- 16 Mayıs 2015
- 29
- 26
- 88
- Konu Sahibi mutlugibiyimsanki
-
Hoşbuldummm, çok teşekkür ederimMutlu 30 lar ola diyelim o halde...HOŞGELDİN
Geçmişe dönüp baktığımda bende şuan kendini öyle hissediyorum aslında, bundan sonra hayat bize hep güzellikler getirir umarımEn guzel yaşlar 30lar bence, insan daha bilincli oluyor hayata dair derslerini almis oluyor, kendini kesfetmis oluyor
Evet çevremdeki herkeste aynı şeyi söylüyo ve bugüne kadar yaşla ilgilide hiç öyle takıntılarım falanda olmamıştı.. Aslına bakarsanız bende şuan kendimi daha iyi tanıdığımı, ne istediğimi bildiğimi ve en önemliside kendimi daha çok sevmeyi öğrenebilidğimi düşünüyorum. Bir yanımda hala çocuk ama sanki; kırılgan, şefkate muhtaç..Bence de 30 yaş gibisi yok. Kendini ve ne istediğini biliyorsun. Benim kendimi en güzel en feminen hissettiğim zamanlar
En guzel yaşlar 30lar bence, insan daha bilincli oluyor hayata dair derslerini almis oluyor, kendini kesfetmis oluyor
30 larrr 30 larr, 30lar güzel ama kötü olan benimgibi 30ların sonlarına yaklaşmöaakkk, keşke bu aklımla 20lerimde olsaydımYıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))
çok güzel yazmışsın canım, ben de 30ların sonlarından bildiriyorum hiç gelmeyin hiççç31den bıldırıyorum burası cok guzel degıl sakın gelmeyın hep 30da hıssedın ınsallah emii
büyüyorsunuz olgunlaşıyorsunuz sadece bu.herşeye anlam yüklemeyin hayat bu.Bu yazdiklarini düşünmeli 10 sene oldu 10 sene önceki bana yazıyorum şuan.Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))
Aslında çok daha küçük hissediyorum31den bıldırıyorum burası cok guzel degıl sakın gelmeyın hep 30da hıssedın ınsallah emii
Bende en çok bunun için üzülüyorum işte, hakkını veremeden yaşamışım gibi.. Ama buna üzülmeyi bırakıp gelecek günleri dolu dolu yaşamak gerek bununda farkındayım. Ne diyelim; hayat bundan sonra hep iyi ki dediğimiz güzellikler çıkarır umarım karşımızaBenim de 30uma günler kaldı. Hayatimin hicbir döneminde boyle mutsuz, özgüvensiz, boslukta, kararsız ve ne yapacağını bileme durumda olmamistim. Hem yaş almak hem hicbir şeyin hakkini verememek cok zor. Ah ne vardi suan 19 20 yaslarinda olup her seyi degistirsem. Her seyi..
Çok çok daha güzel, mutlu en önemlisi sağlıklı ve huzurlu 10 yıllar yaşarız inşallahbüyüyorsunuz olgunlaşıyorsunuz sadece bu.herşeye anlam yüklemeyin hayat bu.Bu yazdiklarini düşünmeli 10 sene oldu 10 sene önceki bana yazıyorum şuan.
30 yas ve sonrasi ya gecmisin pismanliklariyla yurumek ve kabul etmektir ya da sukurlerle ilerlemektir.Cunku 30lar tam anlamiyla olgunluk pembe dunyadan gercek dunyaya acilmis bir kapidir.Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?