3 yıll ve son 1 ay eskiler ve yeni arkadaşlar yazmadan gecmeyin

papatyam1717

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
48
20
38
İstanbul
mrhba arkadaşlar bn esimle 1 yıl çıktı ve evlendim 2 yıl 1 aydır da evliyim daha önce bi konu açmıştım eşimin ailesiyle aynı apt kabile hayatı yaşayıp kendi hayatımızı yaşayamamızla yeni evliliğimi kendisi yeni evliyken hür yaşayan saygıdeğer kayınvalidemin mahvetmesi eşimin yeğenlerinin hersn kapıyı çalıp ev sahibi gibi gelip eve oturması eşimin evlendikten sonra ki tam tersi davranışları tam 2 yıl dönüp bakıyorumda ben 2 yılın belkide sadece 10 günü bilemedin 15 gününü gülerek geçirmişim hep ağlamışım ve hiç iyi anım yok bız balayına bile gitmedikki bu sene bayramda arkadaşlarla günü birlik pikniğe bile gittik diye kvalide tribe girdi ve evliliğim onlar sayesinde mahvoldu eşim monoton bi hayat tarzı benimsedi bense burda yazıyorum gecenin bu saatinde uyuyamıyorum şimdi benim sorum şu burda 2010 tarihinde benim gibi yeni evli olan arkadaşlar bu tarz problemler yaşıyormuş okuduklarımdan yola çıkarak soruyorum yıllar geçtikçe erkek evlilik ve onların aile baglılılı değişipte bu sıkıntılar geçiyormu yoksa dahamı beter oluyor:(:(

en büyük hata malesef ki onlarla aynı yerde oturman olmuş
ki o hatayı 2 ay sonra bende yapıcam ama evim orda oldugu için 3 yıldır onlardan ayrıyım ve kafam rahat onlarda kabile hayatını çok seviyor ve malesef eşimde kvde mesafeli olmayı beceremeyen biri şuanda düşünüp düşünüp stres olmaya bile başladım çünkü onları tanıyorum artık ve alıştıgım rahatım gidecek
bu böyle canım evlenince kıymetleniyor çok değerli aileleri çoğu erkek böyle benim eşimde içinde
mesela çıkalım gezelim desem yorgunum ama aile toplantısı oldumu koşa koşa gider
yaş ilerledikçe hepten beter oluyorlar bence ne diyeyim allahım dayanma gücü versin onlardan uzak oturmayı nasip etsin....

değişicek diye bekliosan hiç bekleme canım enimde kv aram 5dk haftaiçi hergün orda yiyip içioruz ikimizde çalışıyoruz zaten o yüzden hafta içi yemelerini pek sorun etmiyorum anlaşıyoruzda ailesiyle çünkü ilk başlarda hergündü sonra ben ders falan çalışıyorum die hafta sonları evde olmak istedigim söledim arada hafta sonlarıda gidiyoruz ben şimdi pek hafta içide gitmek istemiyorum kendi evimde yemek yapmak istiyorum 4senelik evliyim toplasan 1ay yemek yapmamışımdır doğru düzgün yemek yapmasını bilmiyorum
ailesi razı evde istiosanız evde yiyin die hatta alışsın eşim die kv Allah razı olsun ramazan boyunca bizim eve yemek taşıdı çıkmadık onlara ama yok eşim illa oraya gidicek yemeğini yicek 1saat oturucak senin hem kv hem eşim bu durumdan memnun senin işin zor canım benim en azından ailesi dediğim yola gelio

en büyük hata malesef ki onlarla aynı yerde oturman olmuş
ki o hatayı 2 ay sonra bende yapıcam ama evim orda oldugu için 3 yıldır onlardan ayrıyım ve kafam rahat onlarda kabile hayatını çok seviyor ve malesef eşimde kvde mesafeli olmayı beceremeyen biri şuanda düşünüp düşünüp stres olmaya bile başladım çünkü onları tanıyorum artık ve alıştıgım rahatım gidecek
bu böyle canım evlenince kıymetleniyor çok değerli aileleri çoğu erkek böyle benim eşimde içinde
mesela çıkalım gezelim desem yorgunum ama aile toplantısı oldumu koşa koşa gider
yaş ilerledikçe hepten beter oluyorlar bence ne diyeyim allahım dayanma gücü versin onlardan uzak oturmayı nasip etsin....

ahh cnmbnm iste hepsi esinin elinde kocalarimiz deger vermeyi bilmiyoki sen anlamadigim evim orda diyosun evi ordan mi aldin yoksa kaynpederden kalmami ben mecburiyetten dugunu kendimiz yaptik esimle ben o yuzden mecburen oturdum esime iki yil boyunca ev alalim cikalim dedim ben oderim kredi borcunu dedim olmadi aimdi ise hayallerimden vazgectim artik simdide diyoki ev alalim 1 seneye ama babamla konustum oranin borcu bitene kadar burda oturalim orayi kiraya verelim o yuzden ben artik hayallerimden vazgectim ve yorumbile yapmiyorum artik

değişicek diye bekliosan hiç bekleme canım enimde kv aram 5dk haftaiçi hergün orda yiyip içioruz ikimizde çalışıyoruz zaten o yüzden hafta içi yemelerini pek sorun etmiyorum anlaşıyoruzda ailesiyle çünkü ilk başlarda hergündü sonra ben ders falan çalışıyorum die hafta sonları evde olmak istedigim söledim arada hafta sonlarıda gidiyoruz ben şimdi pek hafta içide gitmek istemiyorum kendi evimde yemek yapmak istiyorum 4senelik evliyim toplasan 1ay yemek yapmamışımdır doğru düzgün yemek yapmasını bilmiyorum
ailesi razı evde istiosanız evde yiyin die hatta alışsın eşim die kv Allah razı olsun ramazan boyunca bizim eve yemek taşıdı çıkmadık onlara ama yok eşim illa oraya gidicek yemeğini yicek 1saat oturucak senin hem kv hem eşim bu durumdan memnun senin işin zor canım benim en azından ailesi dediğim yola gelio

cnm biz ilk baslarda yiyoduk simdi yemiyoruz ama problem o deil.problem esimin benimle aile olusunu benimaeyemiyisi bide 2 yillik ozel.evliligimi mahvettiler ozelim yok sen 4 yillik evliymisin evliligin monotonmu yada ask hala devam ediyomu bunlara ragmen bide seye sinir oluyorum yani biz niye hergun aileye.gitme meyillisi deiliz

Back
X