• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim doğuştan (47xxy) kromozomlu çocuk sahibi olamıyoruz böyle sorunu olanlar yazsın

betus20c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
20
4
1
40
Merhaba arkadaşlar, bn 12 yıllık evliyim, eşim 35 yaşında doğuştanmış yaratılış itibariyle eşimde 47 kromozom xxy mevcut bunun sonucunda ise çocuk sahibi olamıyoruz, 2 kez microtese ameliyatı yaptırdık ilkinde bulunmadı ikincisinde 4 adet zayıf bulundu 3 adeti yumurtaya enjekte edildi ama malesef tutmadı, xxy sorunu olan arkadaşlar ve böyle çocuk sahibi olanlar lütfen hangi merkezde yaptırdılar ve neler kullandılar lütfen yazsınlar... Allah'ımdan ümit kesilmez dedik herkese neşeli günler diliyorum...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bn 12 yıllık evliyim, eşim 35 yaşında doğuştanmış yaratılış itibariyle eşimde 47 kromozom xxy mevcut bunun sonucunda ise çocuk sahibi olamıyoruz, 2 kez micro tese ameliyatı yaptırdık sonuç tutmadı malesef Allah'ımdan ümit kesilmez dedik biraz ara verdik, böyle eşlerinin sorunu olan arkadaşlar umarım vardır utanmadan çekinmeden lütfen burada paylaşssınlar ki çözüm yolu bulabilelim Türkiye'deki son gelişmeler bu tedavideki yenilikler neler paylaşalım, herkese neşeli günler diliyorum...
Canim eşiniz down sendromumu yoksa başka bi rahatsizligimi var

47 Kromozomlu olanlar down sendromu olduğunu biliyorum

benim öz amcam down sendromuda oyüzden Yazmak istedim

Hayır eşim 47 xxy klinefelter sendronumluymuş biz 12 yıllık evliyiz artık üçüncü tedaviye Allah'ın izniyle başlamak istiyoruz, ve bu sorundan olupta çocuk sahibi olan arkadaşlar varmı benimle buradan yazışsınlar bizde ona göre çare düşünelim iyi günler.

Hayır eşim 47 xxy klinefelter sendronumluymuş biz 12 yıllık evliyiz artık üçüncü tedaviye Allah'ın izniyle başlamak istiyoruz, ve bu sorundan olupta çocuk sahibi olan arkadaşlar varmı benimle buradan yazışsınlar bizde ona göre çare düşünelim iyi günler.
Nerede tedavi oluyorsunuz ? Bizim de genetık sorunumuz var eşimde translakasyon var su an tedavi aşamasındayız

Nerede tedavi oluyorsunuz ? Bizim de genetık sorunumuz var eşimde translakasyon var su an tedavi aşamasındayız
Merhaba şuan biz araştırma içindeyiz, Ankarada prof.dr.Kaan Aydos beye gidip bir ön muayene ile oraya başlayabiliriz birde Ankara Centrum clinic Recai Pabuccu onuda düşünüyoruz bakalım artık, sizdeki tranlakasyon nedir peki?

Merhaba şuan biz araştırma içindeyiz, Ankarada prof.dr.Kaan Aydos beye gidip bir ön muayene ile oraya başlayabiliriz birde Ankara Centrum clinic Recai Pabuccu onuda düşünüyoruz bakalım artık, sizdeki tranlakasyon nedir peki?
Eşimde 17 ve 21 kromozomlar yer değiştirmiş 3 düşüğüm var biz de ilk tüp bebek tedavisindeyiz siz Ankara da mı yasıyorsunuz ?kaan aydos erkek problemlerıyle ılgılı bu doktor değil mi ? Genetik ya da tüp bebek çalışıyor mu ?

Eşimde 17 ve 21 kromozomlar yer değiştirmiş 3 düşüğüm var biz de ilk tüp bebek tedavisindeyiz siz Ankara da mı yasıyorsunuz ?kaan aydos erkek problemlerıyle ılgılı bu doktor değil mi ? Genetik ya da tüp bebek çalışıyor mu ?
Merhaba prof.dr.kaan aydos erkek infertilesi ile ilgileniyor tüp bebeklede uğraşıyorlar galiba internet sitesinde paylaşımları var...

Back
X