- Konu Sahibi bekleyenhanim
9.gun çıkma ihtimali az da olsa var. Hadi bakalım inşallah tutar merakla olumlu yanıtınız bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallahUmudum yok erken gebelik testleri negatif hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.gun çıkma ihtimali az da olsa var. Hadi bakalım inşallah tutar merakla olumlu yanıtınız bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallahUmudum yok erken gebelik testleri negatif hep
<0.1 gayet negatif çıktı nasip işte9.gun çıkma ihtimali az da olsa var. Hadi bakalım inşallah tutar merakla olumlu yanıtınız bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Kaçıncı denemenizdi kaçıncı gün embiriyosu atıldı. İlaçları bırakmayın yine de belki tutunmamiştir daha, biliyorum zor ama pozitif düşünün aynı durumdayım. Benimde 2.08 çıktı.<0.1 gayet negatif çıktı nasip işte
Benim 2. Denemem 5.gün 4aa ve 4ab donmuş embriyo.yaş ilerledikçe zorlaşıyor sanki .ilk çocuğumda tedavi pozitif olmuştuKaçıncı denemenizdi kaçıncı gün embiriyosu atıldı. İlaçları bırakmayın yine de belki tutunmamiştir daha, biliyorum zor ama pozitif düşünün aynı durumdayım. Benimde 2.08 çıktı.
Benim de umudum yok yukselceginden ama devam ediyorum ilaçları. Pazartesi asıl test tarihim. Benim ikinci denememdi. Geriye tek embiriyom kaldı o da 6.gun
Herkes için hayırlısı olsun zor bir donemdeyiz
Umudunuzu kaybetmeyin asıl test gününüze ne de olsa daha var bir hareketlenme olur belkiBenim 2. Denemem 5.gün 4aa ve 4ab donmuş embriyo.yaş ilerledikçe zorlaşıyor sanki .ilk çocuğumda tedavi pozitif olmuştu
Umudunuzu kaybetmeyin asıl test gününüze ne de olsa daha var bir
işlem yaptırdığım yerde negatif dediUmudunuzu kaybetmeyin asıl test gününüze ne de olsa daha var bir hareketlenme olur belki
Benim bugun yaptirmam lazimdi ben de ayni cesaretim yok yarina kaldiTest yaptıran var mı ben hala cesaret edemedim
Çok iyi tebrik ederim, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.Sonuc 447 cikti.
30 ekimde cift embriyo transfer olmustu. Dusuk mu normal mi sevinmeli miyim bilemedim
Yaaa çok sevindim Allah hepimize nasip etsin inşallah sonuç bence gayet güzel sağlıkla kucağınıza alın inş bir de dualarınızda bizi unutmayınSonuc 447 cikti.
30 ekimde cift embriyo transfer olmustu. Dusuk mu normal mi sevinmeli miyim bilemedim
Bilmiyorum yardımcı olamadım genel arama yapsanız belki bilgi sahibi olursunuzAret Kamar da tedavi görüp transfer olan var mı? Lütfen bana yazar mısınız?
Vardır inşallah birileri :)) klinik tıklım tıklım da buraya yazan yokBilmiyorum yardımcı olamadım genel arama yapsanız belki bilgi sahibi olursunuz
:) sizin için bakayım dedim bende her yere yazmışsınız zatenVardır inşallah birileri :)) klinik tıklım tıklım da buraya yazan yok![]()
Yazdım hiç de çıkmadı :)):) sizin için bakayım dedim bende her yere yazmışsınız zatenumarım bilgi sahibi birileri çıkar, yakın mı oturuyorsunuz