Arkadaşlar 3 yıllık bi ilişkim vardı ve ayrıldık nerdeyse 1 ay olucak hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. Yanii bu arada ayrılanda o. Kavga falanda yok zaten bahane gibi bi ayrılık oldu. Size sorum bu. Ben bunun numarasını sildim whatsbbdan bişey göremez benim ama ben gizlice ona baktığımda onun hala görebiliyorum yani numaramı silmemiş hala neden sizce ? Sonuçta beni istemeyen ayrılan bi insan. O günden sonra aramadım yzmadım koşamam sonucta o ayrıldı benden .. Ve biraz daha bekleyip numaramı değiştirmeyi düşünüyorum. Yardmcı olurmsnz şimdiden teşekkürler
Şunu bir anlayalım, numara silmek onemsemek belirtisidir. Numaramı silmedi demek ki hala beni düşünüyor yanlıs bir cikarimdir. Normali bu, terk eden sevmeyen kişi numaranın derdine düşmez. Lütfen artık sen de düşme.
3 yıllık ilişkiniz bir bahane ile bittiyse ya başkası vardır yada senin görmediğin çok büyük sorunlarınız
numaranı silmiş silmemiş farkında bile değil muhtemelen
kendini tut bakma numarasına unutmaya çalış kapat o defteri
Ben onun numarasini takip ettigimde hala goruyorum demissin. Neyi goruyosun?
Profil resminimi?
Iyide whatsappta profil resminizi kimler gorsun bolumunu " herkes" olarak isaretlerse zaten herkeste gorebilir. Sana ozel bisey degil bu. Ben smdi eskj erkek arkdasinin numarasini yaziyim whatsappdan burdan, banada resmi gorunur.
Nerden anladin sen seni silmedigini? Karsi kisinin telefonunda senin silinip silinmedigini bilemezsin asla.
Tüm hücrelerimle nefret ettiğim biri var ve numarası rehberimde kayıtlı.
Bunun sebebi de ararsa kim olduğunu bileyim ve açmayayım.
Ufacık şeylerden umut çıkarmayın. Bu unutmanızı zorlaştırır.
Hiç bişey yapmayın bence.numaranızı da değiştirmeyin.sizinki biraz da o ayrıldı ama belki dönecekti ben engellemiş olayım psikolojisi..boşverin hayatınıza devam edin.siz otobüssünüz, durakta indi o..yoluna devam.yolcuydu o yol değil..
Demek ki aşk bitmiş bu aşkında ömrü var aklında başka biri var sıkılmış yeni heycanlar peşinde veya bir kız buna takmıştır oda karşılık vermiştir o kızı çözdüğünde tekrar sana dönecektir ama seni bıraktığı gibi bulamıyacaktır bence demek ki bu evlensede aldatmaya hazır bir karekter sadakat bekleme güven bitmiştir
aklina giren birileri olmus anlasilan numarasini sil sen kendi numarani degistirme onu engelle gitsin.. pesindende kosma kacan kovalanir sana geri donerse msj vs. bi sekilde sua hic cevap verme ya zaten engellemelisn
Senin whatsapp ayarlarında fotoğrafını durumunu son görülmeni sadece arkadaşların görüyor olabilir.Yani sen onu sildiğinde o görmüyor olabilir amabelki onun whatsapp ayarlarında herkes herşeyi görücek şekilde ayarlıdır. Neden sizi silmediğini yorumladınız ki? Ek olarak silmese ne olur zaten ayrılmış ve aramamış.Ek olarak neden numaranızı değiştiriyorsunuz zaten size musallat olmamışki.