- Konu Sahibi papatyam1717
mrhba arkadaşlar bn esimle 1 yıl çıktı ve evlendim 2 yıl 1 aydır da evliyim daha önce bi konu açmıştım eşimin ailesiyle aynı apt kabile hayatı yaşayıp kendi hayatımızı yaşayamamızla yeni evliliğimi kendisi yeni evliyken hür yaşayan saygıdeğer kayınvalidemin mahvetmesi eşimin yeğenlerinin hersn kapıyı çalıp ev sahibi gibi gelip eve oturması eşimin evlendikten sonra ki tam tersi davranışları tam 2 yıl dönüp bakıyorumda ben 2 yılın belkide sadece 10 günü bilemedin 15 gününü gülerek geçirmişim hep ağlamışım ve hiç iyi anım yok bız balayına bile gitmedikki bu sene bayramda arkadaşlarla günü birlik pikniğe bile gittik diye kvalide tribe girdi ve evliliğim onlar sayesinde mahvoldu eşim monoton bi hayat tarzı benimsedi bense burda yazıyorum gecenin bu saatinde uyuyamıyorum şimdi benim sorum şu burda 2010 tarihinde benim gibi yeni evli olan arkadaşlar bu tarz problemler yaşıyormuş okuduklarımdan yola çıkarak soruyorum yıllar geçtikçe erkek evlilik ve onların aile baglılılı değişipte bu sıkıntılar geçiyormu yoksa dahamı beter oluyor