Cok tesekkurler ❤bol bol emzir ( biri de yazmış zaten) endişelenme sakin ol. bir daha yanına yatırma, emzirirken uyuma, kucagına aldığında üzerine mutlaka ince bile olsa bir battaniye al. sıcak tut cocugu. tavsiyeler bu yönde.
O büyüdukce ben yaşlaniyorum resmen annelik cok kutsal bosuna anne olunca anlarsin demiyorlar hasta olunca cok üzüluyorum cok umarm kafayi yemem.bir daha kucaginda sakin uyutma uyuyup kalirsin ezilir allah korusun kafayi yersin. kendine aliskanlik yap ne olursa olsun yatagina besigine yatirmadan uyuma. hicbir ilac verme viks filan surme sakin cok tehlikeli haber kismina yaz gorursun haberi zaten doktorlarda ondan ilac vermiyorlar yeni dogan daha . merak etme hic birsey olmaz icini rahat tut atesine dikkat et yeter. buyuyecek annesi hemen zaten bugunlerde gecer.cok kuvvetli oluyorlar atlatir hemen kiyamam ya ayni ben :)
konu sahibi ateşli demiyor ki bebeğini. sadece üşütmüş diyor. bebeğin boğazının rahatlatmak için bu kadarcık bebeğe ilaç mı dayasın hemen.terleyebiliyorsa atar mikropları.Terletmek mi? Bitki cayi vermek mi? Kusura bakma fakat bunlar cok kötü tavsiyeler. Terletmek kadar kötü birsey yok, cocuk sicaktan havale bile gecirebilir!
Ve 30 günlük bebege su bile önerilmezken, bitki cayi nedir yaa!! Iyi neyitinden yapiyorsun bunu anliyorum fakat yalnis tavsiye verme lütfen.
Geçmiş olsunnBubsabah götürdük doktora bilmiyorum dündendir kötu ama doktor olac yazamam emzir biraz üsutmus dedi
Canim o gazindan'dir burnunda kusmasi gazi ile alakali benim bebeğim 3 aylik olucak hala gazi olduğundan dolayi burnundan kusuyor ve arada sütler genizine dolduğu için hirilti şeklinde sesini cikariyor burun aspiratoru ile temizlersen zorunun kalmaz.Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
konu sahibi ateşli demiyor ki bebeğini. sadece üşütmüş diyor. bebeğin boğazının rahatlatmak için bu kadarcık bebeğe ilaç mı dayasın hemen.terleyebiliyorsa atar mikropları.
Tesekkur ederim napicam ben ya aglamak üzereyim cok üzgunm yutkunamiyo resmen
ben saunada terler gibi terlemekten bahsetmiyorum siz yanlis anlarsiniz terleyebilen her canli az çok toksinlerini bu yolla atarIlac versin demedimki. Terletmenin zararlarini anlatmaya calistim. Yetiskinlerde bile zararli, kalmis bide 30 günlük bebek.
Annelerimiz eskiden evet öyle yapiyordu fakat bilimsel olarak zararli oldugu ispat edildi. Cocuk terden dolayi hem bunalip havale gecirebilir, hemde daha hasta olabilir.
Cocuklari hasta oldugunda sarip sarmalamak cok yalnis. Dedigim gibi bebeklerde besikte ölmelerin sebeblerden biri oda sicakligidir. Fazla sicak iyi degil.
ben saunada terler gibi terlemekten bahsetmiyorum siz yanlis anlarsiniz terleyebilen her canli az çok toksinlerini bu yolla atar
ben hala o eski terletme şeklinden bahsetmiyorum.o dediklerini bende okudum.anlatmak için daha başka özel bir yöntemim yokTer ile elbette toksinler ve vücüdtaki atiklari atiliyor. Ancak aktif bir sekilde özelikle bebegi terletmek yalnistir. Ister internette bir oku yada kendi doktoruna danis. Sauna ile felan alakasi yok. Artik doktorlar bas bas bagiriyor cocuklarinizi sarip sarmalamayin diye, battaniye üstüne battaniye koymayin diye.
Canım bebisin iyileşti mi bilmiyorum mesajların tümünü okuyamadim. Bebeğe grip ve soğuk algınlığında en iyi gelen şey anne sütü bebeğini bol bol emzir hatta nettende bakabilirsin birde birraz fazla evham yapıyorsun bir gün oda sıcaklığı 20 dereceye dusmekle birşey olmaz olsaydı benim yeğenim olurdu annesi derece işlerine fazla taklmaz çünküKonu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
küçücük bebeğe zorla ilaç yazdırmayın . ilaç dediğiniz şey eğer ihtiyaç yoksa zehirdir . düşünün sizin sütünüzden geçebilir diye size bile kolay kolay her ilaç yazılmaz .Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
34 yaşımdaki eşim dün yaklaşık 40 derece ateş içerisindeydi.Öksürük, burun akıntısı, ciğerlerin ağrıması, yüksek ateş vardı eve gittiğimde. Zaten kendisi izin almıştı evdeydi.konu sahibi ateşli demiyor ki bebeğini. sadece üşütmüş diyor. bebeğin boğazının rahatlatmak için bu kadarcık bebeğe ilaç mı dayasın hemen.terleyebiliyorsa atar mikropları.
bebeğinin ilacı meme senin ilacında o.ikinizde hastalansanız sık emzirmeyle iyileşeceksinizKonu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?