bi de şu sıra hayatımda neredeyse hiç bişey yolunda gitmiyor.. sürekli ayrılmasaydık ne kadar mutlu olacağımızı düşünüyorum..☹️☹️Onu düşünmediğim tek bi gün bile yok..!

Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...🙄🙄
Bi arayın bakalım çocuğu olmuş mu? Evlenmiş 5 ayda. O sizi unutmuş siz de unutun zahmet olmazsa.

Aslında ona da çok kızıyorum çünkü evlendiği halde bana umut vermeye devam etti.. kendisini unutamadığımı bildiği için ilk 1 sene falan aradı durdu.. açmadım.mesaj attı . sonra merakımdan cevap verdim .. dedim ne oldu?! İşte geçmiş bana diyor ki evlendim ama çok mutsuzum, evlilik hiç güzel bi şey değilmiş, seni unutamıyorum.ona hep dedim ki seçimini yaptın sen .. bu şekilde bana da o kadına da zarar veriyorsun dedim.asla yüz yüze falan gelmedim... ama ben en son 2 yıl önce resti çektim ve dedim ki: eğer bana geçmişte bi parça değer verdiysen bu şartlarda beni bi daha aramazsın dedim.. o da aramadı zaten.. tayini de çıktı doğuya bi yere bastı gitti..yani kendisi çok da kaliteli biri değilmiş öyle olsaydı.. hanımıyla en ufak bi kavgada beni arayıp açmayınca msj atmazdı..!! Bu erkek milleti neden böyle aç gözlü ..!!

Daha iyi birisi çıkmamış diye takıntı olmuş, sevseydin ayrıldığın ilk günler üzülür ve hatta ayrılamazdın. Şu an hayatın yolunda gitmiyor diye böyle bence
İlk günler aslında üzülüyordum ama aşırı derecede gurur yaptım .. onun hemen ayrılığı kabul etmesine falan çok sinirlendim öyle aşırı gurur yaptım yani Gururuma yenik düştüm ..

Back
X