3 yılın ardından bir şans verdim ve sonrası...

Dün aksam 1 buçuk saat telefonla konuştuk tam ikimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.. Sanırm sınavları bitene kadar zaman vermeliyim..

canım delikanlıyı kaçırma anası zaten senden yana e geleceğide var , bence çok şanslısın millet ne kalitesiz ve vasıfsız erkeklerle uğraşıyor ,dikkatli ol, bazı hatunlar kıskanacak
Dün aksam 1 buçuk saat telefonla konuştuk tam ikimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.. Sanırm sınavları bitene kadar zaman vermeliyim..

canım delikanlıyı kaçırma anası zaten senden yana e geleceğide var , bence çok şanslısın millet ne kalitesiz ve vasıfsız erkeklerle uğraşıyor ,dikkatli ol, bazı hatunlar kıskanacak

:)) Daha 3 yıl önce tanıyanlar bana çok kızmıştı çocuk hem iyi hem geleceği var annesi sana bayılıyor diye dinlememiştim. Şimdi şans verdik bakalım :) teşekkür ederim ya :)

Yorum yapmadan duramadım, afedersiniz ama bu ne çirkin bir yorum böyle? Ne demek millet ne vasıfsız ve kalitesiz erkeklerle uğraşıyor? Böyle mi ölçüyorsunuz siz insanların vasfını? Sizin pencerenizden bakanları asla anlamayacağım. Barbibebek, bence bir tuhaflık var, yani nasıl desem, inan benim de bazen öyle dönemlerim oluyor ki derslerden kafamı kaldıramıyorum ama hayatımda özel ya da özel olmaya aday birisi olduysa mutlaka bir şekilde zaman ayırdım, bana sahici gelmedi açıkçası

Aradan 3 yil gecmis, belki cok sey degismistir... fazla üsteleme derim ben eger vakti yoksa seninde olmasin. Yazmiyosa sende yazma.
Bekle bakalim o ilk adimlari atsin sonra sen ona gore davran.:26:

Hatunlar neden kiskansin ya iyi güldüm gece gece.
konu Sahibi, temkinli davran bir anda kaptirip gitme kendini.
annesi istemiş olabilir, çocuğun geleceği parlak olabilir ama su an ciddi bi durum söz konusu değil.
Annesinde değil oglanda biter bu iş
bu arada annesine şans vermissin, oğluna değil.

Son düzenleme:
güzelim yarası olan gocunur bazıları daha giderken ben dönüş
yolundayım ,ayrıcada yaşım 49
senin kaynana adayın şu yöntemi uyguluyor kızı istediğine vereceksin ama oğlanı istediğinle evlendireceksin dikkat etmen gereken konu gerçekten seni sevdiğinden eminsen (başka kızla mesajlaşmıyorsa) iş evliliğe kadar varır

Adam yedekleme çalışması yapmış bu kadar bence.
Annesinin sizi istemesi falan bunlar önemli değil.

onun gönlü olsaydı annemde seviyor diye daha bi üstüne düşerdi ama, sadece öyle köşeye koymuş bekliyor.
ilgisiz erkeklerden çok bişey beklemeyin hele ki hayal kurup hiç kaptırmayın bence kendinizi.
Emin olun sizin çabalarınızın farkında bile değildir o derece diyim size.

Bence senin onu daha önce istemediğini biliyor ve bu yüzden şu anda naz yapıyor :) yani sevgilin yok boşluktan onu tercih ettiğini düşünüyor olabilir malum insan psikolojisi çok değişik :)

Aradan 3 yil gecmis, belki cok sey degismistir... fazla üsteleme derim ben eger vakti yoksa seninde olmasin. Yazmiyosa sende yazma.
Bekle bakalim o ilk adimlari atsin sonra sen ona gore davran.:26:
Zaten artık bende hiç aramıyorum, msj atmıyorum kimseyle uğraşamam çünkü. Eğer istiyosa kendisi zaten üstüme düşer :)
Bence senin onu daha önce istemediğini biliyor ve bu yüzden şu anda naz yapıyor :) yani sevgilin yok boşluktan onu tercih ettiğini düşünüyor olabilir malum insan psikolojisi çok değişik :)

Bu dediğine benzer bişeyi kendiside söylemişti. Küçükken ben başkalarını kıskandırmak için onunla giderdim eve annesi bi gün bana 'oğlum çok üzülüyor sen başkasını kıskandırmak için onu yanında gezdiriyomuşsun öyle yapma kızım' demişti :)) bu konu açıldı bana 'hala öyle değildir umarım' dedi şakayla karışık :)) Bende bana tam olarak güvenmediğini düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterecek :)

Evet canım zamana bırak :)

Siz sözünüzü daha yeni atmamış mıydınız? Yeni kısmetinizle ilgili birşey diyemem ama biraz ara verip kendinizi dinleseydiniz. Bu kadar kısa zmnda yeni bi ilişki ne kadar sağlıklı olur bilemedim

Siz sözünüzü daha yeni atmamış mıydınız? Yeni kısmetinizle ilgili birşey diyemem ama biraz ara verip kendinizi dinleseydiniz. Bu kadar kısa zmnda yeni bi ilişki ne kadar sağlıklı olur bilemedim

Evet 20 gün falan oldu sanırım.Haklısınız biraz erken. Zaten benim amacım direk sevgili moduna geçmek değildi birbirimizi tanımaktı :/

mühendislik okuyor demişsin ve sınav zamanı eminim ki başını kaşıyacak vakti yoktur
azıcık ilgi görmeyince hemen olumsuz yönlere çekmişsiniz
azıcık sabredin sınavları bitsin çocugun kafası az rahatlasın

Ben okadar ağır bi bölüm okumadığım için onu anlayamıyorum günlük hayatının temposu nasıldır bilmiyorum. Evet biraz bencilce düşündüm sanırım

Merhaba sanırım siz yeni sözlünüzden ayrılmıstınız hatta baya üzülmüştünüz keşke braz kafanızı dinleseydiniz tabi bana düşmez yine de ama en azından ne istediğinizi daha iyi bilirsiniz.
Bu görüştüğünüz kişiye gelince belki de gerçekten sınavları cok ağırdır bitsin bakalım ondan sonraki tavrı belli eder.
Umarım mutlu olursunuz

kafam karıştı,sanki bugün bir konunuzu daha okudum gibi.
düğünün eşiğinden dönen siz değil miydiniz?
ne ara unuttunuz,ne ara başka ilişkilere yelken açtınız?
eski nişanlınızın anlamsız triplerini haklı çıkarmaktan da mı korkmadınız?
biraz olsun olayların durulması beklenebilirdi.
bravo diyorum başka da bir şey demiyorum artık.

Şimdi dinlediğim bir şarkı diyorki "yeni yeni başladı kısacık sevdalar "
evet gerçekten öyle 20 gün önce sevdiğiniz ve nişan ,nikah eşiğinden döndüğünüz ilişkinizi hangi ara unuttunuz .
Ben ilk aşkımdan ayrıldıktan tam 2 yıl sonra tanıdım eşimi ,2 yıl unutmaya çabaladım.
Zamane aşkları böyle demek vakit kaybetmek istemiyorlar.ilginç

konularını okudum sözlünden yeni ayrılmışsın. Bunu o da biliyorsa ayrılır ayrılmaz onu bulman itici gelmiş olabilir. Boşta kalmamak için onunla konuştuğunu düşünüyor olabilir. Keşke eklemeseydin. Sonuçta çok isteyen bir şekilde iletişime geçer bulur. Bence üstüne düşme bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…