• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Ekim transfer yaptıranlar

Canım benimde ilk iki gün ağrıdı hatta rahim ağrısı oldu bildigin sonra geçti bugünde ağrım yok 5. Günüm 😒 bende hiç bilmiyorum İnan Kara kutu resmen ya tuttu yada tutmadı test yaptırmıyor evdekiler merak ediyorum ama 7. Günü beklicem artık😒 inşallah bebislerimiz bizimledir

Arkadaşlar bir de ben transfer sırasında sıkışık değildim doktoruma ilettim mesaneyi doldurabilirsiniz tuvaletim yok hissetmiyorum dedim gerek yok
Bende idrara sıkışık değildim doktor öyle önerdi 3 bardak suyla transfere girdim hatta yarim saat rahat bir şekilde yattım kalktım hala idrar yapasim yoktu

Bayanlar size tavsiyem bol bol kabak cegirdegi yiyin tutunmaya çok yardımcı oluyor benim kan değerlerim ikiz gibiydi doktor kanxdegerine göre ikiz dedi muayene etti tek gebelik çok güzel tutunmus dedi ama kabak cegirdegini çok tukettim

Bayanlar size tavsiyem bol bol kabak cegirdegi yiyin tutunmaya çok yardımcı oluyor benim kan değerlerim ikiz gibiydi doktor kanxdegerine göre ikiz dedi muayene etti tek gebelik çok güzel tutunmus dedi ama kabak cegirdegini çok tukettim
Allah sağlıkla kucağıniza versin kaç haftalık

Bilmiyorum kızlar gece zor geçti benim için o kadar sancı düşünün. Bu sabahta bel ağrısı da başladı iyi düşünmek istiyorum bugün 3. gün oldu daha yolum çok uzun 9 gün sonra öğreneceğim sonucu Allah’ın izniyle

Bilmiyorum kızlar gece zor geçti benim için o kadar sancı düşünün. Bu sabahta bel ağrısı da başladı iyi düşünmek istiyorum bugün 3. gün oldu daha yolum çok uzun 9 gün sonra öğreneceğim sonucu Allah’ın izniyle
Dayanilmayacak kadar ağrı olursa doktora basvurman ev iyisi canım o kadar ağrı olması normal olmayabilir zaten ilk 3 gün embriyo koydukları yerde serbest geziyormus bence bir doktora sor derim🥺

Kızlar bugün benim transfer +beşinci günüm dün biraz ağrılarım hafiflemişti akşam tekrar başladı bugün de yine azdı ama biraz önce aşırı şiddetli şekilde tekrardan başladı bel ağrısı yaşayan var mı

Bende 30 ekim de 5. Gün 4Aa embriyo transferi oldum. Biraz kasıklarımda batmalar hissediyorum, biraz önce de hafif başım döner gibi oldu ayakta hemen uzandım. Sizin nasıl geçiyor 3. gününz:anneadayı:
Aynı gün transfer olmuşuz sizde durumlar nasıl benimde 4AA eşimi darlıyorrum gidip kan verelim diye azda olda çıkar diye düşünüyorum

Benim bugün çok şiddetli bel ağrım var kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor hatta ikide bir lavaboya gidiyorum adet oldum diye ilaçlardan dolayı olmayacağını bilsem de çok sancım var bacaklarıma vuruyor bilmiyorum

Aynı gün transfer olmuşuz sizde durumlar nasıl benimde 4AA eşimi darlıyorrum gidip kan verelim diye azda olda çıkar diye düşünüyorum
Benim bugün çok şiddetli bel ağrım var kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor hatta ikide bir lavaboya gidiyorum adet oldum diye ilaçlardan dolayı olmayacağını bilsem de çok sancım var bacaklarıma vuruyor bilmiyorum

Benimde bugün belim ağrıyor ve hafif kramplar var inşallah ilaçlardan değildir göğüs ağrım var birde ama o hep olur adet öncesi

Evet göğüs ağrısı hassasiyeti tedaviye başlamadan önce bende de olurdu ama bu tedavi süreci ile birlikte en son çatlatma iğnesi vurulduğunda çok ağrı yapmıştı sonrasında zaten iki aya verdik o iki adetim de hiç göğüs ağrısı yaşamadım şu anda yaşamıyorum

Bende kendimi zor tutuyorum ama bekleyeceğim 😌 az bir değer görüp üzülmekten korkuyorum. Ama iki gündür kasıklarımda batma var baya hissediyorum iğnlerde yapıyor olabilir

ben de 30 ekimde transfer oldum belirtilerimiz aynı sizinle. Sökülecek gibi ara ara adet ağrısı çekiyorum. Genital bölgem sızlıyor arada ki adet zamanlarımda da böyle olurdu. Meraktan ve korkudan kafayı yicez artık

ben de 30 ekimde transfer oldum belirtilerimiz aynı sizinle. Sökülecek gibi ara ara adet ağrısı çekiyorum. Genital bölgem sızlıyor arada ki adet zamanlarımda da böyle olurdu. Meraktan ve korkudan kafayı yicez artık
Ya aynısı gerçekten çok yıpratıcı bir süreç

Back
X