• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılın hazin sonu ...

İçeriğini bildiğin kitabı tekrardan açıp neden okudun acaba?
Bir adam benden gizli kıslarla sıkı fıkı olacak ve bana itiraz etmeden defol diyecek değil konuşmak sokağıma ayak bastırmam.

İçeriğini bildiğin kitabı tekrardan açıp neden okudun acaba?
Bir adam benden gizli kıslarla sıkı fıkı olacak ve bana itiraz etmeden defol diyecek değil konuşmak sokağıma ayak bastırmam.
Cok haklisiniz sevince oyle olmadi ama pismanim

Atma sakın. Dünya'ya bir kere geliyorsun böyle biriyle harcadığın zamana yazık. Hem niye okulu bırakıyomuşsun barzoya bak hele. O Defolup gitsin asıl. Karı kızla ilgilenmekten kendi okuyamamış belli.
Banada oyle geliyor 3 yil boyunca okuma dedi ve katlandim ama simdi herseyi daha iyi anliyorum

Okurken okulu birak evlenelim diyor dediginden yola cikarak ve ve ayrilma sebebinizi goz onunde bulundurarak diyorum ki alacak ev hanimi yapacak disari cikartmayacak beyefendide cevizler kiracak bu kadar net
Kesinlikle evde oturmami istiyordu zaten

At tabi ya. Böylesine mükemmel ve eşi benzeri olmayan bir adamı bulmuşken okulu ne yapacaksın? Ne de olsa eğitim değil koca şart. :KK67:

Okulunu kimse icin birakma. Bilgi ve egitim yeri geldginde altin degerindedir. Ileride ne yasayacagimizi bilmiyoruz hayata donanimli girmektir okumak.
Erkek arkadasinla kesinlikle barisma, seni aldattig yetmiyormus gibi okulunu birakmani istiyor. Boyle bir insanla daha fazla zaman kaybetme.
Bende oyle dusunuyorum hayatina devam ediyor zaten

Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
sen mesaj falan atma,belli ki dönmesini istiyorsun.daha önce dönmüş bırak yine kendi ayağıyla gelsin..ikinci konu senin okumanı istemiyor mu da evlenelim diye tutturdu..geri dönerse asla okumadan evlenme çünkü erkekler hep böyle,gözleri dışarıda oluyor.ekonomik özgrlüğün olmalı öncelikle.

Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
kesinlikle arama,hatta görünce kaç o derecede diyeyim sana

Ne yapacağını kadar veremediğin saatlerde düşünki kariyeriniz bir sabah uyandığınızda sizi sevmediğini söylemeyecek. :KK14:

Sana guven vermeyen biri icin okulunu yani gelecegini karartmak neden ? Seni gercekten seven okuma evlenelim demez evlwnmeyi cok istiyorsa bile evlenelim okumaya devam edersin der

sakın okulunu bırakma, kimse için.
o senin hayat garantin, kendi ayaklarının üstünde durabilme biletin.
ve mesajda atma sakın. Kendinden fazla hiç kimseyi önemseme..

tabiiki atma, görüşme. karşına daha iyileri çıkar daha okuyorsun.
seni aldatan biriyle evliliğe başlamak, evlilikte aldatılmayı da kabul etmek anlamına geliyor. :(

Senı o mu okutuyor da okulu bırakmanı söyluyor..O kım kı aılen var yanında oku once karıyer yap evlenıp ne olacak boyle bırıyle..Bışey kaybetmedıgını kendı ısını meslegını yapınca anlarsın boşversene..Tercıh bıle edılemez..

Sana okuma diyen biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun?? :KK12:

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Benim 4,5 yıllık ilişkim bitti. Eksikliğini çok yaşıyorum, çok üzülüyorum ama bitti. Hele ki okulunu bırakmanı istemesi öyle kabul edilemez bir şey ki. Okumak hatta daha önemlisi bir meslek sahibi olmak ilerde düşersen eğer kalkman için en büyük yardımcın olacak.

kusura bakma acikca yazicam, eger aptalsam okulunu birakir, calismaz ve bununla evlenir hayatini kor kuyuya mutsuzluklara atarsin.
akilliysan buna yol verir, okulunu bitirir kendine medeni, mantikli, kiymatini bilen birini bulur, mutlu bir yasam kurarsin.
hayat senin, sen sec.

Back
X