30 haftalık suyum geldi

Merhaba uğurlurabiya, naptın bebeğini kucağına alabildin mi kaçıncı haftada doğum yaptın. Ben de aynı durymdayım. Lütfen cevap yazar mısın 🙏🏻 çok geç olmuş ama yine de yazmak istedim.
Merhaba, size cevap verilmemiş. Umarım siz bana yazarsınız. Suyu durdurabildiniz mi? Ben de 31 haftalık gebeyim, hastanede kalıyorum. Suyun gelişini durdurmaya çalışıyorlar.
Doğum yaptınız mı? Kaçıncı haftada? Umarım cevap yazarsınız.

Merhaba, size cevap verilmemiş. Umarım siz bana yazarsınız. Suyu durdurabildiniz mi? Ben de 31 haftalık gebeyim, hastanede kalıyorum. Suyun gelişini durdurmaya çalışıyorlar.
Doğum yaptınız mı? Kaçıncı haftada? Umarım cevap yazarsınız.
Merhabalar, mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın. Nasilsiniz doğum yaptınız mı? Kacinci haftada doğum yaptınız. Belki siz ve başkaları da okur diye yazıyorum. Çünkü o durumlarda insan içini rahatlatacak bir şeyler okumak istiyor. Benim 30.haftada suyum geldi bariz geldi az değildi. Ben idrar sandim aklıma amniyon sivi olacağı hiç gelmedi. 2 gün sonra doktora gittiğimde suyunun baya azaldığını ve 8 cm kadar bir su kaldığını söylendi. Doktor bana sürekli istirahat etmemi ve her hafta kontrole gitmem gerektiğini söyledi. Her hafta nst ye bağlanıyordum. Suyunun devamı gelmedi daha doğrusu ben az az ıslaklığı hep hissettim ama hem doktorumun hem de riskli gelebilik uzmanının dediğine göre su olsaydı devam eden çoktan biterdi. Her neyse ben böyle 38. Haftaya kadar geldim. Suyum azdı ama her gidişimde şu an icin yeterli derdi doktorum. Ha bir de her hafta kan tahlili yapılırdı. Enfeksiyon var mı diye. Normalde beni 38+4 te doguma alacaklardı ama bende gebelik kolestazi çıktı o yüzden 37+4 te doğuma gittim.

Back