• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılın hazin sonu ...

Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
bu devirde okulunu bırak evlenelim diyen erkek kelmış mı ya? hangi çağda yaşıyo bu? şaka yapmıyosunuz dimi??

Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim
Ne mesaji ya kurtulmussun iste bi hayirsizdan keyfine bak

Atma sakın. Fake hesap açma nedeni muhtemelen kızlarla konuşmaktır ve aldatılmış olma ihtimalin yüksek. 1 kere aldatan insan yine aldatır..

Okulunu bırak evlenelim ne be. Beni "seven" insan her gün "bak okulun çok önemli aksatma diploman olsun elinde" der. Çünkü seven insan kendinden çok karşısındakini düşünür. Unut gitsin.

bir erkek için okulunu bırakmaya değmez..galiba senin ayakların üstünde olmanı istemiyor..kendine başka köle bulsun..okulunu da bırakma sakın...

Huylu huyundan vazgeçmez canım. Hayatından çıkarıp yeni bir başlangıç yapman gerektiğini düşünüyorum. Senden gizli böyle şeyler yapması hele ki sevgiliyken bunu yapan biri kim bilir evlendikten sonra ne yalanlar söyler sana. Evet aşk acısı çekersin ama ömür boyu mutsuz olmaktansa bence acı çekmek daha mantıklı. Mesaj atmaman gerektiğini düşünüyorum Allah yardımcın olsun.

Okulunu asla birakma pismam olursun elinde bi meslegin olsun dimdik sosyal bir kadin olursan sana saygisi arti korkusu olur msj atacaksada o atsin sabirli ol ilerde olurda evlenirsen sen msj attin sen tekrar kabul ettin der ...sensiz tatile giden adam evlendiginde bir sure sonra eski heyacan kalmicak senden habersiz daha nerelere gider ...belkide kocamdam yola ciktim her erkek aynimi bilemem ...aman cnm iyi dusun dogru karar ver hakkinda hayirlisi olshn

Pardon canim?
Sizi aldatmis bu sahis aldatmaninda otesine gitmis. Bence affetmemeliydiniz.
Mesaj atip daha fazla uzatmayin o insani bir an once tamamiyoa hayatinizdan cikarin bence.

Back
X