- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Kızlar merhaba çok şükür şimdiye kadar çok zorlu bir hamilelik geçirmedim ilk aylar bulantı oldu dördüncü ve beşinci ayımda çok rahattım ama 26. hastalıktan sonra işler iyice sarpa sarmaya başladı. Çalışmıyorum evdeyim ama günlük rutin hayatımda çok hareketli bir insandım pilatese falan gidiyordum. Şimdi sırf sporu bırakın yürümeye mecalim yok. Evimin etrafında yürümem için hiçbir yer yok sokakA çıktığım an idrarım geliyor tutamayacak derecede hatta birkaç kere kaçırma derecesine geldim şekerim yok yükleme de çıkmadı ama beni en çok zorlayan şey gece uykusuzlugu falan da değil yani insan ister istemez uyumak için uzanıyor ben ne zaman uzansam kalbim çarpıntı yapıyor doğruldumda hiçbir şey yok dik oturduğumda hiçbir şey yok ayağa kalkıp iş yaptigimda evet bazen yoruluyorum ama uzandığım an kalbimde deli de bir çarpıntı başlıyor ve nefessiz kalıyorum sol tarafımda rahat edemiyorum sırtüstü yaptigimda nefessiz kalıyorum zaten vücudum izin vermiyor sağ tarafta da yine çok rahat edemiyorum hamile yastığı aldım yani neden böyle oluyor uzanırken dinlenmem gerekmez mi niye çarpıntı yaşıyorum bunu yaşayan var mı ve ne yapabilirim