- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- 103
- Konu Sahibi zehragnydn
selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin farklı mı hiç bilmiyorum ama benim 34'ten sonra NST'ler başladı.. Her hafta çağırmaya başladı.. Bu hafta da bir P.tesi gittim bir de Cuma çağırdı..selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
anladım canım, ben de sıkıntı olmadıkça anca ayda bir gidiyordum.. 34 ten sonra sıkıntılar da başlayınca belki ondan her hafta görmüştür doktorum beni :) sağol canım sağlıklı doğumların olsun :)32den sonra iki haftaya düşüyo diyolar o yüzden merak ettm canımm seninde az kalmıs Allah yardımcın olsun
İlk bebek olunca hersey merak ediliyo dimiBende surda bekleyim bunu bende merak ediyorum
Benim cuma günü 30. haftam dolacak ve yarın kontrolüm var. Şimdiye kadar 3 haftada bir gidiyordum. Sorup yarın yazarım canım bakalım ne dicekselam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
Bende surda bekleyim bunu bende merak ediyorum
selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
Herkesin farklı mı hiç bilmiyorum ama benim 34'ten sonra NST'ler başladı.. Her hafta çağırmaya başladı.. Bu hafta da bir P.tesi gittim bir de Cuma çağırdı..
Benim cuma günü 30. haftam dolacak ve yarın kontrolüm var. Şimdiye kadar 3 haftada bir gidiyordum. Sorup yarın yazarım canım bakalım ne dicek![]()
Son kontrolüm 3 hafta önceydi canım yani 27 haftalıkken 37 cm 1170 gramdı, bebeğim için boyu uzun demişti:) yarın yine kontrol var bakalım ne kadar olmuşBebeğinizin boyu kilosu ne kadar kızlar?
Yarın yine yaz o zaman canım. Benimde en son 25+4 teydi muayenem. Boyu: 36cm kilo:914 gramdı. Boyuna benimkininde uzun demiştiSon kontrolüm 3 hafta önceydi canım yani 27 haftalıkken 37 cm 1170 gramdı, bebeğim için boyu uzun demişti:) yarın yine kontrol var bakalım ne kadar olmuş![]()
38+5 teyiz, p.tesi ölçüldü en son.. 3600 gram, 55 cm canım..Bebeğinizin boyu kilosu ne kadar kızlar?
Maşallah38+5 teyiz, p.tesi ölçüldü en son.. 3600 gram, 55 cm canım..
Oy maşallah kuzularaYarın yine yaz o zaman canım. Benimde en son 25+4 teydi muayenem. Boyu: 36cm kilo:914 gramdı. Boyuna benimkininde uzun demişti![]()
ben bu haftama kadar ayda bir gittim, bir sıkıntı olmadığı sürece ayda bir çağırıyorlar.selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
Doktor haftada bir çağırdı canım beni. Göbişi geriden geliyor diye her hafta nst dedi iki hafta önce. Şimdi biraz toplamış bir hafta nst bir hafta ultrason şeklinde devam edeceğiz. Eğer sorunun yoksa iki haftada bir bekliyorlarselam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
Bnmde yarın sabah canım kontrolüm bakalım bizimki ne diyecek bnde yazarm sizeOy maşallah kuzularayazarım canım çok heyecanlıyım zaten özledim kızımı iyi haberlerle gelirim inşallah
![]()