30+ bekar kadınlar size de bu sorular soruluyor mu?

Ekşici istediğimi kim söyledi ya hu? Tövbe tövbe, aman aman! :olamaz:
onları kimse istemiyor da farkında değiller.şaka bir yana hakkında hayırlısı.kısmetin bir yerlerdedir ama henüz zamanı gelmemiştir.bekarlık da hayatın en güzel zamanlarından biridir öğrencilikten sonra

Bana da evlilik ne zaman, biri var mı gibisinden soruyorlar. Yaş 28. Çok sıkıldım. Bu pahalılıkta birini bulsan da nasıl evleneceğim de ev geçindireceğim? Alay ediyorlar milletle.

Haha bu sorular bitmez. Millet bos bos soruyor. Konusacak baska biseyleri yok cunku. Ekonomi siyaset konusun beni bosverin de. Bana da ikinci cocuk yok mu diyolar. Yarabbim ikinci cocuk olmayini listeden atiyolar sanki. Sanki bir eksiklik bu . Ha olmadi dersrn aciyarak bakiuolar. E git tedavi ol. Ben de dusunmuyorum diyorum. Bir daha sormuyolar. Oglumla mutluyum cunku. Ha ilerde yalniz kalir miyim bilmem. Kimsenin hayatinin garantisi yok. Cocugumu da bana baksin diye dogurmadim. Suan hayatimin en mutlu yaslarindayim cok sukur. Kocanin da garantisi yok. Ilerde ne olur bilemiyorum. Yani insan kendi kendine yetebilmeli kisaca.

Aynen, bu üyeyi cidden takdir ettim doğruyu koçlar gibi söylemiş.
genetik şanslı olursun ya da ufak tefek olursun ya da bebek yüzlü olursun bir 5 7 yaş küçük gösterebilirsin çok doğal.ama otuzlu yaşlarda lisede gibi de durmazsın ayol.liseli en bakımsız hatta yanlış anlaşılmasın güzel olmayan kız bile bir bakışta bizlerden genç olduğu anlaşılan kızdır.

Ama insanların da sorması lazım aslında bi yerde düşününce . ay evlenemedin mi gibisinden bir ima var ise küçümser gibi o rahatsız edici ama normal bir şekilde medeni halini sormak sıradan bişi bence. İnsanlar birbirini tanımak için sorar , laf açmak için sorar genel muhabbet işte . İma boyutunda olmadıkça normal karşılanmalı. Belki size bu soruyu yönelten birinin aklına düşecek ve sizi arkadaşı kardeşi abisi bişeyi ile tanıştıracak ve evleneceksiniz. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Biraz da sizin takılmanız mesele yapıyor durumu. (Demireli anmış bulundum. Ama öyle;)) bana da ikinci çocuk soruyorlar. İstemeğimi belirtiyorum bir ton ama lı cümle ki benim 2 ton amalı cümlem var aslında hehehe istemiyoruz diyorum geçiştiriyorum. Hiç uyuz da olmuyorum. Eğer içten içe sizi rahatsız ediyorsa bu soru sizin de kendinizde bunu eksiklik (!) gibi görüyor olmanız muhtemel. Kendi kafanızdan başlarsanız rahat edersiniz. İnsanları asla değiştiremezsiniz çünkü her yerde çıkar bir patavatsız.

Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
İnsanlar haddini bilmiyor maalesef; 36 da evlendim, 20 li yaşlarda sorarlardı bir açıklama falan yapar cevap verirdim. Sonra bir gün ağzımdan sana ne cümlesi çıktı, ah bi ferahladım, sana ne yi 25 yaşımda keşfettim😂 şimdi de niye çocuk yapmıyorsunculara söylüyorum, pek keyifli oluyor tavsiye ederim😉

iş yerinde kız arkadaşım var 31 yaşında sanırsam hiç evli misin ya da boşandın mı diye sormadım ama o sürekli evlenmek istediğini söyler, briyle tanısınca hemen evleneceğini söyler

genel olarak benim çevremde bu tarz muhabbetler dönmez, 30+ olana medeni durumunu sormayız ya da neden evlenmedin diye sormayız çünkü ben evliliğin yaş ile ilgili olduğunu düşünmüyorum kesinlikle

size bu soruyu soranlar elbette çıkacaktır takmayın bence

Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Onların bakış açısı. Çok saçma, evet!

Kızından büyük olduğunu bilen bir komşu vardı acıyarak bakmıştı bana evde kaldı diye.o zaman 33 yaşındaydım. O komşunun kızı hala evlenmedi 35 yasında. Beni alakadar etmez de kendininde başına geldi.
28 yaşında da bir teyze kız oğlan kız mı demişti anneme. Bir arkadaşımın annesi önce yaşımi sordu sonrada anneme niye vermedin diye sormuştu. teyzeler böyle malesef.
Bir çocuğum var ikinci soruyorlar eski komşu ülen ölümden döndüm rahmim alındı senin haberin yok diyemiyorum acıyarak bakmasınlar diye aman kime ne ya millet laf ariyor işte.

Bana sorulmadi ama neden evlenmedigimi merak edenler çok oluyor millete ne anlamıyorum onlara göre şu an evli ve çocuğum olmaliydi bu arada yaşım 38 ailemde istiyor ama bana göre kolay değil sevgilim var düşünüyoruz uygun zaman lazım

Burası türkiye, kadının değeri ancak bir erkeğin karısı olunca var :)

Bekar kadınlara kusurlu gözüyle bakılmasına ise hep çok gülmüşümdür çünkü kör topal sakat sağlıklı güzel çirkin herkes evlenebiliyor. Evlenmek dünyanın en kolay şeyi. Birini bulmanız yeterli. Cinsel açlığın bu derece yüksek olduğu ülkemizde ise bir kadının birini bulabilmesi için elini sallaması yeterli. Neye benzediğinin hiç önemi yok. Bu durumda evlenmek değil evlenmeyebilmek bir başarı.

Bende 34 olmak üzereyim evet soruluyor hatta bi arkadasimin evine gitmistim bi kac önce bana soramamus arkadsimin enistesi kardesi ordaydi enistesi hic evlenmemis mi diye sormus

Hatta sanal ortamda biriyle tanisinca yastan sonra direk evlenipayrildiniz mi diye soruyorlar

Bende 34 olmak üzereyim evet soruluyor hatta bi arkadasimin evine gitmistim bi kac önce bana soramamus arkadsimin enistesi kardesi ordaydi enistesi hic evlenmemis mi diye sormus

Hatta sanal ortamda biriyle tanisinca yastan sonra direk evlenipayrildiniz mi diye soruyorlar
Aynen durum bu.

genetik şanslı olursun ya da ufak tefek olursun ya da bebek yüzlü olursun bir 5 7 yaş küçük gösterebilirsin çok doğal.ama otuzlu yaşlarda lisede gibi de durmazsın ayol.liseli en bakımsız hatta yanlış anlaşılmasın güzel olmayan kız bile bir bakışta bizlerden genç olduğu anlaşılan kızdır.
yaa öyle kandırıyorlar kendilerini, en fazla üniversiteli sanıyorlar der geçersin, maksimum 5 yai artı ya da eksi oynar, o da o anki giyime, saça, makyaja falan bağlı. bence çok büyük ya da küçük durmak güzel değil. her yaşın ayrı bir güzelliği var. 30'lu yaşlarındaki biri de küçük gözükmeye özenmesin bi zahmet ya da millete öyle düşündürmeye çalışmasın. 30'lar gayet cool yaşlar çünkü kadınlar için. ergen değil, yaşlı da değil, çoğu konuda genç ama mental anlamda olgun; ben böyle tanımlıyorum 30'ları. ülkemizde meslek, kazanç gibi konular da anca bu yaşlarda oturuyor kadın olsun erkek olsun. yani ay 35'im ama liseli sanıyorlar lafı saçma, sanki onlarla yarışır gibi.

Back
X