Herkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?