30 günluk bebegıme bişey oldu :(

kıyamam ona ben başka dr a götürün.odada buhar olsun benm dr öle demişti.kettle sürekli kaynettım iyi gelmişti.burnu akıyorsa açık tutun bolcada emzirin.ateşinide sık kontrol edin.üzmetin kendizi ki ona da yansımasın olur öyle şeyler .daha yenisiniz yorgunsunuz.bolca emzirin.

ulus klinilk'te prof. barbaros ilikkan'a git pandora. benim oglanin doktoru kendisi, cok iyi bir doktordur.

Gecmis olsun. Bir tavsiye bebeginizi emzitirken uyumayin sakin. Uyuyakalirsaniz bebeginizin agzinda gogsunuz oldugu icin ve burun delikleri de gogsunuzle tikanabilecegi icin hava alamayabilir. Buna besik olumu diyorlar. Allah korusun. Bir daha uykularken emzirmeyin lutfen. Allah bebeginizi size bagislasin, acil sifalar versin. Gecmis olsun.

Ben anne olmayi beceremiyorum co kötüyum bebegim kustu hafif saga egilimliydi ama sırt üstüydü refleks iste sol kolunu tutup oturur pozisyona getirdim cok kotkmustum koluna asıldım resmen simdi kolunu oynatiyor avucunu sıkiyor ama biswy olmus mudur kırik cıkık Allah korusun eşimde işte onu bekleswm mi kendim mi gitsem yine evham mi yapiyorum ben kendimi affedemiyorm hep bi vicdan azabi resmen tek kol tutulur mu kizlar kıkırdak resmen ama bogulcak sandım bunu yapabildim

Korkma hemen güzelim bisey olmaz.onların kemikleri. Bizimkinden daha sağlam.sen diyorsun oynatıyor elini sıkıyor diye.bisey olsa ağlar zaten habire.ama sen yüz üstü yatırıp beline yumuşakça masaj yap.

merak etme hıc bırsey olmaz
bebekler hem hassas hem cok gucludur :)
kusunca cok panık yapmaya gerek yok nazıkce yana cevırırsın agzındakını cıkarır sılersın

dogum anında bebegı nasıl tutup cekıyolar bırsey oluyor mu olmuyor dımı:)

bukadar evham bebegınıze zarar verır sakın olun bol bol bebek bakımıyla ılgılı vıdeolar ızleyın netde uzman tv den
googla yazın bebek bakımı dıye okuyun mesela

umarım loğusalıktan dolayı böylesinizdir
yakın zamanda bu evhamlı halinizden kurtulmanızı diliyorum
aksi takdirde çocuğu sevgisiyle boğan ve kendinden uzaklaştıran bi anne olucaksınız.

Korkma hemen güzelim bisey olmaz.onların kemikleri. Bizimkinden daha sağlam.sen diyorsun oynatıyor elini sıkıyor diye.bisey olsa ağlar zaten habire.ama sen yüz üstü yatırıp beline yumuşakça masaj yap.
Tesekkür ederim şimdi uyudu bisey olsaydi aglardi die teselli ediyorum kendimi

Tesekkür ederim şimdi uyudu bisey olsaydi aglardi die teselli ediyorum kendimi
Tabi aglardi annesi.sakin ol.arkadaşın dediği gibi doğumda nasıl çekip çıkarıyorlar.bir daha kustugunda yana çevir sonrda ağzını sil yeter.ama dediğim gibi bundan sonra sakin ol.

Tesekkür ederim izliyorum fırsat bildukca bebegim simdi uyudu kolunu oynatiyor iyi galiba emin olamiyorum ama ben hastalaniyorm sanirim yemek yapcam 5 dakikada bir bebegimi kontrol ediyorum yemegi 3 saatte anca yapiyorum haliyle odayi süpurcem hizli hizlo yapip bebegimim yanina kosuyorum cok yoruldum ruhen bedenen ..ne buyuk sorumlulukmus annelik..

bende 3 bucuk ay oldu dogum yapalı
ılk haftadan berı yalnızım :) ve sureklı hasta kızım...
ustune bende hasta oldum 1 bardak su bıle ıcecek vaktım olmazdı 2 kere wc ye gıdemedıgımden altıma kacırdım
cok zor ama gecıyor heme 3 ayını doldursun cok rahat edersın
aglamasından neye aglıyor anlarsın ele avuca gelır daha rahat hareket edersın gecıcek bu gunler emın ol hepımız zorlandık
sen sakın ol ve asla ben kotu bı anneyım deme ben cok ıyı bı anne olucam kızımla bırlıkte ogrenıcez herseyı de
:)

Bende tuvalete bile gidemiyorum esimi bekliyorum saatlerce :))) ah ah 40 ı devirdik büyüyoruz beraber benim ki kız degil erkek canım inşallah ögrenicez evet:) seninde yavrunu bagıslasın rabbim cici anne

Bende tuvalete bile gidemiyorum esimi bekliyorum saatlerce :))) ah ah 40 ı devirdik büyüyoruz beraber benim ki kız degil erkek canım inşallah ögrenicez evet:) seninde yavrunu bagıslasın rabbim cici anne
Nasılsın.nasıl oldun

Nasılsın.nasıl oldun
Daha iyiyim canim annem geldi bebise beraber bakiyoruz beni de kendime getirdi annecigim:) bebis de iyi üsutmustu atlattu sadece cok kusuyor fıßkırarak hemde yani bunu taktm kafaya annem normal dedi ama bilmiyorum tabi ki

Daha iyiyim canim annem geldi bebise beraber bakiyoruz beni de kendime getirdi annecigim:) bebis de iyi üsutmustu atlattu sadece cok kusuyor fıßkırarak hemde yani bunu taktm kafaya annem normal dedi ama bilmiyorum tabi ki
Benimki uç aya kadar kustu.fazlasini kusarmis.sütünün yaradığını gösterir.ama balgamli gibi olursa usudu demektir ona gore giydirirsin.iyi olmuş annenin geldiği keşke baştan gelseydi.soracagin birşey olirsada biz hep buradayız :))

bebek hasta deilse iki turlu kusar

peynir gibi keisk kesik kusar gazi olunca
bide sut gibi kusar çok SIK SIK emdigi için
emzirme araligin ne kadar bebegini

annen fazlasini kusuyor demis olabilir baska bi dille hakli yani :)

Keske bastan gelseydi evet ya ah anneler melek onlar :) biraz evham da var bende daha cok yazarim ben öyle görunuyor cok cok tesekkur ederim

bebek hasta deilse iki turlu kusar

peynir gibi keisk kesik kusar gazi olunca
bide sut gibi kusar çok SIK SIK emdigi için
emzirme araligin ne kadar bebegini

annen fazlasini kusuyor demis olabilir baska bi dille hakli yani :)
Bebegim cok emiyor hep memede artik sırt agrilarim tavan yapmis durumda 40 gunde 2 kilo aldı doktorumuzda cok emmesin dedi ama emiyo emmeyince agliyo ..kusuyo mesela aradan 5 dakika geciyo yine emiyo cok sukur süt de bol napsam bilemedim

Çok geçmiş olsun canım acil dr ilaca gerek duymadıysa içine sinmesi için başka dr götür birde istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…