asm de ıdrar tahlılı kan tahlılı falan ver bence. ıdrar yoluyla alakalıysa bı şaseyle kurtulursun . benım de oyleydı hıc ıdrarım koyulasmadı ya da baska belırtım yoktu kasık agrısı dısında ıdrar yoluenf varmıs bakterı falan cıktı ıdrar testınde. kanda crp yuksek cıktı falan. ılla yanma sık ıdrar ya da agır koku olmadan da bunun olabılecegını gordum :SKızlar 28. Haftadan beri kasık ağrım var bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyor 2 hafta çnce acilde nst girdim sancı çıkmadı çok şükür kendi doktorum bebek baş aşağı pozisyonunda dedi
Baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor sürekli idrarım var gibi bel ağrım da var şuan 30 haftalığım korkuyorum
Bende de yoğun bı bel ağrısı var ve kalça kemigimede vuruyor özellikle ayağa kalkarken ayaktayken ve bugün sıvı almamama rağmen 10 dk da bir idrara sikisiyorum lavaboya gidiyorum sızıntı gibi bir iki damla geliyor gerisi yok dunde baya kasılmam vardı 15 dk içinde 4 defa oldu geçti sonra birdaha olmadi normalmi acaba bende rahim ağzı gevsekligide vardı 1 aydır progestan kullaniyodumKızlar 28. Haftadan beri kasık ağrım var bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyor 2 hafta çnce acilde nst girdim sancı çıkmadı çok şükür kendi doktorum bebek baş aşağı pozisyonunda dedi
Baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor sürekli idrarım var gibi bel ağrım da var şuan 30 haftalığım korkuyorum
Randevun ne zaman canım benimBende de yoğun bı bel ağrısı var ve kalça kemigimede vuruyor özellikle ayağa kalkarken ayaktayken ve bugün sıvı almamama rağmen 10 dk da bir idrara sikisiyorum lavaboya gidiyorum sızıntı gibi bir iki damla geliyor gerisi yok dunde baya kasılmam vardı 15 dk içinde 4 defa oldu geçti sonra birdaha olmadi normalmi acaba bende rahim ağzı gevsekligide vardı 1 aydır progestan kullaniyodum
Pazartesi asko doktor pazartesi başlıyormuş tekrarRandevun ne zaman canım benim
Oh oh iyi yârın perşembe zaten pek bir şey kalmamışPazartesi asko doktor pazartesi başlıyormuş tekrar
Öyle canım ya çok utanarak soruyorum bu saatte doktora falanda ulaşamıyorum lütfen kusura bakma yepyesil jel kıvamında akıntı oldu tamam bende mantar var ama hem tedavisini gördüm hemde mantar hep beyaz olarak geliyor kafayı yicem ne yapacağımı bilmiyorumOh oh iyi yârın perşembe zaten pek bir şey kalmamış
Çok mu akıntım pekiÖyle canım ya çok utanarak soruyorum bu saatte doktora falanda ulaşamıyorum lütfen kusura bakma yepyesil jel kıvamında akıntı oldu tamam bende mantar var ama hem tedavisini gördüm hemde mantar hep beyaz olarak geliyor kafayı yicem ne yapacağımı bilmiyorum
O yeşil akıntı tek bir defa oldu bir daha olmadı ama aşırı idrara cikiyorum şu bı kaç gündür gidiyorum lavaboya sızıntı gibi geliyor 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum sanki Böyle sıkışmışim gibi oluyor bazen ama kendimi ne kadar sıksamda bişey yok idrar falan bilmiyorum ne yapicamÇok mu akıntım peki
Canım bi yarın idrar kültürü ver belki enfeksiyonun var bunlar enfeksiyon belirtileri damla damla tuvalstO yeşil akıntı tek bir defa oldu bir daha olmadı ama aşırı idrara cikiyorum şu bı kaç gündür gidiyorum lavaboya sızıntı gibi geliyor 10 dk da bir tuvalet ihtiyacı hissediyorum sanki Böyle sıkışmışim gibi oluyor bazen ama kendimi ne kadar sıksamda bişey yok idrar falan bilmiyorum ne yapicam
Enfeksiyon var onu biliyorum zaten hatta antibiyotik yeni bitti benim tek korkum acaba bı risk varmıCanım bi yarın idrar kültürü ver belki enfeksiyonun var bunlar enfeksiyon belirtileri damla damla tuvalst
Bence yoktur ya diye düşünüyorum antibiyotiği bayadır kullanıyor musunEnfeksiyon var onu biliyorum zaten hatta antibiyotik yeni bitti benim tek korkum acaba bı risk varmı
2 hafta falan olduBence yoktur ya diye düşünüyorum antibiyotiği bayadır kullanıyor musun
Dediklerin enfeksiyon belirtileri başka bir şey değil gittiğinde doktoruna sorarsın canım benim2 hafta falan oldu
Aynennn canimmDediklerin enfeksiyon belirtileri başka bir şey değil gittiğinde doktoruna sorarsın canım benim
Ekim de bitiyor az kaldı gerçekten yaaAynennn canimm
Hiç deme şaka gibi önümüzdeki hafta bitince 7.ayda bitmiş oluyor resmen 7.ay ne ara geçti gitti hiç bişey anlamadım benEkim de bitiyor az kaldı gerçekten yaa
Haftaya 8 aylık mı oluyoruzHiç deme şaka gibi önümüzdeki hafta bitince 7.ayda bitmiş oluyor resmen 7.ay ne ara geçti gitti hiç bişey anlamadım ben
EvetttHaftaya 8 aylık mı oluyoruz
Ayyyy çok güzel yaaaEvettt7.ay bitiriyor yani heran dogurabilecegimiz o günler çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?