3 yıldır Unutulamayan eski sevgili..!!

Hayatın herseye rağmen devam ettiğini anladığın zaman öyle oluyor. Adamların 20 senelik karısı ölüyor bir kaç ay zor bekleyip yeniden evleniyorlar. Ben niye unutmayım ki, hayat yas tutmak ağlamak sızlamak için çok kısa.

evet bunu ben de çok gözlemledim :( o yüzden ben de erkekler gibi gamsız olmak istiyorum ama zor biraz

evet bunu ben de çok gözlemledim :KK43: o yüzden ben de erkekler gibi gamsız olmak istiyorum ama zor biraz
Yok canım niye zor olsun ki . Öyle yada böyle herkes unutuluyor. Kimisi 3 günde kimisi 3 yılda . Enınde sonunda unutuluyor ama. Neden boşuna 3 yılı harcayasın.

Çocuğun evlendiğini düğünden 1 hafta sonra öğrendiyseniz iyi bir stalker değilsiniz demektir. İyi bir stalker olmayanlar daima kaybetmeye mahkumdur. Zaten sonuç olarak adam kendisine yeni ten uyumu bulmuş yapacak birşey yok. Bir daha kimseden şımarıklıkla ayrılmayın deyip gidiyorum :KK53:

Çocuğun evlendiğini düğünden 1 hafta sonra öğrendiyseniz iyi bir stalker değilsiniz demektir. İyi bir stalker olmayanlar daima kaybetmeye mahkumdur. Zaten sonuç olarak adam kendisine yeni ten uyumu bulmuş yapacak birşey yok. Bir daha kimseden şımarıklıkla ayrılmayın deyip gidiyorum :KK53:
İyi de karşıdaki eleman insta falan kullanmıyordu, face i vardı onu da kız, 1 ay sonra kapattırmış.. ailesi de öyle paylaşım yapan insanlar değildi .. nerden nasıl stalk yapacaktım 😂😂

evet bunu ben de çok gözlemledim :KK43: o yüzden ben de erkekler gibi gamsız olmak istiyorum ama zor biraz
Erkekler yemin ediyorum gamsız şekerim... her dk gözümün içine bakan, havalarda aşk sözcükleri uçuşturan, görüşmeden duramayan, sözümden çıkmayan, bi dediğimi iki yapmayan adam biz ayrıldık bir hafta sonra bu kızla tanışmış düşün yani ..! Hiç mi aşk acısı çekmedin mübarek bu ne acele...

Şimdi konu sahibesi, takıntı vb yazanlar hiç aşık olmamış bence. Aşk bu yani git dersen gitmez ki laftan anlamaz ki demiş Yıldız Tilbe😁 Aşkı hissedecek kadar herkes kalbini dinleyerek yaşamıyor bu hayatta. Maaşı var, eli yüzü düzgün haydi evleneyim şeklinde takılmış insanların yorumları konuyla alakasız olmuş.

Konuya cevap yazıyorum: Gitmediyse gitmemiştir biz ne yapalım yani😂

Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...🙄🙄
o da 5 ay içinde başkasını bulup hemen evlenmiş mi yuh!

5 ay içinde bulup evlenmemiş bence yedekleri değerlendirmiş ya da yedek konu sahibiymiş :deli: kurtulduğuna sevin bence 5 ayda nasıl evlenir insan yav tanımadığı biriyle. imkansız.

5 ay içinde bulup evlenmemiş bence yedekleri değerlendirmiş ya da yedek konu sahibiymiş :deli: kurtulduğuna sevin bence 5 ayda nasıl evlenir insan yav tanımadığı biriyle. imkansız.
Belkide önceden bir tanıdıklığı falan vardı yani ...ilşkiye pek ihtimal vermiyorum çünkü kız tutucuymuş...ya evlen ya yolu kapatma tarzında birisi sanırım.. evlilik için sabah akşam baskı yapanlardan yani..

Back
X