Yazdıklarının çoğunda kendime okur gibi oldumm :)) Bende böyleydim ama insan aşıyor geççiyor gidiyor. Mutsuz olacağını biliyorsun ve yinede onu seviyorsun bu kadar yakıyor ki insanı. Biliyorum çok zor sevdiğinden ayrılmak ama onunla mutsuz olmak yerine onsuz mutlu olmak daha iyi bence. Hani yazmışsın ya yıllardır istemiyorum demiş, resmen senin hatrına katlanıyormuş senin çabanla ayakta duruyormuş bu ilişki tıpkı benimki gibi.
Ama ben anladım ki hiçbir erkek insanın kendisinden değerli değil. Yani sakin yolunda sana saygı duyan değer veren kadir kıymet bilen biriyle olmak varken neden bile bile acı çektiriyoruz kendimize..
Üzülme, sevin lütfen.. Biraz zor olucak elbet ama alışıyor insan.. İnanıyorum ki senin gibi biri çok daha iyi birini hakediyor arkadaşımm o tatlı canını sıkma![]()
YudumEr çok teşekkür ederim yorumun için. Benimle aynı şeyleri yaşayan, beni anlayan insanları burada görmek gerçekten çok iyi geliyor. Tabi ki istemezdim, keşke hiç kimse böyle şeyler yaşamasa ama malesef başımıza neler geleceğini önceden göremiyoruz.