30 günluk bebegıme bişey oldu :(

Ders old zayem nerden uyudum öyle cok bozuk moralim ..yatarak asla emzirmiyorum tehlikeli biliyorim emdi kucagimda pispisladım cok huysuzdu ikimiz bir sarmas sarmas uyumusuz ben ürperdim de uyandim üsumistm :KK43: kim bilor bebegim nasil üsümıstür ..yarin baska bi doktora gitcez bakalm.ne dicek..
eger kucağında değil de koynunda ise senin sıcaklığın ona yetmiştir. korkma.

Sümüksü kusti hic böyle olmamisti :KK43:
bak balgam da öksürük olur. sümüksü kusmak resim görmek isterdim yani. ama bebekler kesik süt şeklinde hafif salyamsı kusarlar. ağlarken tıkanması normal gibi. cunku cıııyyyyyyaaak diye bağırırken nefesi biter kesilik bir kere daha nefes alır gene cııyyaaakklar..
senin ilk beben mi ?

Yeni dogmus bebeklere helede 30 gunluk bebeklere ilac vermiyorlar.. yigenim uc aylik olacak, senin bebegin gibi hastalanmisti yavrucaz, sesi kisildi, oksuruyordu, ilac vermediler mesela kendiliginden gecer dediler ve oylede oldu.. sadece kontrol amacli iki gun hastanede yatti ve cikti.. endiselenmemiz lazim.. kotu birsey olmus olsa aten doktor soylerdi..

Hasta ola ola bagisiklik kazanir bebekler. 30 gunluk bebege hic bir sekilde ilac verilmez. Sicak buhar makinesi varsa geceleri onu acin gogsunu yumusatir. Bende kizimla cok panik yapardim ama boyle boyle buyuyorlar alisirsiniz

Önce eşin gitsin eczaneden deniz suyu ile otri bebe alsın çocuğun genzini bi güzel aç eğer buhar makineniz varsa sadece su ile soğuk buhar ver bişeyi kalmaz bu kadar küçük çocuğa ilaç verilmez korkma birşey olmaz

Korkmayın, cigerleri dinlemistir doktor onemli birsey yok demekki. Allaha emanet edin. Ablam geçen dedi ki ilk kızımız oksuruyorken bile saniyesinde gidip 300 TL bayiyoduk doktora oksurmus diye, şimdi ikinci çocuğu sağlık ocağına goturuyoruz birkaç gün icinde iyilesmezse. İlk çocuk sendromu sizinki de bence.

Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruz :KK43:Kizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum:KK43: ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece :KK43: emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz :KK43: doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen :KK43:
bir daha kucaginda sakin uyutma uyuyup kalirsin ezilir allah korusun kafayi yersin. kendine aliskanlik yap ne olursa olsun yatagina besigine yatirmadan uyuma. hicbir ilac verme viks filan surme sakin cok tehlikeli haber kismina yaz gorursun haberi zaten doktorlarda ondan ilac vermiyorlar yeni dogan daha . merak etme hic birsey olmaz icini rahat tut atesine dikkat et yeter. buyuyecek annesi hemen zaten bugunlerde gecer.cok kuvvetli oluyorlar atlatir hemen kiyamam ya ayni ben :)

bak balgam da öksürük olur. sümüksü kusmak resim görmek isterdim yani. ama bebekler kesik süt şeklinde hafif salyamsı kusarlar. ağlarken tıkanması normal gibi. cunku cıııyyyyyyaaak diye bağırırken nefesi biter kesilik bir kere daha nefes alır gene cııyyaaakklar..
senin ilk beben mi ?
Evet ilk bebegim :)

Evet ilk bebegim :)
belli :) allah bagıslasın...
lütfen burada ki yorumlar evet iyi niyetli ama sakın ola asla buradan okuyup sunu alayım bebeğime süreyim deme.
bu işin insanı doktordur. öyle yada böyle 6 yıl bunu okumuş insanlar. senden benden iyi anlarlar.

bol bol emzir ( biri de yazmış zaten) endişelenme sakin ol. bir daha yanına yatırma, emzirirken uyuma, kucagına aldığında üzerine mutlaka ince bile olsa bir battaniye al. sıcak tut cocugu. tavsiyeler bu yönde.

belli :) allah bagıslasın...
lütfen burada ki yorumlar evet iyi niyetli ama sakın ola asla buradan okuyup sunu alayım bebeğime süreyim deme.
bu işin insanı doktordur. öyle yada böyle 6 yıl bunu okumuş insanlar. senden benden iyi anlarlar.
:) cok haklisin otribebeyi sorduk doktorumuz onay verdi baska bisey yapma dedu i gecer dedi biraz daha iyi cok sükür

Korkmayın, cigerleri dinlemistir doktor onemli birsey yok demekki. Allaha emanet edin. Ablam geçen dedi ki ilk kızımız oksuruyorken bile saniyesinde gidip 300 TL bayiyoduk doktora oksurmus diye, şimdi ikinci çocuğu sağlık ocağına goturuyoruz birkaç gün icinde iyilesmezse. İlk çocuk sendromu sizinki de bence.
Ilk olunca öyle oluyo sanirim bizde daha 1 ayligiz hergun doktordayiz resmen :( üstelik ayni gün 2 doktora göturuyoruz ayni seyi söyleyecekler mi dir paranoya olduk iyice

Back
X