Eski Sevgilimin Eşiyle Fotoğrafı

Bende yok o insancıl duygular heralde. Bikaç sene önce eski sevgilimle karşılaşıp ayak üstü sohbet ettiğimizde evlenip mutlu olmasına sevinmiştim. Çünkü bence eskiden de olsa sevdiğin insanın mutlu olmasını ister insan. Tabi bunda bizim kavgalı gürültülü acılı sancılı ayrılmamamız da etkili olabilir. Evlenseydik mutsuz olurduk, farklı insanlarla evlenip ikimiz de mutlu olduk işte, ne güzel bence. Kafa kel olmuş ama ona bi gülmedim diyemem 😂
Kudra yaş kaç ne zamanki sevgilindi o eski sevgilin?

Ben eski sevgililerimin hep mutlu olmasını temenni ettim, mutlu olsunlarda kapımda dolanmasınlar başka bir şey istemem dedim. Ama şimdi eşimden ayrılsam iki yakası bir araya gelmesin, b.kunda boğulsun isterim. Niye böyle bilmiyorum. Bensiz mutlu olmasını hazmedemem. Ay nasıl dengesiz biriyim. O aman iyiki evlenmedim onunla derken gerçekten rahatlama mıydı hissettiğiniz birazda olsa burukluk var mıydı?

Ben bakmam mesela eskilere ne bılım merak etmem mümkünse karşıma çıkmasınlar hiç
Ne yapmış ne etmiş yaşlanmış mu banane ya özellikle bakmam .
Benim hayatından gittiği gün benim için bitmiştir evlendi mi boşandı mu hiç umrumda olmaz
Sanırım silince tamamen siliyorum birini
Geçen eski sevgilim aradı yıllar sonra merak edip açmadım bide teli engelledim
İstemiyorum ya geçmiş geçmiştir
Sende öyle yap.

Kara vijjjjdanlıııığğğğ 😂😂😂 ben evlendikten sonra da mutsuz olursan ben burdayım demişti bu arkadaş 😂 benim mutlu olduğuma o üzülmüş olabilir hatta oh kocası da benden yakışıklı değil falan da demiştir 😂
Ya gülmesene be üzülmüş işte adam. ☹

Herkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.

Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?
Sizin ki biraz zügürt tesellisi gibi geldi bana, zamanla geçer.

Eski sevgilimin bir guzel eşi var ki wuww...180 boy manken gibi kiz.o da 190 di zaten.ben 169🤣yakismislar cok iyi kiz bulmus vay be mutlu olsunlar dedim.çünku tamamen bitmisti.sizin icinizin burulmasi tamamen bitmemis mi ki acaba dedirtti.bi dusunun bakalim.hani geri istemezsin ama yarim da kalmistir da burulursun ya ondan mi ki😇bence bu ihtimali de dusunup bi saha bakmayin bosverin

Ben eski sevgililerimin hep mutlu olmasını temenni ettim, mutlu olsunlarda kapımda dolanmasınlar başka bir şey istemem dedim. Ama şimdi eşimden ayrılsam iki yakası bir araya gelmesin, b.kunda boğulsun isterim. Niye böyle bilmiyorum. Bensiz mutlu olmasını hazmedemem. Ay nasıl dengesiz biriyim. O aman iyiki evlenmedim onunla derken gerçekten rahatlama mıydı hissettiğiniz birazda olsa burukluk var mıydı?

Benim ex nişanlımın 2 yakası bir araya gelmedi kazığı yedi gayet mutluyum.. iskeletor tipli çekicilik skalasında iyice aşağılarda bir kızçeyle evlendi. Sonra iskeletordan da tekmeyi yemiş iskeletor boşanırken paracıklara konmuş. Eleman eşşekten düşmüş karpuza döndü gayet iyi olmuş .:KK53: Bana çok yanlışlar yaptı, ayrılırken çok şerefsizlik yaptı o yüzden gebersin diyorum insanca ve normal bir şekilde ayrılsaydık umrumda olmazdı sanırsam.

Hayalinizde çok kusursuz, çok yakışıklı, beraber olsaydık çok farklı olabilirdi şeklinde kaldıysa bu şekilde görmek rahatlatmış aynı zamanda hayal kırıklığı yaşatmış olabilir. Karmaşık duygularınızı buna yordum.

Benim ex nişanlımın 2 yakası bir araya gelmedi kazığı yedi gayet mutluyum.. iskeletor tipli çekicilik skalasında iyice aşağılarda bir kızçeyle evlendi. Sonra iskeletordan da tekmeyi yemiş iskeletor boşanırken paracıklara konmuş. Eleman eşşekten düşmüş karpuza döndü gayet iyi olmuş .:KK53: Bana çok yanlışlar yaptı, ayrılırken çok şerefsizlik yaptı o yüzden gebersin diyorum insanca ve normal bir şekilde ayrılsaydık umrumda olmazdı sanırsam.
Yaşadıklarımızla alakalı herhalde, kimseyi sallamayan, nazı çekilen oldum hep. Bu denge bir eşimleyken bozuldu. Bende onun nazını niyazını çekiyorum ya yaptığım çok büyük iş gibi geliyor bana. Nazını çektiğim adam kim köpekki benden ayrılıp mutlu olsun dimi ama. Şuan öyle bir durum yok ama kk da okuduklarımdan sonra hiç birşeye hiç kimseye güvenim yok benim. 3 gün sonra boşanıyorum diye konu açabilir herkes benim nazarımda.

Tüm dedikleriniz sadece kendinizi avutmaktan ibaret..Amaan zaten evlilik yaramamış salmış kilo almış yon karısıyla da yakışmıyorlar vs..sizin yakıştırmanız önemli değil ki kimseninki değil sevmiş evlenmiş..iyi ki evlenmemişim dediğin adam rüyalarına girmiş bir de burada konu açmışsınız ama bence artık irdelemeyin. Biri adını anacaksa da izin vermeyin

Eski sevgilimle Instagramda bir postta denk geldik. Biraz muhabbet ettik sonra dmden. Biz ayrılalı olmuş 12 sene, eski hikaye artık. Ben evlenmişim, o evlenmiş, benim çocuğum var. Ailenin resmini atsana dedi , attım, ay kızın ne kadar tatlı diyor. Dedim sende at, attı eşiyle fotosunu, hatun afet. Oha dedim iyi ki evlenmemişiz , eşin çok güzel. Değil mi diyor 🤣 Baya yakışmışsınız falan diye konuşuyorduk yakıştıkta rabbim bize bir evlat vermedi dedi. Sonra başladık tüp bebek muhabbetleri falan. Bir an güldüm ,12 sene önceki halim görse ağlama krizine girerdi, şu an ki halim ay inşallah eşiyle çocuğu olur diye düşünüyor diye. Gerçekten duyguların bitince herhangi biri gibi muhabbet ediyor insan.

Boşandığım eşimi yeni eşiyle gördüm bir fuarda. Bizi tanıyanlar adam kafayımı yemiş seni bırakıp, o kadınla evlenmiş dediler. Kadın kısa boylu, şişman, bakımsız bir şey. Tek artısı İsviçre vatandaşı olması. Eski eşim de kendini salmış. Kilo almış. Kafasında tek bir siyah saç kalmamış. Üst başı pejmürde. Dedim “Benleyken böyle miydin. Kendine biraz bak.” Allah yollarını selamet eylesin. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Tek artısı İsviçre vatandaşı olması.

Kadın da salak bence, yani İsviçre vatandaşlığı = AB vatandaşlığı x 10 . Getirileri süper, alması çok çok zor. Eee yani bu kadar kıymetli bir pasaport elindeyken hımbıl, içi geçmiş pejmürde bir keko alıyorsan kafasızsın ablacım diyorum o kadına :deli:Üstüne biraz para koyup krizde işsiz kalmış Carlos falan satın alırsın sdhfdsfdsfsd ne yapacaksın Murtaza abiyi

Olur öyle. Valla yakışsalardı falan ya aşırı kıskanırdın ya da üzülürdün benden mutlu der kabullenirdin. Ben o olgunluğu sezdim senden. İnsanı duygular bunlar. Gayet normal. Yakıştırmamanız falan da doğal. Sizlik değil belki biz de görsek yakışmıyorlardır cidden. Ayrıca ben de kilo alan, değişen sevgilimi falan görsem (fiziksel olarak çekicilik azaldığı ve bunun kısa sürede olduğu için) evlenmediğim için gayet de sevinebilirim. Valla bilmiyorum ama linçlenebilme ihtimaline karşı bu kadar içten düşünceleri kötü niyet içermeden yazabildiğiniz için takdir ediyorum ben sizi. Helal olsun

Back
X