3 yillik yanlizlik sonrasi iliski

Nazarlik20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
112
17
38
35
Ankara
Merhaba
Ben kendimdeki agresif ve sikintili tavirlari buyuk olcude sevgilim olmamasina bagliyorum.
Lisedeyken 3 sene boyunca sevgilim vardi.
Ask kelebegi gibi gezer mutluluk sacardim:16:
Eski sevgilimi ozlemek gibi bir durumum yok.

Onunla ayrildigim gun aska dair hersey bitti.
Ayrilali 2-3 sene olucak.
O gun bugundur ne bir opucuk ne bir sarilma bir erkege.
Birinin asik oldugu kiz olmama durumunun beni cok uzdugunu ve asi tavirlarimin temelinde bunun yattigini farkettim.

Bu isleri oylesine unutmusum ki!! Su an sevgili olma ihtimalimiz olan biri var ama ona nasil yaklasicagmu bilemiyorum hircinliklar yapiyorum... O da bana acilamiyor bence haliyle.
Hep bu raddeye gelip arkadas kaliyoruz!!
Erkeklerle iletisimim cok iyi ama ask niyetiyle yaklastigim kisiler bile beni askerlik arkadasi gibi goruyoo:50:

Ben artik bu hoslandigim kisiyi de kacirmak istemiyorum.
Gecen hafta elele kostuk cok guzel bir yolda. Tum aksam elini koluma atti. Sabaha kadar oturduk sabahladik muhabbet ettik.
Ellerim usuyor diye ellerimi tuttu bir saat!!:38:
Onun yerinde bir baskasi olsa o durumumuzdan istifade opmeye calisirdi...
Boyle dusununce cok masum duygularla yaklastigini dusunup sevindim.
Ama simdi de dusunuyorum ki o gun orada beni opse belki bu opusme sevgili olusumuza dair birsey olurdu.
Simdi buna dair bir sinyal yokmus gibi...

Iliski evresine nasil gecilir?:18:

Cok aklim karisik
:40:t:nazar:

zamana bırak,gönlüne göre biri çıkınca herşey olurr :16::16::16:

zamana bırak,gönlüne göre biri çıkınca herşey olurr :16::16::16:

Insallah..
:17:
Fakat dedigim gibi elimdeki firsati yine kacirmak istemiyorum...
Nasil davranicagimi bilemiyorum.
Hayatimda yasadigim tek iliskide aldatilarak terk edildigim icin hep ondan farkli olsun hersey farkli olsun seyirlik degil omurluk olsun diyorum.
Cok dusunuyorum ve hoslandigimi galiba belli etmiyorum:30:

Yerinde olsam sadece sıcacık gülümser,tatlı tatlı sohbet ederdim.
O da gerisini getirecektir zaten.

bence hiç merak etme, kaderinde o varsa bir şekildde oluyor,
bende senin gibi hırçındım falan ama o bir şekilde beni kendine aşık etti hırçınlıgımdan eser kalmadı :)

sen yinede ona gülümse ve ona deger verdigini belli et

Merhaba
Ben kendimdeki agresif ve sikintili tavirlari buyuk olcude sevgilim olmamasina bagliyorum.
Lisedeyken 3 sene boyunca sevgilim vardi.
Ask kelebegi gibi gezer mutluluk sacardim:16:
Eski sevgilimi ozlemek gibi bir durumum yok.

Onunla ayrildigim gun aska dair hersey bitti.
Ayrilali 2-3 sene olucak.
O gun bugundur ne bir opucuk ne bir sarilma bir erkege.
Birinin asik oldugu kiz olmama durumunun beni cok uzdugunu ve asi tavirlarimin temelinde bunun yattigini farkettim.

Bu isleri oylesine unutmusum ki!! Su an sevgili olma ihtimalimiz olan biri var ama ona nasil yaklasicagmu bilemiyorum hircinliklar yapiyorum... O da bana acilamiyor bence haliyle.
Hep bu raddeye gelip arkadas kaliyoruz!!
Erkeklerle iletisimim cok iyi ama ask niyetiyle yaklastigim kisiler bile beni askerlik arkadasi gibi goruyoo:50:

Ben artik bu hoslandigim kisiyi de kacirmak istemiyorum.
Gecen hafta elele kostuk cok guzel bir yolda. Tum aksam elini koluma atti. Sabaha kadar oturduk sabahladik muhabbet ettik.
Ellerim usuyor diye ellerimi tuttu bir saat!!:38:
Onun yerinde bir baskasi olsa o durumumuzdan istifade opmeye calisirdi...
Boyle dusununce cok masum duygularla yaklastigini dusunup sevindim.
Ama simdi de dusunuyorum ki o gun orada beni opse belki bu opusme sevgili olusumuza dair birsey olurdu.
Simdi buna dair bir sinyal yokmus gibi...

Iliski evresine nasil gecilir?:18:

Cok aklim karisik
:40:t:nazar:

Tatlım bence imkanınız varsa yolculuk yapın birlikte. İnsan daha iyi tanıyor ve kendini tanıtabiliyor. Yada doğa ve toprakla temas edin, balık tutabilirsiniz, piknik yapabilirsiniz, Kuru ağaç dallarına bıçakla şekil vererek birşeyler icat edebilirsiniz. Bu bir sapan bile olabilir. Yani birlikte ferah bir ortamda birşeyler ile uğraşın. Yani gürültü ve keşmekeşten uzak, sakin bir yerde, doğada konuşmak tüm negatif elektriği alıyor insan tane tane ve düşünerek daha net ifade ediyor kendini. Naçizane fikrim.

Back
X