- Konu Sahibi Nazarlik20
Merhaba
Ben kendimdeki agresif ve sikintili tavirlari buyuk olcude sevgilim olmamasina bagliyorum.
Lisedeyken 3 sene boyunca sevgilim vardi.
Ask kelebegi gibi gezer mutluluk sacardim
Eski sevgilimi ozlemek gibi bir durumum yok.
Onunla ayrildigim gun aska dair hersey bitti.
Ayrilali 2-3 sene olucak.
O gun bugundur ne bir opucuk ne bir sarilma bir erkege.
Birinin asik oldugu kiz olmama durumunun beni cok uzdugunu ve asi tavirlarimin temelinde bunun yattigini farkettim.
Bu isleri oylesine unutmusum ki!! Su an sevgili olma ihtimalimiz olan biri var ama ona nasil yaklasicagmu bilemiyorum hircinliklar yapiyorum... O da bana acilamiyor bence haliyle.
Hep bu raddeye gelip arkadas kaliyoruz!!
Erkeklerle iletisimim cok iyi ama ask niyetiyle yaklastigim kisiler bile beni askerlik arkadasi gibi goruyoo
Ben artik bu hoslandigim kisiyi de kacirmak istemiyorum.
Gecen hafta elele kostuk cok guzel bir yolda. Tum aksam elini koluma atti. Sabaha kadar oturduk sabahladik muhabbet ettik.
Ellerim usuyor diye ellerimi tuttu bir saat!!
Onun yerinde bir baskasi olsa o durumumuzdan istifade opmeye calisirdi...
Boyle dusununce cok masum duygularla yaklastigini dusunup sevindim.
Ama simdi de dusunuyorum ki o gun orada beni opse belki bu opusme sevgili olusumuza dair birsey olurdu.
Simdi buna dair bir sinyal yokmus gibi...
Iliski evresine nasil gecilir?:18:
Cok aklim karisik
t
Ben kendimdeki agresif ve sikintili tavirlari buyuk olcude sevgilim olmamasina bagliyorum.
Lisedeyken 3 sene boyunca sevgilim vardi.
Ask kelebegi gibi gezer mutluluk sacardim

Eski sevgilimi ozlemek gibi bir durumum yok.
Onunla ayrildigim gun aska dair hersey bitti.
Ayrilali 2-3 sene olucak.
O gun bugundur ne bir opucuk ne bir sarilma bir erkege.
Birinin asik oldugu kiz olmama durumunun beni cok uzdugunu ve asi tavirlarimin temelinde bunun yattigini farkettim.
Bu isleri oylesine unutmusum ki!! Su an sevgili olma ihtimalimiz olan biri var ama ona nasil yaklasicagmu bilemiyorum hircinliklar yapiyorum... O da bana acilamiyor bence haliyle.
Hep bu raddeye gelip arkadas kaliyoruz!!
Erkeklerle iletisimim cok iyi ama ask niyetiyle yaklastigim kisiler bile beni askerlik arkadasi gibi goruyoo

Ben artik bu hoslandigim kisiyi de kacirmak istemiyorum.
Gecen hafta elele kostuk cok guzel bir yolda. Tum aksam elini koluma atti. Sabaha kadar oturduk sabahladik muhabbet ettik.
Ellerim usuyor diye ellerimi tuttu bir saat!!

Onun yerinde bir baskasi olsa o durumumuzdan istifade opmeye calisirdi...
Boyle dusununce cok masum duygularla yaklastigini dusunup sevindim.
Ama simdi de dusunuyorum ki o gun orada beni opse belki bu opusme sevgili olusumuza dair birsey olurdu.
Simdi buna dair bir sinyal yokmus gibi...
Iliski evresine nasil gecilir?:18:
Cok aklim karisik