30 gunde 9 kılo verdım masallah

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Belkı bırılerının ısıne yarar duasını alırım dıye konu acmak ıstedım:).
S.aleykum oncelıkle ben 1.72 boyunda 76 kg ıle doguma gıttım. Dondugumde boy aynı ıdı ama kg:)72.5 ıdı.
normal dogum yaptım sıslıkler felan oluyo sanırım.neyse 8.12.2012 de dogum yaptım .
7.01.2013 yanı tam bı ayda kendlgnden 69.1 oldum.
Dıyet yapmak ıstedım. Hayatm boyunca 60 ı asmayan bırı oldum cok hareketlı bır hayatım vardı.cok yıyen bırısıde degılım. Neyse monumu yazayım.
Bu dıyetle 30 gunun sonunda 60 kg ye ındım.ılk konuyu actgnda yazmayı unutmustum kılomun durma yerını yazmısım en son.
En son 62,7 degıl 60 kg oldum...SAbAH: 2 veya 1 yumurta,bır dılım ekmek, cok az peynır bırkac zeytın yesıl zeytınde kalorı daha azdır.
Bır cay kasıgı bal,veya pekmez,veya recel,veya helva,
ara ogun yok...
Cok acıkırsanız bır kuru kayısı veya bır elma...

sabah 11.de her zaman kahvaltı ettım
aksam 6.olmadanda yemek yedım.

AKSAM:6 veya 4 kasık corba 6 veya 4 kasıkta normal yemek.
Bu surecte yogurt ayran sadece son ıkıgunde tukettım.
Makarna pılav asla yemedım.bulgur pılavınnı son ıkı gunde yedım bır dıyetısyenın sozunu denemek ıstedım.
Bır hafta 62.7 oldugum gun dıyetı bıraksammı dıye dusunup, aksam bırkac dolma kuru pasta yedım.
Snra karar degıstırıp devam ettm, neysee,
cayıma hc seker atmadım meyve suyu vs ıcmedım sekersız komposto,yesıl cay,bazen rezene ıctım.
Bol bol salata yedım.
2.3 lıtre su ıctım.
Dısarı cıkamazsam evde gunluk 3000 4000 adım mutlaka kostum.bazen ıp atladım.eger kg vermenız durursa dıyetı bır gunlugune bozun sonra devam edn ben 62.7 oldugumda kg ztn durmustu Uc gun hıc degsmedı hafta snu onları yıyınce dahada hızlı devam ettı.bunları yaparsanız 700 gr verdgnz gunlerde olur 100 gr de 100 verdgnzde bılınkı ertesı gun cok daha fazla gıdıcekbol bol dua edın.hatta evın ıcınde hafıf tempolu yurur yada kosar gıbı adımlarsanız daha ıyı olur, ben bos kalmamak ıcın her adım bası estagfırullah veya ALLAH dıyordum sevabada gırdım yanı..

Sut azalmasına gelınce evet normalden %30 oranında azalma yapıor ama bnm bebegm ztn cok emıyor.gecelerı hc skntı yasamadm gn ıcınde bolbol emdıgı ıcın aksama dgru bazen olmuyordu.bu surecte bazen ck degıl mama verdm.ama ıkı saatte bı emzırırsem gene sut yetıyordu bnmkı bazen yarım saat ara ıle emıyor ve okadar kusuyorkı ..arayı uzatmam lazım.
Umarım detaylı yazmısımdır.soran olursa cevaplarım...
Bırde bır deftere yedıklernızı gun gun kg nızı not edın
seker tuz un asla tuketmeyın .
Dıyet bıttıgnde makarna yedım kndmı ck saglıksız bırsey yedıgım ıcın sucladım.
Bolede kafa yapıyo yanı cok guzel:)mevla bızı yıyen ve sukreden kullarından eylesın amın..

Son düzenleyen: Moderatör:
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

bende kilo vermek istiyorum 1.63 boyum 74 kiloyum ve çırpınıp duruyorum bana yardım edin bel fıtığı oldu içinde vermem lazım 10 kilo versem yeter ama olmuyor gündüz tamam ama akşam kendimi tutamıyorum(( neyi nasıl yapcam bilmiyorum su içmeye çalışıyorum kasıklarımda ağrı oluyor normalde 2 veye 3 bardak su içerim 2.5 lt içince kasıklarımda ağrı oluyor oooffffffffffff bende başarmak istiyorum

bende kilo vermek istiyorum neyi nasıl yapcam bilmiyorum .kafayı yicem ne yesem vicdan azabı duyuyorum.

masallah canım ya darısı benim başıma.6 aylık bi kızım var ve doğum kiloları hala üzerimde.oysaki doğumdan sonra çoğu gitmişti ancak süt olsun dedikçe gidenlerde geri geldişimdi işe başladım giysilerim hiç olmuyor.giydiklerimde yakışmıyor zaten moralim bozuluyor.spor yapmaya basladım bi kaçgündür insallah devamı gelir doğru dürüst diyet yapmıyorum çünkü bebeğim hala emiyor .hareket etmeye çalışıyorum insallah gidecek bu kilolar.

Merhaba
Konuları okurken sık sık yardım etme isteğinizi okudum .
Yaşım 25
Kilom 95
Boy 163 cm
Anlaşıldığı üzere obeze giden bir yolum var ama ben bunu tersine çevirmek istiyorum.Hayatımdan hiç birzaman zayıf diye tabir edilenlerden olmadım .Hep bir balık etlilik durumum vardı .Haytrımda kalan en güzel çağlarım 20 yaşlarımda 60 kiloları gördüğüm dönemlerdi.
Yarı aktif bir hayatım var .Oturarak çalışıyorum ve şehir hayatı malum .Bin taksiye git , bas asansöre çık , gir restaurant a yemek ye .
2,5 yıllık evliyim . Eşim sözlü olarak birşey demiyor ,kendimi kötü hissedeceğim tavırları yok . Ama o bana karşı iyi niyetli davrandıkça ben kendimi daha da kötü hissesiyorum .
Kısacası psikolojim kilolarım yüzünden bozuldu.
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz size minnetar olurum .
Tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…