- 18 Ocak 2019
- 8
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi pandorina1992
-
tek kelime konuşmuyor günlerdir dediğiniz yani atıyorum 3 gün hiç yazmıyor ve aramıyor mu?
İki ihtimal varr birincisii 3 yıllık ilişki artık monotona bağladıı yani heyecan kalmadıı normall sürdürülen bir ilişki haline geldii 2. İhtimal birinden hoşlanıyodur hoşlandığı kişi evli ya da sevgilisi olabilir bu yüzden sizdende ayrılmaya cesaret edemiyodurr ama aklı ondadırr ama biri varsa ve hoşlanıpta sizden de ayrılmıyorsa karşıdaki kişi evli sevgilisi vardır ya da platoniktir yani bu iki ihtimal dışında başka bi durum oldugunı düşünmüyorum genelde böyle oluyor çünküÜç yıldır beni çok mutlu eden bir ilişkim var.Sevgilimle gerçekten çok güzel vakit geçiriyorduk ve seviyorduk da birbirimizi.Bu kadar güzel bir ilişki yürütebileceğimixi gerçekten düşünmemiştim ama öyle de güzel oldu ki inanamadım.Ama bir ay önce sanki tüm büyü bozuldu.İş değiştirdi ve o değişiklikle beraber bizim ilişkimiz de çok kötü bi hal aldı.Beni aramaz sormaz oldu.Çalışma şartları gerçekten çok kötü ve bana vakit ayıramamasını da anlıyorum aslında ama tek kelime konuşmuyor günlerdir.Başkası mı var diye çok sorguladım ama yok.Hatta başkası varsa ayrılsın diye onu cesaretlendirdim bile beni kırmamak için söyleyemiyordur diye düşündüm ama ayrılmak da istemedi.Dönemsel bir şey mi,bu noktadan toparlayabilir miyiz bilmiyorum.Flört döneminde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Ben ne yapmalı,nasıl davranmalıyım? Şu an sadece sessizce düzelmesini bekliyorum zamana bıraktım ama doğrusu bu mu gerçekten bilmiyorum.
Bunu karsinizdakiyle konuştunuz mu ? Benim eşimin de çalışma şartları zor evlenmeden önce ben de zaman zaman hiç arayıp sormuyosun diye sitem ederdim. Şuan anlıyorum . Belki gerçekten çalışma şartları onunda ağırdır yeni ortama adapte olamamıştır vs vs olabilirÜç yıldır beni çok mutlu eden bir ilişkim var.Sevgilimle gerçekten çok güzel vakit geçiriyorduk ve seviyorduk da birbirimizi.Bu kadar güzel bir ilişki yürütebileceğimixi gerçekten düşünmemiştim ama öyle de güzel oldu ki inanamadım.Ama bir ay önce sanki tüm büyü bozuldu.İş değiştirdi ve o değişiklikle beraber bizim ilişkimiz de çok kötü bi hal aldı.Beni aramaz sormaz oldu.Çalışma şartları gerçekten çok kötü ve bana vakit ayıramamasını da anlıyorum aslında ama tek kelime konuşmuyor günlerdir.Başkası mı var diye çok sorguladım ama yok.Hatta başkası varsa ayrılsın diye onu cesaretlendirdim bile beni kırmamak için söyleyemiyordur diye düşündüm ama ayrılmak da istemedi.Dönemsel bir şey mi,bu noktadan toparlayabilir miyiz bilmiyorum.Flört döneminde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Ben ne yapmalı,nasıl davranmalıyım? Şu an sadece sessizce düzelmesini bekliyorum zamana bıraktım ama doğrusu bu mu gerçekten bilmiyorum.
İki ihtimal varr birincisii 3 yıllık ilişki artık monotona bağladıı yani heyecan kalmadıı normall sürdürülen bir ilişki haline geldii 2. İhtimal birinden hoşlanıyodur hoşlandığı kişi evli ya da sevgilisi olabilir bu yüzden sizdende ayrılmaya cesaret edemiyodurr ama aklı ondadırr ama biri varsa ve hoşlanıpta sizden de ayrılmıyorsa karşıdaki kişi evli sevgilisi vardır ya da platoniktir yani bu iki ihtimal dışında başka bi durum oldugunı düşünmüyorum genelde böyle oluyor çünkü
Çok yoğun ve yorgun olduğunu söylüyor sorduğumda.Hep ayni cevabı alıyorum.Çalışma şartlarından dolayı da mutsuz.Artık genel olarak mutsuz bir adam yani.Hiçbir şeyle ilgilenmiyor.İşe gidip eve dönüyor o kadarBunu karsinizdakiyle konuştunuz mu ? Benim eşimin de çalışma şartları zor evlenmeden önce ben de zaman zaman hiç arayıp sormuyosun diye sitem ederdim. Şuan anlıyorum . Belki gerçekten çalışma şartları onunda ağırdır yeni ortama adapte olamamıştır vs vs olabilir
Öncelikle bu iki ihtimalden hangisi kuvvetle muhtemelse ona göre hareket edin işe girmeden önce bir sorun yoksa işle ilgilii bir durumdur iştede ya biri vardırr ya da baya baya stres altında olabilirr. Önce hangisii size daha yüksek ihtimal geliyor birinci ihtimalsee alttan alın üstüne gitmryin normal güzelce konuşun eğer ikinci ihtimalsee buna yapabilecrğiniz pek bi şey olamaz olan olmuştur takipte kalın kadın her zaman hisseder size göre hangisi yüksek ihtimal ?1. İhtimal doğruysa ben bu monotonluğu kırmak için ne yapabilirim? Aslında hiç böyle düşüneceğini sanmıyorum ama.İş değiştirene kadar her şey çok yerindeydi çünkü.İlişkimize dair hiç memnuniyetsizliği yoktu bana yansıyan.
HayırArkadaşları bizimle de konuşmuyor diyor,onların da aramalarına cevap vermiyormuş,mesajlarına dönmüyormuş,dışarı çağırıyorlar ona bile olumlu olumsuz dönüş yapmıyormuş ama bu yine de bana da yazmamasını normalleştirmiyor benim için.
sadece calisma saatleri degildir elbette,
yeni bir ise girince insanda illa biraz stres oluyor,
yapabilecek miyim, alisabilecek miyim diye,
bazi insanlar stresli donemlerinde cok konusur,
bazilari da boyle susar,
siz konusturmaya calisin,
siz arayin sorun daha fazla,
is hayatindan ve getirdigi streslerden konusun,
zamanla acilacaktir.
esimin on kusur yillik mesleki tecrubesi var,
hala ortam degistirince streli olur, alisma evresini bu sekilde gecirir.
Cevap vermiş konuyu kendinize yormayın. İşinden memnun değilse kariyer.net ten CV oluşturmasına destek olun iş değiştirsin .Çok yoğun ve yorgun olduğunu söylüyor sorduğumda.Hep ayni cevabı alıyorum.Çalışma şartlarından dolayı da mutsuz.Artık genel olarak mutsuz bir adam yani.Hiçbir şeyle ilgilenmiyor.İşe gidip eve dönüyor o kadar
Öncelikle bu iki ihtimalden hangisi kuvvetle muhtemelse ona göre hareket edin işe girmeden önce bir sorun yoksa işle ilgilii bir durumdur iştede ya biri vardırr ya da baya baya stres altında olabilirr. Önce hangisii size daha yüksek ihtimal geliyor birinci ihtimalsee alttan alın üstüne gitmryin normal güzelce konuşun eğer ikinci ihtimalsee buna yapabilecrğiniz pek bi şey olamaz olan olmuştur takipte kalın kadın her zaman hisseder size göre hangisi yüksek ihtimal ?
Hmm normal kişilik yapısı böyleyse işle ilgilidirr o zaman eğer sonradan birdenbire içine kapandıysa kesin biri var derdim. İşi nedir bilmiyorum ama gercekten bazen bazı işler öyle stresli bunaltıcı oluyo ki farkında olmadan karşındaki insana yansıtılabiliyo ben işimde bir sorun cıktıgında yüzüm tüm gün asık gezerim millete çatarım bunun gibi bir durumda olabilir biraz daha zaman verin sıkmadan bunaltmadan tatlı tatlı sorun iş nasıldı ne yaptın ne ettin gibi ama kapalı kutuysada böyleside zor yüz yüzee konuştunuzmu hiç konuşmasından yüzğnden belli olur az çok mesajlaşmadan çok bi şey anlaşılamıyo cünküİşi çok stresli.Belki onun gibi çalışsaydım ben de çok kötü olurdum bilemiyorum ve kişilik itibariyle de içine kapanık birisi kendisi.Benimle sorunlarını paylaşması bile uzun zaman aldı.Ama başkası olduğunu gerçekten düşünemiyorum.İlk dönemler başkası var hissediyorum dediğim çok oldu ama ısrarla olmadığını söyledi.
Flört ederken başıma gelen olaydır.Nedenini anlamadığım bir şekilde karşımdaki susmaya başlıyor ve bu kişiyle Ekimden beri konuşmuyoruz.2-3 kez yüzsüzlük yapıp sordum neden böyle oldu diye her seferinde işlerim çok yoğun cevabını aldım.Erkeklerin bu huyu o kadar sinir bozucu ki...adam gibi karşıma geçip ben senden soğudum konuşmak istemiyorum dese tamam derim ama susuyor böyle hiç konuşmuyorlar.Yedekte tutmaya çalışıyorlar o sırada da başka kızlara yazıyorlar.Üç yıldır beni çok mutlu eden bir ilişkim var.Sevgilimle gerçekten çok güzel vakit geçiriyorduk ve seviyorduk da birbirimizi.Bu kadar güzel bir ilişki yürütebileceğimixi gerçekten düşünmemiştim ama öyle de güzel oldu ki inanamadım.Ama bir ay önce sanki tüm büyü bozuldu.İş değiştirdi ve o değişiklikle beraber bizim ilişkimiz de çok kötü bi hal aldı.Beni aramaz sormaz oldu.Çalışma şartları gerçekten çok kötü ve bana vakit ayıramamasını da anlıyorum aslında ama tek kelime konuşmuyor günlerdir.Başkası mı var diye çok sorguladım ama yok.Hatta başkası varsa ayrılsın diye onu cesaretlendirdim bile beni kırmamak için söyleyemiyordur diye düşündüm ama ayrılmak da istemedi.Dönemsel bir şey mi,bu noktadan toparlayabilir miyiz bilmiyorum.Flört döneminde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Ben ne yapmalı,nasıl davranmalıyım? Şu an sadece sessizce düzelmesini bekliyorum zamana bıraktım ama doğrusu bu mu gerçekten bilmiyorum.
Yok baskasi yoktur, bence siiznle ilgilide bir sorunu yoktur arkadaslarinada oyle yapiyoor demissiniz.
Eger sadece size yapsaydi tabiki yorumum farkli olurdu. Ama erkeklerin bir donemi oluyor, O gelemiyorsa siz gidin. Supriz yapin.
Mesela.neden aramadin, neden yazmadin, gorusmedik vs demeyin hersey normalmis gibi davranin bakalim ne olcak.
Bende esimle sevgiliyken, bu tarz degilde, buna benzer birsey yasadik, ama isyerinle alakali degildi Geneldi.
Ben hic neden boyle yapiorsun demedim nasil davrandiysa, aynen ole davrandim ona, ne eksik ne fazla.
Biranda evlenme teklifi aldim, ertesi gunude bizden isteme gunu aldilar, nisan tarihimiz belirlendi.
Demem o ki illa bu tarz seylerin sonu ayrilikla sonuclancak, yada baskasi olcak diye birsey yok, kafasinda karisikliklar wardir.
Belkide onlari yerine oturtup, sizi daha guzel.gunler bekler hayirlisinla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?