- Konu Sahibi showingnoemotions
Ekşici istediğimi kim söyledi ya hu? Tövbe tövbe, aman aman!neyyyy?bu yazdığını ekşi sözlükteki erkekler görmesin.tam aradıkları kadınsın ayolll![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşici istediğimi kim söyledi ya hu? Tövbe tövbe, aman aman!neyyyy?bu yazdığını ekşi sözlükteki erkekler görmesin.tam aradıkları kadınsın ayolll![]()
onları kimse istemiyor da farkında değiller.şaka bir yana hakkında hayırlısı.kısmetin bir yerlerdedir ama henüz zamanı gelmemiştir.bekarlık da hayatın en güzel zamanlarından biridir öğrencilikten sonraEkşici istediğimi kim söyledi ya hu? Tövbe tövbe, aman aman!![]()
sitede ilk defa bir üye yaşımdan büyük gösteriyorum dedi ben şokkk.genelde hepsi beni lisede sanıyorlarrr diyor da![]()
![]()
genetik şanslı olursun ya da ufak tefek olursun ya da bebek yüzlü olursun bir 5 7 yaş küçük gösterebilirsin çok doğal.ama otuzlu yaşlarda lisede gibi de durmazsın ayol.liseli en bakımsız hatta yanlış anlaşılmasın güzel olmayan kız bile bir bakışta bizlerden genç olduğu anlaşılan kızdır.Aynen, bu üyeyi cidden takdir ettim doğruyu koçlar gibi söylemiş.
İnsanlar haddini bilmiyor maalesef; 36 da evlendim, 20 li yaşlarda sorarlardı bir açıklama falan yapar cevap verirdim. Sonra bir gün ağzımdan sana ne cümlesi çıktı, ah bi ferahladım, sana ne yi 25 yaşımda keşfettimBekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Onların bakış açısı. Çok saçma, evet!Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Bana sorulmadi ama neden evlenmedigimi merak edenler çok oluyor millete ne anlamıyorum onlara göre şu an evli ve çocuğum olmaliydi bu arada yaşım 38 ailemde istiyor ama bana göre kolay değil sevgilim var düşünüyoruz uygun zaman lazımBekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Bende 34 olmak üzereyim evet soruluyor hatta bi arkadasimin evine gitmistim bi kac önce bana soramamus arkadsimin enistesi kardesi ordaydi enistesi hic evlenmemis mi diye sormusBekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Aynen durum bu.Bende 34 olmak üzereyim evet soruluyor hatta bi arkadasimin evine gitmistim bi kac önce bana soramamus arkadsimin enistesi kardesi ordaydi enistesi hic evlenmemis mi diye sormus
Hatta sanal ortamda biriyle tanisinca yastan sonra direk evlenipayrildiniz mi diye soruyorlar
yaa öyle kandırıyorlar kendilerini, en fazla üniversiteli sanıyorlar der geçersin, maksimum 5 yai artı ya da eksi oynar, o da o anki giyime, saça, makyaja falan bağlı. bence çok büyük ya da küçük durmak güzel değil. her yaşın ayrı bir güzelliği var. 30'lu yaşlarındaki biri de küçük gözükmeye özenmesin bi zahmet ya da millete öyle düşündürmeye çalışmasın. 30'lar gayet cool yaşlar çünkü kadınlar için. ergen değil, yaşlı da değil, çoğu konuda genç ama mental anlamda olgun; ben böyle tanımlıyorum 30'ları. ülkemizde meslek, kazanç gibi konular da anca bu yaşlarda oturuyor kadın olsun erkek olsun. yani ay 35'im ama liseli sanıyorlar lafı saçma, sanki onlarla yarışır gibi.genetik şanslı olursun ya da ufak tefek olursun ya da bebek yüzlü olursun bir 5 7 yaş küçük gösterebilirsin çok doğal.ama otuzlu yaşlarda lisede gibi de durmazsın ayol.liseli en bakımsız hatta yanlış anlaşılmasın güzel olmayan kız bile bir bakışta bizlerden genç olduğu anlaşılan kızdır.