3 yıllık ilişkim kötü bi noktaya geldi.Nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

Doğru söylüyorsunuz.Konusmak isterse Zaten kendiliğinden çözülecektir.Ben sessizce bekleyeyim ve kendimle ilgileneyim bu süreçte.En doğrusu bu.

Evet birazda siz beklemede kalin bakalim, yazmayin aramayin. Seviyorsa zaten dayanamaz 2 gun icinde mutlaka yazar size.
Insallah canimmmm, hersey gonlunuzce olsun :)
Bu durum bizde bir kere oldu ama tabi 1 ay surmedi daha kisa surdu. Siz bi ole deneyin siz yazmayin. Bakalim biraz siz soguk kalin. Ne oluyor, onu yoksa kaybediyormuyum ne yaptim ben dicek mi ?

Bence birini bulmamıştır 3 yıldır güzel giden bir ilişkiyi harcamaz hele ki çok yoğun bir iş ortamında buna nasıl fırsat bulsun.Siz biraz daha bekleyin anlayışlı yaklaşın bakalım neler olacak.İnşallah eski güzel günlere geri dönersiniz herkesin bi bunalım dönemi oluyor :)

Belki aile içinde sorunları vardır yada psikolojik olarak kötü bir dönemdedır, bir süre kendini herkesten soyutlamak istiyordur. Bende ara sıra insanların mesajlarına aramalarına cevap vermiyorum, konuşmak istemiyorum. Bunun altında bir şey yok sadece canım böyle istiyor diye yapıyorum. Belki de sevgiliniz de böyle düşünüyordur.

Canim kendinde dedin arkadaslariyla da konusmuyormus. Yeni ise girmis cok yoruluyor olabilir mobbing yasiyor olabilir.. olabilir de olabilir yani. Stresiyle basa cikmaya calisiyordur bazi insanlar boyle zamanlarda yalniz kalmaya ihtiyac duyar. kisisel algilama ve komplo teorileri kurma hemen. Onun yaninda oldugunu hissettir ama bunaltma bence.

Yahu sanki biz babamızın işinde sıfır stressiz çalışıyoruz. İş hayatını neden özel hayatına yansıtırsın ki? Erkeklerin şu dengeyi kuramaması büyük sorun. O zaman her sıkıntıda dön arkanı yani. Tamam morali bozuk olur iletişim zayıf olur da günlerce sevgili aranmamak ne yani. Bu kadar da emin sizden kaybetme korkusu hiç yaşamıyor demek ki. Gün sonunda evine gidip yemeğini ye ara hayatında ki kadınla stresini paylaş. Bu sıralar önceliği siz ve arkadaşları değilsiniz bence sizde az kendinizi geri çekin. Destek mesajlarını atıyorsunuz ama desteğinizi de çok istiyo havasında değil. Bende de vardı böyle tip çok şükür ki tam zamanında bitmiş.

Ben seninle ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Bak bu ilişkiniz için bir test, lütfen arıza çıkartma şu anda ve adama destek ol.

Erkekler iş konusunu gerçekten önemsiyorlar ve stres oluyorlar.

Eğer bu dönemde anlayışlı olursan ve hakkaten iş ile ilgiliyse sonunda sen kazanacaksın, olgun davranmış ve ona destek olmuş bir kadın olarak sana güvenebileceğini bilecek.

Ha diyelim velev ki kötü bir şey çıkacak altından o zaman ben doğruyu yaptım diyebileceksin ve senin hatan olmayacak. Stresli adamın üzerine gidip daha strese sokarsan eninde sonunda bu iş patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…