3 yıllık bi ilişki bitti ilk kez buraya yazıyorum

Bu erkekleri anlamak aslında zor değil. Senin numaranı silmemesi seni seviyor anlamına gelmez. Ama 3 sene geçmiş. Elbette bir maziniz var. Bunu hemen silip atamaz. Her neyse konudan uzaklaşmayalım. Sana hayatımdan örnek veriyim hemen. Kuzenim var. Eski sevgilisinin numarası duruyordu ama çok güzel giden bir ilişkisi var ve kızı da çok seviyor. Kuzenim bana sürekli "ya çok seviyorum" vs vs cümleler söylüyor. Bir gün whatsapp'ına bakarken eski sevgilisinin numarasını gördüm. "Ee bu ne" dedim. Aman salla. Hiç aklıma bile gelmedi dedi.

Bir başka örnek verecek olursam da çok yakın bir erkek arkadaşımla oturuyorduk. Ve hiçbir sırrımız yoktur. Neyse onun telefonuyla bir başka arkadaşımızı arayacaktım. Baktım 4 ay mı neydi(tam hatırlayamadım) eski sevgilisinin adını gördüm. Ona da şaşırdım silmemişsin dedim. Hiç oralı bile olmamıştı.
Yani senin numaranı silmemesinden bir şey çıkarmamalısın. Yoksa hayal kırıklığına ugrarsın. İnan sonradan hayal kırıklığına uğraman daha kötü.
Kötü düşün. Düşündüğün çıkarsa zaten bunu bekliyordum dersin. Ama aksi çıkarsa mutlu olursun
İyi düşünürsen ve o da çıkmazsa çok üzülürsün. Tabi çıkarsa da mutlu olursun. Yani beklentiyi minimum seviyede tut. Her zaman mutlu olursun.
Neyse çok uzattım. Her şey gönlünce olsun

Cnm bir gün boşda kalırsam tekrar arar biraz eğlenirim diye silmemiştir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…