Merhaba Arkadaşlar, Eşim Genetik 47 xxy + Azospermi ve Microtese oldu sonuç hüsran şuan artık bir doktora gitmiyoruz.
Prof Dr. Mehmet hoca - İbni sina
Prof Dr. Kaan Aydos
Dr. Tansel Kaplancan
Dr. Ahmet Şalvarcı
Ne yapacağımızı bilemiyoruz.. Yol yöntem yordam bilmiyoruz...
Merhaba Arkadaşlar, Eşim Genetik 47 xxy + Azospermi ve Microtese oldu sonuç hüsran şuan artık bir doktora gitmiyoruz.
Prof Dr. Mehmet hoca - İbni sina
Prof Dr. Kaan Aydos
Dr. Tansel Kaplancan
Dr. Ahmet Şalvarcı
Ne yapacağımızı bilemiyoruz.. Yol yöntem yordam bilmiyoruz...
Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...
Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...
Benim esimde azo 4. Tup bebek denememizde tuttu 2 defa ayni hastanede tedavi gordum ve en son 4 . de son sans dediler rabbime sukur tuttu ama 22. Haftada bebeklerimi eeken dogum nedeniyle kaybettim cok uzgunumtekrar ayni hastanede tedavi dusunuyorum esimin dondurulmus spermi var ama yikama yapilmadi ne cikicak bilmiyoruz cok korkuyorum bebeklerim ve o gun hic aklimdan cikmiyor ne yapicagimi bilmiyorum Allahim bu bi mucizeydi ama insallah tekrar nasip eder