- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.811
- 208
Ya yuru git yalana bak.doguluyum kürdüm artik kürt kizlari belinde altin kemer kolunda hasir olmadan eşikten adim atmiyiyor. Eskidendi o. Git bakalim en dogusu hakkari sirnakta bile evler 4+1 polis arkadaslarimiza tuttuk evi. Kaldiki 4 sene once tayinde dogudaydik bizden cok cok iyi yasiyorlar. Calistigim yere en dip köyden gelin getirmisti bir aile. Kiza ne altinlar alindi. Oyle kumaymis 15 kisiymis ayni evmis simdiki kizlar canini alir insanin bie kürt olarak soyluyorum. Cok cok cok nadirdir senin dedigin ondada kadese bas sikayeti esim kac defa boule sikayetlere gitti aliyoruz siginma evine yerlestiriyoruz aileleri dahi bilmez nerde oldugunu diyor. 18 yasinda evlenmiuorum deseydin ailen oyle bir aileyemi gelin verecekti sanki. Nefret ediyorum artik su kürtleri soyle lanse edenlerden ya. Arkadaslar inanmayin gercekten basında goruldugu gibi degil. Bir dogu turu yapin. İnanin orda kimin kapisini calsaniz birgun aç kalmassiniz kizlarda gayet sansli. Kulaklarinda dort delik varsa bir tane imitasyon bir tane gumus olmaz hepsi altin gayet akilli kizlar. Vede son donem kusaklari hep ist universitesi marmara firat univ. Kazanan cocuklar.Yemin ederim ki fake değil şuan az önce Bike tartıştık kürt ailelerinin çoğu böyle