- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
balgami nasıl anladın ?Balgamli kustu ilk defa ve aglarken tikaniyo balgam var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balgami nasıl anladın ?Balgamli kustu ilk defa ve aglarken tikaniyo balgam var![]()
eger kucağında değil de koynunda ise senin sıcaklığın ona yetmiştir. korkma.Ders old zayem nerden uyudum öyle cok bozuk moralim ..yatarak asla emzirmiyorum tehlikeli biliyorim emdi kucagimda pispisladım cok huysuzdu ikimiz bir sarmas sarmas uyumusuz ben ürperdim de uyandim üsumistmkim bilor bebegim nasil üsümıstür ..yarin baska bi doktora gitcez bakalm.ne dicek..
Sümüksü kusti hic böyle olmamistibalgami nasıl anladın ?
Yetmis midir yani ben uyandim bebegim hala uyuyordu üşüseydi aģlardı uyanirdı deyip kendimi teselli ediyorumeger kucağında değil de koynunda ise senin sıcaklığın ona yetmiştir. korkma.
bak balgam da öksürük olur. sümüksü kusmak resim görmek isterdim yani. ama bebekler kesik süt şeklinde hafif salyamsı kusarlar. ağlarken tıkanması normal gibi. cunku cıııyyyyyyaaak diye bağırırken nefesi biter kesilik bir kere daha nefes alır gene cııyyaaakklar..Sümüksü kusti hic böyle olmamisti![]()
yeter yeter...2 tane 36 derece yan yana gelince sıcaklık iyi olur.Yetmis midir yani ben uyandim bebegim hala uyuyordu üşüseydi aģlardı uyanirdı deyip kendimi teselli ediyorum
bir daha kucaginda sakin uyutma uyuyup kalirsin ezilir allah korusun kafayi yersin. kendine aliskanlik yap ne olursa olsun yatagina besigine yatirmadan uyuma. hicbir ilac verme viks filan surme sakin cok tehlikeli haber kismina yaz gorursun haberi zaten doktorlarda ondan ilac vermiyorlar yeni dogan daha . merak etme hic birsey olmaz icini rahat tut atesine dikkat et yeter. buyuyecek annesi hemen zaten bugunlerde gecer.cok kuvvetli oluyorlar atlatir hemen kiyamam ya ayni ben :)Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum
ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece
emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz
doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
![]()
Evet ilk bebegim :)bak balgam da öksürük olur. sümüksü kusmak resim görmek isterdim yani. ama bebekler kesik süt şeklinde hafif salyamsı kusarlar. ağlarken tıkanması normal gibi. cunku cıııyyyyyyaaak diye bağırırken nefesi biter kesilik bir kere daha nefes alır gene cııyyaaakklar..
senin ilk beben mi ?
belli :) allah bagıslasın...Evet ilk bebegim :)
:) cok haklisin otribebeyi sorduk doktorumuz onay verdi baska bisey yapma dedu i gecer dedi biraz daha iyi cok sükürbelli :) allah bagıslasın...
lütfen burada ki yorumlar evet iyi niyetli ama sakın ola asla buradan okuyup sunu alayım bebeğime süreyim deme.
bu işin insanı doktordur. öyle yada böyle 6 yıl bunu okumuş insanlar. senden benden iyi anlarlar.
Ilk olunca öyle oluyo sanirim bizde daha 1 ayligiz hergun doktordayiz resmenKorkmayın, cigerleri dinlemistir doktor onemli birsey yok demekki. Allaha emanet edin. Ablam geçen dedi ki ilk kızımız oksuruyorken bile saniyesinde gidip 300 TL bayiyoduk doktora oksurmus diye, şimdi ikinci çocuğu sağlık ocağına goturuyoruz birkaç gün icinde iyilesmezse. İlk çocuk sendromu sizinki de bence.