- 1 Kasım 2025
- 38
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi bekleyenhanim
30 ekimde transferim oldu. Dondurulmuş 3. gün embriyosu duygusal boşluktayım sizde durumlar neler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkın bir yürüyüş yapın stres yapmayın.hasta olmasam her gün 30 dk yürürdüm yeşil bir parkta.bu dönemde hassas oluyoruz hormonlar alt üst. Doktorunuza güveninYa kıyamam çok geçmiş olsun inşallah tutar bebişlerimiz, ben inanılmaz gerginim adet öncesi semptomları yaşıyorum gerginlik karkn ağrısı vs bilemiyorum zaten doktorumdan da nefret ediyorum bilmiyorum ne olacak
Merhaba bende 5. Gün embriyosu yapıldı bugün t+4 ilk geldiğim gün kasıklarım ağrıdi ertesi günde adet olacakmisim gibi oldu ama sonra hepsi gecti iki gündür hiçbir belirti yok resmen normal hayata döndüm sadece göğüslerim şiş oda ilaçlardan merakımdan catlicam burda herkese yazıyorum chatcpt ile konuşuyorumNe güzel benim ki 3. gün embriyosu bugün transfer +2. günüm ilaçlardan mı bilmiyorum ama sürekli uykum var
Canım inş tutar benim t + 2 gün adet sancısı var sürekli bişeyler okuyorum buradaMerhaba bende 5. Gün embriyosu yapıldı bugün t+4 ilk geldiğim gün kasıklarım ağrıdi ertesi günde adet olacakmisim gibi oldu ama sonra hepsi gecti iki gündür hiçbir belirti yok resmen normal hayata döndüm sadece göğüslerim şiş oda ilaçlardan merakımdan catlicam burda herkese yazıyorum chatcpt ile konuşuyorumtertemiz sıyırıyorum
inşallah bu sıralar çok kişiden pozitif duyuyorum bizlerde pozitifi görelim artık ne zor süreçlermis amin canım inşallah Allah isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin inş