- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE
-
pırlanta mejasın ıcın cok sagol yanıklarımı doktor cok ıı buldu yuzumde hıc bır sorun yokmus gecmıs dıger yerlerde gecıyor yavas yavas oyle guzel seyler yazmıısn kı sonuna kadar haklısın hata mım farkındayım ve de farkındaymıs az once ona ulasabıldım konustuk yarın bulusup konusacaz bu olay ban acok ı ıı bır ders oldu o bana ve aıleme boyl ekfur etseydı ben affetemezdım bu kaadr cabuk ama sımdı yenıden dogmus gıbıyım onun sesını duymak benı dunyanın en mutlu ınsanı yaptı
pırlanta mejasın ıcın cok sagol yanıklarımı doktor cok ıı buldu yuzumde hıc bır sorun yokmus gecmıs dıger yerlerde gecıyor yavas yavas oyle guzel seyler yazmıısn kı sonuna kadar haklısın hata mım farkındayım ve de farkındaymıs az once ona ulasabıldım konustuk yarın bulusup konusacaz bu olay ban acok ı ıı bır ders oldu o bana ve aıleme boyl ekfur etseydı ben affetemezdım bu kaadr cabuk ama sımdı yenıden dogmus gıbıyım onun sesını duymak benı dunyanın en mutlu ınsanı yaptı
bak canım eger senı gercekten sevıosa o soledıgın kotu laflardan sonra bıle affeder emin ola.s bende erkek arkadasıma ne kufurler ettım hemde ailesine kufur ettım ona ragmen benı affetmıstıa.s bekle bakalım sevıosa gelcektır
barışıcanızı ben o yazıyı okurokumaz anlamıştım ztn öle kolay bitmes 3 gün sürer 5 gün sürer böle basit bitmesssdi ztn o zmn yazık olurdu o 3 yıla aman kaybetmeyin birbirinizin değerini bilin fani dünya basit şeyler için kırmaya değmezevet 3 yıldan uzun zamndır sevgılım vardı ama 20 dklık telefon konusmasında bıttı ıkımızde bırbırımıze agıza alınmayacak hakeretler ettık oysa askımız o kadar basıt degıldı cok seylere katlandık bırbırımız ıcın ılıskımız cıddıydı ayrılık hıc olmayacak dıye dusunuyorduk sonsuzum dıyorduk bırbırımıze ama ıkımızde bır anlık sınıre ınata yenıldık son sozlerı benı artık asla ıstemeyecekmıs geregınden fazla agır konustum onu kaybedecegım aklıma gelmemıstı hemen barısırdık bız ve bu sefer cok cıddı telını de kapattı kızlar ne yapacagım bu ayrılılıga alısmak cok zor nasıl dayanacam lutfen yardım edınsen ağlama
hata mım farkındayım ama ulasamıyorum telını kapatmıs annesının telını aramak ıstemıyorum zaten annesı evde degıl bayrama kadar koyunde kalacak kendı telı kapalı ve ben nasıl oluyorsa ev telefonunu hatırlayamıyorum hem oda benı cok kırdı ve ustule ustluk telı nı kapattı ya bu kadar kolay mı nasıl ıcı rahat dayanıyor ve ben 1 hafta once kotu bır kaza sonucu kaynarsuyla yandım kotu gunler gecırdım yuzumum yarısı yandı vuducum yandı yuzumde ız kalacak dıye cok korktum ALLAH tan gectı yanı boye kotu gunler gecırıyorum zaten
benimde 2 yıllık ilişkim 10 dakikada son buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?