3 yıllık ilişki ihanetle son buldu..

Herkese merhaba hanımlar yıllardır bu siteyi sessiz takip edenlerdenim. O kadar cok derdime derman oldunuz ki hepinize minnettarim. Isin.icinden cikamadigim bir konu icin yaziyorumsize ilk defa. 25 yasindayim üniversiteden 1 sene önce mezun.oldum iyi bir işim var 3 yıllıkta bir iliskim. Bu ay sonu istemeye geleceklerdi tarih kondu aileler ikna edildi onun isi olmamasina ragmen babami.zorla ikna ettim(kendisini.mühendis kalan dersleri vrmek icin bekliyor) ve 2 yıl önce üniversitede benim onayimi almadan benimle birlikte oldu. Nasil olur onayini almadan demeyin ayrintiya girmiyorum sadece bana sormadan yapti ve sonra dedi ki seni garantiye almak istedim. Ben ve ailem böyle durumlara cok karşıyız ama bu benim basima geldi. Sessiz kaldim ona inandim okul biter bitmez evlenecegimize inandim. Beni.ailesiyle tanistirdi cok asikti ki gel gelelim aldatma olayi olana kadar. Ilk baslarda baska kizlarla mesajını yakaladm bir daha olamayacak dedi sonrasinda beni ansizin terketti sebebi baska kizlar olduğunu öğrendim geri geldi kabul ettim. Sırf birlikye olduğumuz icin kabul ettim. Son günlerde nisan diye tutturdu ona da tamam dedim ta ki o igrenc kelimeleri duyana kadar. Bir gun beni aradi ve 3 yildir beni sürekli aldattığını kendisine engel olamadigini aldatmalarin tek gecelik oldugunu kızların yanından kalkip bana geldiğini kizlarin yanindayken benimle msjlasip konuştuğunu bazen günlerce kızların evinde kalip onlarca kızla yattığını.. Hayatımin en igrenc sözlerini duydum. O kadar caresizim ki. Yillarimi verip adam ettigimi sandim adam.meger bambaska biriymiş. Şimdi ayrıldık benden adam olmaz dedi cekti gitti. Ben o adamla geri asla yapamam ama birlikte olma durumu ne olacak nasıl bir baskasiyla bir yola cikacam bundan sonra.. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
sakın ha böyle bir olay yaşadın diye hayatına kimse girmeyecek sanma. bir tanıdığım yaşamıştı tam senin gibi değil ama benzerini. iyice cocuk etkisi altına almıştı kız köle olmuştu o karatersize daha sonra bizim desteğimizle ayrıldı ondan kurtuldu evet yaşadıklarını zor atlattı psikolog yardımı aldık hep yanında oldum daha sonra biriyle tanıştı ve basından gecen herseyi ona dayanamayıp anlattı yaklaşık 2 aylık ilişkileri vardı. evet önce kötü tepki alır gibi oldu ama sonra sevgilisi anladı durumu hareketlerinden falan (çok rahat biri değildi sevgilisi bazı durumlarda tepki ölçmüş hatta snra bunu derken utanmıştı helallik istedi düşün). ama şimdi evliler ve mutlular. hayatın sonu değil bu. ama tavsiye bir kere oldu diye sakın başkasıyla hata yapma güven kaybetme ve hemen hayatına giren birine anlatma önce tanı onunla yapabileceğine inanırsan anlat.uzun oldu ama kusura bakma

Ya durumunuza çok üzüldüm ama kurtulmuşsunuz. Allah aşkına bu nasıl bir toplumdur nasıl bir baskıdır. Üniversite çağındaki kızlarımız tecavüze uğrayıp sırf sevgilisi diye bunu sindirip utanıp kendini evlenmek zorunda hissedebiliyor. Tecavüzcüsüyle zorla evlendirilmenin modernleşmiş versiyonu resmen. O duruma nasıl gelmiş diyenler olmuştur kesin ama ne olursa olsun taraflardan birisi bu işi yapmayı istemiyorsa tecavüzdür. Evli de olsa sevgili de olsa daha önce 50 kere isteyerek sevişmiş de olsa o anda istemiyorsa ve zorla yapılıyorsa bu tecavüzdür. Düzgün bir ülkede olsaydık keşke düzgün bir toplumumuz adalet sistemimiz olsaydı keşke de sen de tecavüze uğradığın anda çıkıp polise gidip "sevgilini" şikayet edebilseydin. Aldatmasını filan geçtim sana tecavüz edebilen bir insan yani sevgilisine en sevdiğine en yakınına..sonra da pişkin pişkin seni garantiye aldım diyebiliyor. Ve o lanet bilinçaltındaki baskı utanç yüzünden sen o anda bunun tecavüz olduğunu ne kadar korkunç bir şey olduğunu düşünemiyorsun bile.

Gerçekten kurtulman çok büyük bir nimet olmuş. Umarım ilerde bunları unutup çok çok mutlu olursun. Geçmiş olsun.

sakın ha böyle bir olay yaşadın diye hayatına kimse girmeyecek sanma. bir tanıdığım yaşamıştı tam senin gibi değil ama benzerini. iyice cocuk etkisi altına almıştı kız köle olmuştu o karatersize daha sonra bizim desteğimizle ayrıldı ondan kurtuldu evet yaşadıklarını zor atlattı psikolog yardımı aldık hep yanında oldum daha sonra biriyle tanıştı ve basından gecen herseyi ona dayanamayıp anlattı yaklaşık 2 aylık ilişkileri vardı. evet önce kötü tepki alır gibi oldu ama sonra sevgilisi anladı durumu hareketlerinden falan (çok rahat biri değildi sevgilisi bazı durumlarda tepki ölçmüş hatta snra bunu derken utanmıştı helallik istedi düşün). ama şimdi evliler ve mutlular. hayatın sonu değil bu. ama tavsiye bir kere oldu diye sakın başkasıyla hata yapma güven kaybetme ve hemen hayatına giren birine anlatma önce tanı onunla yapabileceğine inanırsan anlat.uzun oldu ama kusura bakma

Çevremde güvenip kimseyle paylasamıyorum bu durumu kimseye güvenemiyorum tek başıma düşündükçe batıyorum sanki daha derinlere :(

Ya durumunuza çok üzüldüm ama kurtulmuşsunuz. Allah aşkına bu nasıl bir toplumdur nasıl bir baskıdır. Üniversite çağındaki kızlarımız tecavüze uğrayıp sırf sevgilisi diye bunu sindirip utanıp kendini evlenmek zorunda hissedebiliyor. Tecavüzcüsüyle zorla evlendirilmenin modernleşmiş versiyonu resmen. O duruma nasıl gelmiş diyenler olmuştur kesin ama ne olursa olsun taraflardan birisi bu işi yapmayı istemiyorsa tecavüzdür. Evli de olsa sevgili de olsa daha önce 50 kere isteyerek sevişmiş de olsa o anda istemiyorsa ve zorla yapılıyorsa bu tecavüzdür. Düzgün bir ülkede olsaydık keşke düzgün bir toplumumuz adalet sistemimiz olsaydı keşke de sen de tecavüze uğradığın anda çıkıp polise gidip "sevgilini" şikayet edebilseydin. Aldatmasını filan geçtim sana tecavüz edebilen bir insan yani sevgilisine en sevdiğine en yakınına..sonra da pişkin pişkin seni garantiye aldım diyebiliyor. Ve o lanet bilinçaltındaki baskı utanç yüzünden sen o anda bunun tecavüz olduğunu ne kadar korkunç bir şey olduğunu düşünemiyorsun bile.

Gerçekten kurtulman çok büyük bir nimet olmuş. Umarım ilerde bunları unutup çok çok mutlu olursun. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim kurtuldum evet ben onunla evleneceğim bir gün diye sustum inandım ailesine güvendim. Yoksa bu kadar zaman beklemezdim. Sağol dileklerin için umuyorum birgün atlatıcam ama o zamana kadar delirmezsem iyi :(

Çevremde güvenip kimseyle paylasamıyorum bu durumu kimseye güvenemiyorum tek başıma düşündükçe batıyorum sanki daha derinlere :KK43:
çevrene anlatma boşver sana karşı kullanan çok olur canım burda dök içini ama sakın ümidini yitirme canım mutlaka ayakta kal.

İki ay sonra aradı beni çok özlediğini pişman olduğunu kimsenin benim gibi olmadığını söylüyor. Sana ve gel barışalım diyemem ama sensizde yaşayamam diyor. Tamda toparlanmaya başlamıştım aklıma hergün gelmiyordu artık. Kesinlikle geri dönüşü olmayacağını söyledim ama o benim aklımı karıştırmaya devam edecek :(

İki ay sonra aradı beni çok özlediğini pişman olduğunu kimsenin benim gibi olmadığını söylüyor. Sana ve gel barışalım diyemem ama sensizde yaşayamam diyor. Tamda toparlanmaya başlamıştım aklıma hergün gelmiyordu artık. Kesinlikle geri dönüşü olmayacağını söyledim ama o benim aklımı karıştırmaya devam edecek :KK43:

Sakın sakın. Ş....sizin önde gideniymiş, bir saniyenizi harcamanıza değmez.

Gecmis olsum diyebiliyorum sadece..
Üzücü, yıpratıcı.. ancak yanlış bir adam olduğunu colugun cocugun olmadan anlamissin hic değilse..
Ote taraftan birlikte olma durumu..
Bunu zihninizde simdilik büyütmeyin. Isinize ve farkli seylere odaklanin zaman icersinide kendinize sordugunuz sorulara dogru cevaplar alacaksinizdir.

Back
X