Erkek İnfertilitesi 30.01.2017 itibariyle Genetik 47xxy + Azospermi Çocuğu Olanlar....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

karsen

Daraldiginda ve Sevindiginde Rabbine koş..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
43
172
8
41
Merhaba Arkadaşlar, Eşim Genetik 47 xxy + Azospermi ve Microtese oldu sonuç hüsran şuan artık bir doktora gitmiyoruz.
Prof Dr. Mehmet hoca - İbni sina
Prof Dr. Kaan Aydos
Dr. Tansel Kaplancan
Dr. Ahmet Şalvarcı

Ne yapacağımızı bilemiyoruz.. Yol yöntem yordam bilmiyoruz...

Çocuğu olanlar var mı ?

Merhaba Arkadaşlar, Eşim Genetik 47 xxy + Azospermi ve Microtese oldu sonuç hüsran şuan artık bir doktora gitmiyoruz.
Prof Dr. Mehmet hoca - İbni sina
Prof Dr. Kaan Aydos
Dr. Tansel Kaplancan
Dr. Ahmet Şalvarcı

Ne yapacağımızı bilemiyoruz.. Yol yöntem yordam bilmiyoruz...

Çocuğu olanlar var mı ?
Canim benim tanidigim 6 7 kisi vardir bebegi olan diger tarafada yazdim hormonlariniz nasil kaan bey hangi ilaclari verdi

Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...

FSH LH Yüksek...
Total Çok Düşük...

Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...

FSH LH Yüksek...
Total Çok Düşük...
Mesela yuksek ama kac birde testis boyutu nasil kac defa tese oldu

LH : 48 (Normal Değer 1,5 - 9,3)
FSH : 73 (Normal Değer 1,4 - 18,1)
Testosteron : 50 ( Normal Değer 241 - 827)

Boyutlarını tam bilmiyorum.
2013 yılında 1 defa oldu...

Kaan AYDOS hocamız, tedaviyi sonlandırdı. Ve Şuan tedavimizin beklemek olduğunu bildirdi.

Son düzenleme:
LH : 48 (Normal Değer 1,5 - 9,3)
FSH : 73 (Normal Değer 1,4 - 18,1)
Testosteron : 50 ( Normal Değer 241 - 827)

Boyutlarını tam bilmiyorum.
2013 yılında 1 defa oldu...

Kaan AYDOS hocamız, tedaviyi sonlandırdı. Ve Şuan tedavimizin beklemek olduğunu bildirdi.
Canin siz fish testi yaptirmismiydiniz

Benim esimde azo 4. Tup bebek denememizde tuttu 2 defa ayni hastanede tedavi gordum ve en son 4 . de son sans dediler rabbime sukur tuttu ama 22. Haftada bebeklerimi eeken dogum nedeniyle kaybettim cok uzgunumtekrar ayni hastanede tedavi dusunuyorum esimin dondurulmus spermi var ama yikama yapilmadi ne cikicak bilmiyoruz cok korkuyorum bebeklerim ve o gun hic aklimdan cikmiyor ne yapicagimi bilmiyorum Allahim bu bi mucizeydi ama insallah tekrar nasip eder

Back
X