30 kez estetik olup çizgi karaktere benzeyen Ukraynalı kız Anastasiya Shpagina:)

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli

İlk gördüğümde bende gözlerime inanamadım :53::53::53:
Değişik bir istek , fantazi... Güzelmi olmuş desem, acaba çok ağrısı acısı oldumu diyemi düşünsem bilemedim kızlar :26::26::26::26:
Her sabah 2 saatini makyaj masasında geçiriyor, hatta kendisine Japonca bir isim de almış: Fukkacumi!
Makyajla gözlerine verdiği şekli kalıcı hale dönüştümek için ameliyat masasına yatmayı da düşünüyormuş. Japonyada bu tür operasyonlar yaygın olsada , Ukraynada henüz yokmuş.
Sizler ne düşünüyorsunuz bakalım ???

$Anastasiya-Shpagina-Ukrainian-real-life-barbie-doll23.webp

$tumblr_mhaffdMUVT1s4pz2mo1_400.webp

$anastasiya_shpagina_estab.webp

$anastasiya-shpagina-youtube.webp

$tumblr_mdt1pzdU0L1r86qwxo1_500.webp

aaaa bu başlığı kimse görmedi mi??? :53:

guzl duruyo ama bence cok sacmalık yapmıs bu kız yaa allah herkese ayrı guzelık vermıs zaten kendını baska bırne benzetmeye ne ıhtıyacı varkı benzerlık olsa makyajla benzetse bıse dememde ama cok abartı olmus asnkı barbı bebek kafasını koprıp ınsan vıcuduna yapistırmıs gbı

bunu yapan aslında çok insan var belkide , düşünsenize bu göz şeklinin ameliyatını Japonyada yapıyorlarmış, adamlar bunun için oturup düşünmüştür:53:

Son düzenleme:

İlk gördüğümde bende gözlerime inanamadım :53::53::53:
Değişik bir istek , fantazi... Güzelmi olmuş desem, acaba çok ağrısı acısı oldumu diyemi düşünsem bilemedim kızlar :26::26::26::26:
Her sabah 2 saatini makyaj masasında geçiriyor, hatta kendisine Japonca bir isim de almış: Fukkacumi!
Makyajla gözlerine verdiği şekli kalıcı hale dönüştümek için ameliyat masasına yatmayı da düşünüyormuş. Japonyada bu tür operasyonlar yaygın olsada , Ukraynada henüz yokmuş.
Sizler ne düşünüyorsunuz bakalım ???

Eki Görüntüle 691153

Eki Görüntüle 691151

Eki Görüntüle 691152

Eki Görüntüle 691154

Eki Görüntüle 691155

ben bu kadının akıl hastası olduğunu düşünüyorum canım
acaba hiç ummadığı anda hortumla su tutsam makyajı aksa altından çıkan kadın nasıldır diyede aklıma gelmiyor da değil :)) , alttaki kadın çok daha güzeldir kesin
ALLAH akıl fikir sağlık versin

Son düzenleme:
acaba hiç ummadığı anda hortumla su tutsam makyajı aksa altından çıkan kadın nasıldır diyede aklıma gelmiyor da değil :)) , alttaki kadın çok daha güzeldir kesin

bu iyiydi porselen makyajı yapmış.....aslında yakın çekimlerde korkunç görünüyor gözleri

hiçbir fikrim yok belkide çok çirkin birşey çıkar :9::9::9:
hani şu çok estetik yaptıran yada gerdiren yüzünün şekli değişen insanlar gibi olmuştur kim bilir

hani şu çok estetik yaptıran yada gerdiren yüzünün şekli değişen insanlar gibi olmuştur kim bilir

yok yok ben bunu nette bi sayfada gördüm resimlerini kullanmışlar makyajı yoktu ama suratı bildiğiniz oyuncak porselen bebekler varya aynı öyle fiziği çok acayip incecik ama çok dolgun göğüslü yaşıyomu bu dersiniz o derece zayıf adı neydi bu kızın

yok yok ben bunu nette bi sayfada gördüm resimlerini kullanmışlar makyajı yoktu ama suratı bildiğiniz oyuncak porselen bebekler varya aynı öyle fiziği çok acayip incecik ama çok dolgun göğüslü yaşıyomu bu dersiniz o derece zayıf adı neydi bu kızın

Konu başlığında yazıyor canım Anastasiya Shpagina :34:

bir de barbi bebek valeria lukyanova.......yakın arkadaşlarmış.....yalnız bu ikisine baktığımda güzellik hissiyatı oluşmuyor bende...çok donuklar bir tebessüm bir mimik yok......

ayy evet suratlarını gerdirenler hepsi aynı , ben anlayamıyorum o insanları gerdirince kendilerini dahamı güzel buluyorlar öyle olmaktansa buruşuk kalmayı tercih edenlerdenim ,geçen yolda öyle biri aniden karşıma çıktı çok korktum anladı ayıp oldu ama elimde olmadan refleks yaptım :9:

bir de barbi bebek valeria lukyanova.......yakın arkadaşlarmış.....yalnız bu ikisine baktığımda güzellik hissiyatı oluşmuyor bende...çok donuklar bir tebessüm bir mimik yok......

evet çok donuklar ve korkutucalar , iyiki 2 kişi yakın arkadaşlar, ya 3 kişi yakın arkadaş olsalardı 3. kişi hangi oyuncağa benzeyecekti acaba :44::1:

be ne diki böyle :)))) :53: güzel desen güzel diyemem çirkin desen o da değil enteresan bir görüntü :26:

delimi ne :53:
tamam bende küçükken şeker kız candy gibi olmak isterdim ama büyünce geçti gitti :1:
bu kızın akıl sağlığını bi kontrol ettirmek lazım :27:

valla ne desem bilemedim enteresan
açıkcası ben gerçek hali nasılsı merak ettim daha çok
ama eminim bu halinden yüz kat daha iyidir
hangi mantığa sığar şu hale gelmek için 30 kez ameliyat olmak

insanlar garip gerçekten anlamak zor maalesef hani tek bir bölgeyi düzeltmek burun yüz kaş kaldırma gibi şeyler normal , tamamen başka birine benzeme fikri çok enteresan , gerçi ben ilk gördüğümde şaşırmakla birlikte beğendim ama diğer kızların yaptığı gibi fotoğrafı yakınlaştırıp bakmadım hiç:9:

Bİraz bana nip tuck dizisindeki uçuk tipleri hatırlattı bu aslında:26:

bu kıza bu ameliyatları yapan doktorların hipokrat yemini yok mu acaba veya etik değerleri

iğrenç olmuş

Back
X