- 31 Ocak 2025
- 1.376
- 428
- 38
- 21
Eveettt ya sen şampuani falan aldinmi hangisinden almayı dusunuyosunAyyyy çok güzel yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveettt ya sen şampuani falan aldinmi hangisinden almayı dusunuyosunAyyyy çok güzel yaaa
Çamaşır deterjanı yumuşatıcı da aldım şampuan olarak dalin aldom ben canımEveettt ya sen şampuani falan aldinmi hangisinden almayı dusunuyosun
Bende deterjani yumusatiyi falan ebebegin kendi ürününden aldım sampuani falanda ecowell alıcam Dalinin alerjen riski yüksek diyorlarÇamaşır deterjanı yumuşatıcı da aldım şampuan olarak dalin aldom ben canım
İndirimdeydi ya aldım bi paket beğenmezse bebek değiştiririm, bir paket de bebek bezi alacağımBende deterjani yumusatiyi falan ebebegin kendi ürününden aldım sampuani falanda ecowell alıcam Dalinin alerjen riski yüksek diyorlar
Olabilir mantıklı ben bezi 1 paket aldım sadece Molfix stok yapmak istemedim 1 hafta falan gider bence o pişik yapma durumuna o süreçte bakarım şimdi bebeğime uygun olmaz elimde kalır hepsi gerek yok bence o kadara memnun kalırsam zaten ondan devam ederimİndirimdeydi ya aldım bi paket beğenmezse bebek değiştiririm, bir paket de bebek bezi alacağım
Aynen bende öyle düşünüyorum pişik kremi falan da aldım SudocreamOlabilir mantıklı ben bezi 1 paket aldım sadece Molfix stok yapmak istemedim 1 hafta falan gider bence o pişik yapma durumuna o süreçte bakarım şimdi bebeğime uygun olmaz elimde kalır hepsi gerek yok bence o kadara memnun kalırsam zaten ondan devam ederim
Bende sudocrem aldım bı minik aldım çanta boy çantaya koymak için bide evin içinde günlük kullanım için aldım şeyi nasıl yapicaksin hastane çantasınıAynen bende öyle düşünüyorum pişik kremi falan da aldım Sudocream
O valiz düzenleyicileri var ya onlardan alıcam kızzzBende sudocrem aldım bı minik aldım çanta boy çantaya koymak için bide evin içinde günlük kullanım için aldım şeyi nasıl yapicaksin hastane çantasını
Bende 1 set aldım da ben anne bebek çantasını su ikili olanlardan aldım valize koymak yerine ona koymayı düşünüyorum birisi benim için birisi bebeğim için bebeğin kileri yine düzenleyiciye koyarım ama valiz almayı düşünmüyorum olmazmi kiO valiz düzenleyicileri var ya onlardan alıcam kızzz
Çok iyi canım dediğin gibi de olur herkes valiz götürmüyor aslında evde tekerlekli valizin yok mu ona da koyabilirsin,Bende 1 set aldım da ben anne bebek çantasını su ikili olanlardan aldım valize koymak yerine ona koymayı düşünüyorum birisi benim için birisi bebeğim için bebeğin kileri yine düzenleyiciye koyarım ama valiz almayı düşünmüyorum olmazmi kiEki Görüntüle 3663014
Var aslında küçükte var buyukte var ama böylece karışmaz diye düşündüm yoksa organizer falanda aldım dediğim gibi normalde bu çantanın sadece bebek için olanını alicaktim geçen gün ikilisi 700 gibi bı fiyata düştü bende ikilisini aldım o yüzden fikrim değişti geriÇok iyi canım dediğin gibi de olur herkes valiz götürmüyor aslında evde tekerlekli valizin yok mu ona da koyabilirsin,
Tabi dediğin de mantıklı valize de koysan olur, benim orta boy valizim var 2 tekerlikli ama olsun ona koymayı düşünüyorum bebek çantasını da alayım mı ki içindeVar aslında küçükte var buyukte var ama böylece karışmaz diye düşündüm yoksa organizer falanda aldım dediğim gibi normalde bu çantanın sadece bebek için olanını alicaktim geçen gün ikilisi 700 gibi bı fiyata düştü bende ikilisini aldım o yüzden fikrim değişti geri
Yoo eşyaların ona sigarsa boş yere çantayı alma bence ama sigmazsa mecbur alınır yani duruma göre bak fazladan eşya almaya hiç gerek yok benceTabi dediğin de mantıklı valize de koysan olur, benim orta boy valizim var 2 tekerlikli ama olsun ona koymayı düşünüyorum bebek çantasını da alayım mı ki içinde
Evet evet orta boy valizim bebeğin eşyaları hurç da olacak zaten bi benim eşyalarım hurç dışı olacakYoo eşyaların ona sigarsa boş yere çantayı alma bence ama sigmazsa mecbur alınır yani duruma göre bak fazladan eşya almaya hiç gerek yok bence
Kendine pijama falan aldinmiEvet evet orta boy valizim bebeğin eşyaları hurç da olacak zaten bi benim eşyalarım hurç dışı olacak
Canım onu diğer ayım sonu gibi alacağım çikolata magneti deKendine pijama falan aldinmi
Bende diğer ay almayı düşünüyorum emzirme için atlet veya sütyen aldinmi pekiCanım onu diğer ayım sonu gibi alacağım çikolata magneti de
Aşkım sadece kendi ihtiyaçlarım kaldı yaaa onları diğer ay alıcam inşallah hediyelikleri de diğer ay sonu gibi halledeceğim inşallah sen hediyelik olarak neler düşündünBende diğer ay almayı düşünüyorum emzirme için atlet veya sütyen aldinmi peki
Magnet alıcam gelen misafirlere ikram için çikolata alıcam bı kolonya almayı düşünüyorum misafirler için yine bildiğin önerdiğin bı sayfa varsa bende bakayım oraya bide isimli hastane çıkışı falan yaptiracakmisinAşkım sadece kendi ihtiyaçlarım kaldı yaaa onları diğer ay alıcam inşallah hediyelikleri de diğer ay sonu gibi halledeceğim inşallah sen hediyelik olarak neler düşündün
Trendyolda kakao ağacı var çikolataları onu yaptırmayı düşünüyorum, hastane çıkış konusunda kararsızım yaaa doğumu özelde yapacaksın dimi ne kadar dediler ücret konusundaMagnet alıcam gelen misafirlere ikram için çikolata alıcam bı kolonya almayı düşünüyorum misafirler için yine bildiğin önerdiğin bı sayfa varsa bende bakayım oraya bide isimli hastane çıkışı falan yaptiracakmisin