- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi zehragnydn
Merhaba canım, randevun kactaydıOy maşallah kuzularayazarım canım çok heyecanlıyım zaten özledim kızımı iyi haberlerle gelirim inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, randevun kactaydıOy maşallah kuzularayazarım canım çok heyecanlıyım zaten özledim kızımı iyi haberlerle gelirim inşallah
![]()
Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruzBenim doktorum hamileliğin başından beri hep 2 haftada 1 çağırdı. 26. haftadan itibaren kasılma hissettiğim için nst ye de girmeye başlamıştım. Şu anda 34+1 günlüğüz cumartesi kontrolümüz var. En son 32+0 da kontrole gittik 2200 gr dı oğluşum :))
Genelde ayda 1 çağırıyorlar zaten. 30 ya da 32 den sonra 2 haftada 1 e düşer seninkide. Benim doktorum bir garip 2 haftada 1 çağırdı hep. Belki bu haftadan sonra haftada 1 e düşürür :))Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruzDoktor çok yoğun, 1 ay sonrasına bile istediğim güne, saate randevu oluşturamıyorum, düşünün
O da zaten ayda çağırıyor.
Bakalım bir sonraki randevuda belli olacakGenelde ayda 1 çağırıyorlar zaten. 30 ya da 32 den sonra 2 haftada 1 e düşer seninkide. Benim doktorum bir garip 2 haftada 1 çağırdı hep. Belki bu haftadan sonra haftada 1 e düşürür :))
3 hafta sonra yaniKızlar simdi cıktm doktordan mart 15 için cagırdı doğum iznine rapor verecek sonra 2 haftada cagrcam dedi
Çıktım canımm, benim kızçe 40 cm 1640 gram olmuş teyzesi:) gelişimi 1 hafta öne geçmiş maşallahı var ve ben 3 haftada hiç kilo almamışım:)) çok şükür güzel haberlerle geldimMerhaba canım, randevun kactaydı![]()
Canım bugün kontrole gittim 30 haftalığım, normalde 3 haftada 1 gidiyorum. Şimdi yine 3 hafta sonra gitcem, 33. haftamdan sonra 2 haftada 1 çağırcakmış öyle söylediselam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba![]()
Oh maşallah canım, çok sevindimÇıktım canımm, benim kızçe 40 cm 1640 gram olmuş teyzesi:) gelişimi 1 hafta öne geçmiş maşallahı var ve ben 3 haftada hiç kilo almamışım:)) çok şükür güzel haberlerle geldim![]()
Senin kontrolün ne zaman canım? Darısı senin ve tüm annelerin başına çok saolOh maşallah canım, çok sevindim![]()
Benimki 13 martta canım, tam 30+0 olacağım o günSenin kontrolün ne zaman canım? Darısı senin ve tüm annelerin başına çok saol![]()
Oy hadi bakalım büyüsün bebişler, hep güzel haberler alalım inşallahBenimki 13 martta canım, tam 30+0 olacağım o günBaya büyümüş olacak miniğim
![]()
Tabi canım, imkan olsa da istediğimizde görebilsek böyle bir telefon uygulamasıyla falanOy hadi bakalım büyüsün bebişler, hep güzel haberler alalım inşallahiçimizdeler ama insan özlüyor valla değişik duygular
![]()
Yok canım nst için bi sonrakinde dedi3 hafta sonra yaniNst ye giriyor muydun?
Başladıktan sonra, her muayenede giriyor musun acaba nst yeYok canım nst için bi sonrakinde dedi