- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Arkadaşınız da mı yok sizinÖncelikle hiç evlilik hayali olan birisi olmadım. Ne gelinlik ne düğün... 30 a az bir zaman kala istemeden de olsa yanlız mı öleceğim korkusu sarmaya başladı beni. Özellikle söylüyorum elimde değil bu korkunun önüne geçmek. Etrafta buna yönelik şeyler söylenince iyice altüst etti olmaya başladım. Mesleğim var ama sürekli yaşlılığımda yalnız olmak korkusu sarıyor beni. Hiçbir evliliğin garantisi yok biliyorum ama tv yalnız başına öldü kimse farketmedi 1 hafta boyunca haberleri beni paronaya yaptı. Böyle korkulara kapılıp atlatan var mı. Elimde değil düşünmeden edemiyorum.
Karşıma çıkanlarda bana uyan yoktu. Gayet sosyal bir hayatım var ama bu düşüncelerden kendimi alamıyorum30yasında saglıklı bir kadınsın yalnız mı olecegim diye drama yapmaktansa sosyalleşıp kendine ve karsı cinse sans verebilirsin.
Geneli evlendi işyerimdekiler de evliArkadaşınız da mı yok sizin
Bosversene. Daha cok gensın.30 ne ki.Karşıma çıkanlarda bana uyan yoktu. Gayet sosyal bir hayatım var ama bu düşüncelerden kendimi alamıyorum
o zaman yeni arkadaşlar edinin. Valla ben 30 yaşındayken arkadaşlara yetişemiyordum bile. Biraz da sizin elinizde. gerçi şu an malum pandemi sürecindeyizGeneli evlendi işyerimdekiler de evli
İnanın ki ben de istemiyorum bunları düşünmeyi ama ister istemez aklıma saplanıyor.Bosversene. Daha cok gensın.30 ne ki.
Simdı cıkmamıstır ama bıgun cıkar.
Bunu dusunup dertsiz basına dert alip kendını uzme bence.
Hayatta herşey her an değişebilirCevrenizin ne soyledigini onemsemeyin. Evli olsaniz ve cocugunuz olsa onlarin hayatta kalacaginin bir garantisi yok. Bosanmayacaginizin da bir garantisi yok. Ozetle kimin ne yasacagini bilemeyiz. Bosuna kendinize dert edinmeyin.
Duygusallığa bağlıyorum sanırım ben. Haklısınız aslındaKendi adıma şöyle düşünüyorum, ben öldükten sonra ha bir hafta sonra bulmuşlar ha törenle gömmüşler ne farkeder
Evlenen arkadaşlarınız eminim çok mutlu olduklarını eşlerinin onları simarttiklarina şahit olup iç geçiriyorsunuz ama bilmiyorsunuzki çoğu evde kedi köpek gibilerÖncelikle hiç evlilik hayali olan birisi olmadım. Ne gelinlik ne düğün... 30 a az bir zaman kala istemeden de olsa yanlız mı öleceğim korkusu sarmaya başladı beni. Özellikle söylüyorum elimde değil bu korkunun önüne geçmek. Etrafta buna yönelik şeyler söylenince iyice altüst etti olmaya başladım. Mesleğim var ama sürekli yaşlılığımda yalnız olmak korkusu sarıyor beni. Hiçbir evliliğin garantisi yok biliyorum ama tv yalnız başına öldü kimse farketmedi 1 hafta boyunca haberleri beni paronaya yaptı. Böyle korkulara kapılıp atlatan var mı. Elimde değil düşünmeden edemiyorum.
Bosluktan. Gercekten.İnanın ki ben de istemiyorum bunları düşünmeyi ama ister istemez aklıma saplanıyor.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Esimle 30 yasinda tanisdim. 31 de evlendim. 33 ve 35 yasinda anne oldum. Ama söyle birsey de var: Panige kapilip yalnis evlilik yapmaktansa bekar kalmayi tercih ederdim yinede.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Evet kesinlikle size katılıyorum. Çevremde bir sürü mutsuz evlilikte gördüm kadını aşağılamaktan başka bildiği olmayan erkekler.... yalnızlığın çok daha cazip geldiği oluyor böyle bir evliliktense. Doğru düşünmediğimin farkındayım. Bu düşünceden nasıl çıkarım diye görüş istememin sebebi de buydu.Allahaşkına şu sayfadaki pek çok kadının derdine bakın. Evliler ama yalnızlar. Bir ilişki, bir evlilik içerisindeki yalnızlık o kadar zor ki. Erkeklere gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz. Evlilik yalnızlık probleminin garanti bir çözümü değil. Zihniyetinizi değiştirmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?