30.haftadan sonra zaman geçmiyor diyenler buyrun sohbete...:))

aslında bu ayı bi atlatsak ocak da zaten ağrı kasılma doğum korkusu derken geçip gidecek zaman....

ayyy ne kadar güzel bir başlıklı topic... gecsin su günler gelsin bebişlerimizzz....
hatta ben 38 te doğururum gibime geliyor :)) 40 ı ben bekleyemeyeceğim :))

Merhaba anneler
Ben de 34 haftalık 2. çocuğuma hamileyim.Zaman geçmek bilmiyor ve günlük hayat iyice zorlaştı benim için.Eğilmek yürümek oturmak yatmak hepsi zor.Şikayetçi değilim tabii yeter ki sağlıkla gelsin kızım.Benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacakmış acaba kaçıncı haftada alırlar bebişi bilginiz var mı?

merhaba :)) bende geldimm 31. haftadayım ben fiziksel olarak zorlanmaya başladım bile gerçi ben bayaa kiloda aldım onunda etkisi vae muhakkak, özellikle ev işleri zor geliyor

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama 35 ten sonra hiç geçmiyor bende 38+3 teyim sancı felanda yok öyle bekliyorum bakalım bende diyordum 37-38 de doğururum diye ama bekliyorum bakalım

annişler merhaba ;

bizde 35 in içindeyiz...ilk gebeliğim olduğu için ne kadar okusamda yetmiyor cahilliğime...başıma ne gelecek ne zaman doğum yapıcam diye düşünerek geçiriyorum günlerimi...gerçi günler pek geçmiyor ama napayımm offf...bu arada başlık için teşekkürler çok iyi oldu....

Allahtan kıştayız,günler kısa.. yazın daha zor olurdu beklemek yahu :)

yalancı sancılar ne zaman başlıyor bilen var mı ? 35 38 40 haftalık rütbeli hamişlere soruyorumm :))

Pazartesi 39. haftaya gireceğiz. 2 haftadır evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim. Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz. Doğumda gelecek sonra tekrar gidecek. Evde boş boş oturmak ne kadar sıkıcıymış.

bebiş gelince kocaman bir uğraşın olacak tatlımm

merhaba arkadaşlar 32. haftam yarın bitiyor bu haftanın nasıl geçtiğini pek anlamadım annemin rahatsızlığı yüzünden, bir haftadır annemin ameliyat gününü bekledik derken dün ameliyat oldu çok şükür bu gün ayaklandı gayet iyi bende size hastahaneden yazıyorum hatta annem kadın hastalıklarından dolayı ameliyat oldu ve doktorumuz aynı doktor :) ameliyat olduğu hastahanede kısmetse benimde doğumumu yapacağım hastahane hemen alt katımızda doğum yapmış anneler ve bebekleri var inşallah bende yaklaşık 1,5 ay sonra kızımla o odalardan birinde olacağız gördükçe sabırsızlanıyorum doktor annemide benide aynı anda kontrol etmiş oluyor :) benim için değişik bir refakatçilik deneyimi

Merhaba hanimlar, bende bir sekilde 39. haftanin sonuna geldim 9 gün var sabah aksam bekliyorum agrim sancim yok denecek kadar az ama bebek ne zaman gelir stresi dogumun korkusu ( bu 2. hamileligim) beni bitiriyor geceler cok uzun geliyor bunaliyorum bu kis günlerinde son günlerinizi nasil geciriyorsunuz merak ediyorum.

37. haftadan gün yemeye başladık ve artık her hafta kontrole gitmeliymişiz...pazartesi çatı muayenemiz var..tecrübeli hamişlere sorsam acaba çatı muayenesinde doğum şekli aşağı yukarı belirlenmiş oluyor mu??

bu haftaya kadar nasıl geçti anlamadım sağsağlim gününde doğsunda oğluşum
bu günlerimizide çok arıycaz arkadaşlar herşeyin yeri ve zamanı var :))

ayy o kadar yorgunluk ve uyku hali var ki... artık beklemeyi bıraktım... bakacak halim yok ... umarım geçer bu halsizlikler... 36. haftadan sonra... 33 artı 2 yim bugün... (

bendede var bu halisizlik sürekli uyumak yada uzanmak istiyorum oturmaya halim olmuyor bazen normalmi acaba niye böyle oldum 32+5 olduk bizde :)

38+2 haftamdayim ve artik bekliyemiyorummmm 1 haftadir gelsin diye dua ediyorum artik, dogumdan baska bisey dusunemiyorummm kizlar yardimm dogumu baslatacak yontemler biliomusunuzz paylaisn lutfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…