- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Valla peşin konuşmak istemem ama 25mmden sonrası catlamaz ve adetle dökülür diye biliyorum
Canım benim 50mm ye yakın yumurtam çatladıarkadaslar gecen pazar çatlatma ignesi vurulmustum. 4 tane olan yumurtandan biri çatlamış ve görünmüyor birliktelikte olmadı malesef
bugün dr 3 tane göründüğünü rahim kalınlığımında iyi oldugunu söyledi ilişki önerdi tabiki deneyeceğim ama 30 mm civarında 3 yumurta çatlarmı acaba fikriniz var mı
tesekkür ederim çok sagol cnmCanım benim 50mm ye yakın yumurtam çatladı
Kist yapmadı ama doktorum 18 ile 24 mm arası olan yumurtaların kaliteli olduğunu söylemişti 30 dan sonra yumurtanın içi bosaliyor gibi düşün demişti
Bence bu ay hamile kalmazsan bir sonraki ay klomeni teke indir ya da hiç kullanma ihtiyacın yok sanırım benimde yumurtalarım çok büyüyor
Ovu.cift çıkar zatn bilemiyorum valla catlasa bile kalitesi nasıl olur .? Sen bu ay çokta umitlenme bence onlar catlasa bile kalitesi düsktür . İnslh en kısa zamanda hamilelk olusurbnde öyle okudum nette dr şartların oluşmuş şuan hersey yolunda dedi tam öıkarken boyuları ne dedim 30 mm civarı güzel dedi belki yaşayan vardır diye düşündüm ovlasyon testi yaptım çift çizgi
Gerçekten mi :) bn sok çatlamış çıkmadığını Gore inslh gebelik olusurB Biravucmutluluk canımmmm dün yaptıgım test ise tek çıktı çatlamış olabilir ler mi kafamda deli sorular :):):):):)
Gerçekten mi :) bn sok çatlamış çıkmadığını Gore inslh gebelik olusur
Yumurtalarn büyktü ya ondan ağrı çok olur. Kısmet canm yainşallah cnm kasıklarımda inanılmaz agrılar belime vuruyor hayırlısı ile inşallah olur çok umutlu değilim ama
evet belkide çatlamadı ağrı yapıyor ovulasyon testide bozuk olabilir netten almıştımYumurtalarn büyktü ya ondan ağrı çok olur. Kısmet canm ya
Yok canm catlasada ağrır bn br kere kullanmıştm klomen 3 yumurta vardı biri 18mm ikisi 22 mm doktor hemen vurul dedi inslh catlar dedi hızlı büyümüşler dedi iğne etki edene kadr 22mm olanlar 25mm e yaklaşır hemen catlar umarmda kist olmaz dedi . Çok kotu agrim olmuştu büyük ya ondn benmkiler catlamisti sninkide catlamistir inslhevet belkide çatlamadı ağrı yapıyor ovulasyon testide bozuk olabilir netten almıştım
Yok canm catlasada ağrır bn br kere kullanmıştm klomen 3 yumurta vardı biri 18mm ikisi 22 mm doktor hemen vurul dedi inslh catlar dedi hızlı büyümüşler dedi iğne etki edene kadr 22mm olanlar 25mm e yaklaşır hemen catlar umarmda kist olmaz dedi . Çok kotu agrim olmuştu büyük ya ondn benmkiler catlamisti sninkide catlamistir inslh
Yok ama bnm eşimden yana sıkıntı vardı ama 1 ay sonra kendiliğinden oldu kısmet sanırım birazdaPEKİ GEBELİK OLUŞTUMU CANIM O ZAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?