nasıl yapıcaz cnm ellerimizi göğsümüzün üzerine koyup göğsemi dairesel hareket yaptırıcaz orasını tam anlayamadım
Emeklerin için çok teşekkürler sevgili konu sahibesi :) Ben de deneyeceğim hadi bakalım :)
Ben yeni aldığım göğüs şekillendirici kremimle 4 gündür sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa masaj yapıyorum şimdilik pek bişey yok.Masajın etkisiyle kan dolaşımı hızlanıyor ve biraz da olsa dolgunluk sağlıyor ama geçici bir etki. Kalıcı sonuçlar elde edersem size de yazıcam :)
nasıl yapıcaz cnm ellerimizi göğsümüzün üzerine koyup göğsemi dairesel hareket yaptırıcaz orasını tam anlayamadım
aynen ben biraz bilinçsizce göğs uçlarımı da dahil etmştim bu masaj olayına ve çok hassaslaştılar.. umarım işe yarar canım denicem. ama ben 5 dk yaptıgmda bile feci yoruluyor kollarım. bakalım nolcak
Kızlaar ben de masajla ilgileniyorum. Açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. benim yöntemlerim daha başkaydı öyle dolgunlaştırdım ben. size de öneririm masaj gerçekten işe yarıyor
Kızlaar ben de masajla ilgileniyorum. Açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. benim yöntemlerim daha başkaydı öyle dolgunlaştırdım ben. size de öneririm masaj gerçekten işe yarıyor
bu arada ben baktım açtığın konuya. takip eden arkadaşlar da buradan görmüş olsunlar minasr ın açtığı konudan bakabilirsiniz. arkadaşımız 17 yaşında göğüsleri kendi deyimiyle neredeyse yokmuş şimdi ise 89cm e ulaşmış. göğüs altı ölçüsü 77. bu demek ki 12 cm cup ölçüsü oluşmuş. yöntemini kendi konusunun ilk sayfasından öğrenebilirsiniz. bende deneyeceğimben 23 yaşındayım inşallah aynı etkiyi görürüm cnm yönlendirmen için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?