3 yılın ardından bir şans verdim ve sonrası...

canım delikanlıyı kaçırma anası zaten senden yana e geleceğide var , bence çok şanslısın millet ne kalitesiz ve vasıfsız erkeklerle uğraşıyor ,dikkatli ol, bazı hatunlar kıskanacak

İnsanların vasfını okudukları bölüme göre mi değerlendiriyorsunuz. Çok ayıp bir tavır!!! Mezun olunca görürüz vasıfsız mühendis kaynıyor ortalık. Doktorasını yapmakta olan bir mühendis olduğumdan biliyorum!

Ask, sevgi hikaye be sekerim, herkes zengin koca pesinde artik.

Annesinin bu denli ısrarınıda anlamadım pek, çok yapmacıkk bence...
Ve sizin bi erkek arkadaşınız yokmuydu o dönem.. Öyle yazmışsın sanki...
İlgisizlik baştan böyleyse bu arada hep öyle giderrr..
Pek güvenilir gelmedii bana

Ask, sevgi hikaye be sekerim, herkes zengin koca pesinde artik.

Belli canım konu sahibi de öyle yaklaşmış olaya. İnsan bişey hissetse zaten kaç yıldır tanıdığın biri ille bir şey olurdu. Bunu çocuk da biliyor. Kızın ne amaçla yaklaştığını da anlamış. Fazla düşünülcek bir şey yok..

Belki az önce yorumunu anlıntıladığım hatun kişi ironi yapmıştı bu nedenle, onu da anlayamadım.

Önce ona buna kıskandırmak için kullanmış, sonra sevgilim var seninle olamam deyip reddedilmiş, sonra sözlenilip ayrıldığının .20. gününde..ehh yoklukda bir şans veriyim bari denilerek tarafınızdan lütuflandırılmış ...Ama hadsiz işte 20 gün içinde aşkından ölüp bitmemiş mesaj yağmuruna tutmamış ...
Siz herhalde 3 yıldır aşkınızdan yanıp tutuşmuş şekilde sizi bekliyordur zannediyordunuz ama öyle değilmiş demekki oda sizi tanımaya çalışıyor belliki..

Mühendislik mezunu olan birisi olarak söyleyebilirim ki sınav zamanlarını geçtim normal ders zamanlarında bile vakit ayırabilirse ne mutlu.. Bence üstüne gitme mesaj atma arama o kendini hazır hissettiğinde seni arayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…