30.Haftayi deviren ve doğumu bekleyen anneler buraya davetlisiniz:))

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
Evet anneler sorular, sıkıntılar, heyecanlar herseyimizi paylaşalım. Sayılı günümüz kaldı.

ayy o zamanları hatırladım ve özledim hamileliğimi. bebiş 3 haftalık :)
Masallahhh . İnan son aya girdik ama yok geçmiyor gecmezz. Nisan Mayıs nasıl geçti diyorum bu geçmiyor. Ne güzel şimdi bebisin yanında. En çok merak ettiğim o ilk zamanlar nasıl oluyor evde esin sen bebegin:))

lohusalık zor canım. sinirler çok hassas. eşin mazlum olacak. sinirlendikçe mazlumu getirin diyeceksin. ama bebişin kokusunu bi al ayrılman imkansız. oğlum uyurken bile kucağımda. başta alıştırdım maalesef.şimdi kokumu alamadığında ciyaklıyor :) nasıl bi aşk bu yaa. gerçi baba çok kıskanıyor oğlumla çok ilgileniyorum diye. ''bücüre bak ya karımı aldı elimden '' diyor

son anlar daha zor geçer. heyecan tavan yapar. benm sezeryandı. 1 hafta vardı doğuma. ohooo daha 7 gün var. nasıl geççecek diyordum. 9 ay öyle zor geçmedi o 1 hafta kadar

Çok merakliyiz ya dusunsene senden ve sevdiğin adamdan nasıl birsey cikacak:) benimde son üç hafta kaldı. Cuma kontrolum var su gibi akinti oluyor bende. Korkuyorum Su mu aceba diye. Birde 31 haftalikken gittim bebisim baş aşağı dönmüştü aceba geri ters dönmüs olabilir mi ondan korkuyorum. Aklıma çok şey geliyor nst yapacak mi çatı muayenesi yapar mı şimdi. Çantasını hazırlamaya başladım tatlı telaş gidiyor zaman yinede. Ahh 7 gün olsam keşke geçer ooo:)

Çok merakliyiz ya dusunsene senden ve sevdiğin adamdan nasıl birsey cikacak:) benimde son üç hafta kaldı. Cuma kontrolum var su gibi akinti oluyor bende. Korkuyorum Su mu aceba diye. Birde 31 haftalikken gittim bebisim baş aşağı dönmüştü aceba geri ters dönmüs olabilir mi ondan korkuyorum. Aklıma çok şey geliyor nst yapacak mi çatı muayenesi yapar mı şimdi. Çantasını hazırlamaya başladım tatlı telaş gidiyor zaman yinede. Ahh 7 gün olsam keşke geçer ooo:)
ben aynı babası diyorum oğlum için. eşim de hadi be ben mavi gözlü müyüm diyor :) ben eşimden 1 saat ayrı kalsam aşırı özlüyordum. ama gün geçtikçe oğlum ona benzediği için bazen onu da unutuyorum.
hele bebişin babasına benzesin senden mutlusu olmaz. tabi kocana aşıksan

gel teskere gel teskere bitsin bu hasret :) tam heyecanlı annelere göre şarkı

ben aynı babası diyorum oğlum için. eşim de hadi be ben mavi gözlü müyüm diyor :) ben eşimden 1 saat ayrı kalsam aşırı özlüyordum. ama gün geçtikçe oğlum ona benzediği için bazen onu da unutuyorum.
hele bebişin babasına benzesin senden mutlusu olmaz. tabi kocana aşıksan
Hiii aşık olmam mi hiç ne zorluklarla kavustuk:) keşke keşke benzese. 4d resmini almıştım babası gibiydi :) ve gozleride babasina çeksin istiyorum yeşil. Eşimin taraf hep renkli gozlu mavi de olabilir yeterki onlara ceksin:)) çok seviyorum çünkü

Hiii aşık olmam mi hiç ne zorluklarla kavustuk:) keşke keşke benzese. 4d resmini almıştım babası gibiydi :) ve gozleride babasina çeksin istiyorum yeşil. Eşimin taraf hep renkli gozlu mavi de olabilir yeterki onlara ceksin:)) çok seviyorum çünkü
aşık olduğun adamdan olan çocuğun o kadar farklı ki. ha bi de unutmadan onunla bol bol konuş. o doğduktan sonraçok işine yarayacak. benim minnak çok uslu bu yüzden

X