Aynen oyle yapmya calisiyorum bende zaten aramizda yas farki vardi tesekkur edrim yorumunuz icinkimse için okulunu bırakma ilerde pişman olduğunda kimsenin faydası olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle yapmya calisiyorum bende zaten aramizda yas farki vardi tesekkur edrim yorumunuz icinkimse için okulunu bırakma ilerde pişman olduğunda kimsenin faydası olmaz
Bikere yapti sana birdaha yapar gibi geliyor banadaNisan atmis biri olarak diyorum canim malesef bu tip erkeklerde aldatma potansiyeli yuzde yuz oku okuluna bak ayni yastayz cok pisman olursun oku. Bosver atma hayr gelmez
Cok haklisiniz sevince oyle olmadi ama pismanimİçeriğini bildiğin kitabı tekrardan açıp neden okudun acaba?
Bir adam benden gizli kıslarla sıkı fıkı olacak ve bana itiraz etmeden defol diyecek değil konuşmak sokağıma ayak bastırmam.
Banada oyle geliyor 3 yil boyunca okuma dedi ve katlandim ama simdi herseyi daha iyi anliyorumAtma sakın. Dünya'ya bir kere geliyorsun böyle biriyle harcadığın zamana yazık. Hem niye okulu bırakıyomuşsun barzoya bak hele. O Defolup gitsin asıl. Karı kızla ilgilenmekten kendi okuyamamış belli.
Kesinlikle evde oturmami istiyordu zatenOkurken okulu birak evlenelim diyor dediginden yola cikarak ve ve ayrilma sebebinizi goz onunde bulundurarak diyorum ki alacak ev hanimi yapacak disari cikartmayacak beyefendide cevizler kiracak bu kadar net
Bende oyle dusunuyorum hayatina devam ediyor zatenOkulunu kimse icin birakma. Bilgi ve egitim yeri geldginde altin degerindedir. Ileride ne yasayacagimizi bilmiyoruz hayata donanimli girmektir okumak.
Erkek arkadasinla kesinlikle barisma, seni aldattig yetmiyormus gibi okulunu birakmani istiyor. Boyle bir insanla daha fazla zaman kaybetme.
sen mesaj falan atma,belli ki dönmesini istiyorsun.daha önce dönmüş bırak yine kendi ayağıyla gelsin..ikinci konu senin okumanı istemiyor mu da evlenelim diye tutturdu..geri dönerse asla okumadan evlenme çünkü erkekler hep böyle,gözleri dışarıda oluyor.ekonomik özgrlüğün olmalı öncelikle.Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
kesinlikle arama,hatta görünce kaç o derecede diyeyim sanaArkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
Sana okuma diyen biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun??Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim