Eski Sevgilimin Eşiyle Fotoğrafı

Sizin yakıştıramamanız( eski sevgilinin eşini beğenmediniz sanırim)önemli değil ki eski sevgilinin kilo almasi ve o haliyle birinin onu beğenip evlenmesi önemli. Tabi ki biten bir ilişki,verilmiş emek,harcanmış zaman vs bir dolu şey sayabilirim sizin açınızdan bakınca ama bu bakış açısı çok sağlıklı değil. Ne olsa rahatsız olacaktınız mesela? Çok güzel bir kadinla mı evlenmiş olsa yada ne bileyim sizinle beraber göründüğü halinden daha iyi görünse mi rahatsız olacaktınız rahatlamak yerine?
Boşverin ardınıza bakmayın bence zira size faydası dokunmaz.
İllaki sizinde hayatınıza biri girecek,sevecek sevileceksiniz o zaman dönüp baktıgınızda iyi ki bitmiş diyeceksiniz belkide.
Hakkınizda hayırlısını dilerim.

gayet normal böyle düşünmen çünkü hiç tanımadığın konuşmadığın biri değil. ama çokta irdeleme bence kalkıp bi kahve yapmak daha faydalı senin için şu aşamada

Şu kısma kadar, normaldir. Geçmiş paylaşmışsınız. Güçlü duygular hissetmişsiniz. Böyle bir kişiyi başkasıyla görmek insanı etkileyebilir, geçmiş aklına gelebilir. Olabilir. Ama hissedilen duygular önemli.

Kıskanıp, bilenmek gibi bir durum varsa, bu yanlış.

Bir de şu alıntıladığım yerde ne demek istediniz? Hani kadın sizden güzel değil mi demek istediniz? Eğer öyleyse anlattıklarınız da biraz samimiyetsiz oluyor. Çünkü böyle bir cümle kuramazsınız.

Ha bir de beyefendinin kilo alıp size göre kendini salmış olması, mutsuz olduğu anlamına gelmiyor. Kendi iyiliğiniz için söylüyorum, böyle ufak şeylerden zorla anlam çıkarıp da “ oh bak bensiz mutlu olamamış” vb fikirlere kapılıp, içten içe haz duymayın. Kendi kendinizi zehirlersiniz böyle yaparsanız.
Konu sahibinin kıskanıp kıskanmadığını bilemem ama ben 7 yıl önce evlilikten döndüğüm eski sevgilimi geçenlerde sevgilisiyle gördüm yanımda eşimde vardı gayet normal selam verdik birbirimize eşim daha sonra yanındaki kızmıydı onun dedi gülme krizine girdik sonra kendime kızdım ama o an boşluğuma geldi çok erkeğimsi fiziksel özellikleri olan bir kızdı ama sevmişler birbirlerini yani kimseye laf söylemek düşmez sadece bu her zaman kıskanmak olmuyor işte

şunun tipine bak benden sonra ne hale gelmiş diye düşünmeyi gerektirecek bir durum yok bence. şu anki haliyle onu çekici bulmaman çok normal. senin anılarındaki gibiydi aslında senin kafanda, sen tekrar görene kadar. adam uyuşturucu batağına düşmemiş sonuçta buna dayanarak mutsuz galiba diyemeyiz diye düşünüyorum. benim 3 ay önce komple koptuğum exim benden sonra daha iyi bişeye evrildi mesela :KK70: arada stalklıyorum, görüyorum, keyfi yerinde, yüzüne bi aydınlık, gözüne fer gelmiş :KK70: kendi salaklığıma yanıyorum ben tanıştığımda saçma bir psikoloji içindeydi, bütün kahrını çektim. şimdi sefasını başkaları sürüyor. benimleyken psikolojisi daha toparlanmış olsaydı biz sorunları aşar, devam ederdik çünkü. amaaan napalım, hayat böyle. ben de onun yanındakini çok itici buluyorum mesela, sadece fiziksel anlamda değil hayat tarzı olarak da pek uygun değiller (araştırdım :KK70: ) çıtayı çok düşürmüş diye düşünüp dalga geçmiştim ne yalan söyleyeyim. üzerinde durulacak şeyler değil, ben 2-3 sene önce deli divane aşık olduğum insanı da gördüm eşiyle falan, kendini salmamıştı hala aynıydı ama bana hiiiiç çekici gelmemişti mesela. hisler bittiğine göre gerisi boş.

Bunun nedeni kıskançlık ve kıskançlık gelince biz biz değiliz. :) Eğer hala ilişkiniz devam ediyor olsa ve ilişkinizde kilo alsa kendini saldın demezdiniz büyük ihtimalle. Benim de kıskançlık anlarında laf ettiğim çok çirkin kelimeler var inanın sonra kendimden utandım.

Back
X