Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen
yapamadıklarımın acısı boşa geçen 30 yıl elde var sıfır yoruldum boşa çırpınmışım ve insanların acımasız yaklaşımları bişey varki herkes sebeplere değil sonuca bakıyo senin sıkıntın sana yetmiyo gibi bide milletin hayatını sorgulamasıyla millete hesap vermeyle uğraşıyosun
Milleti ağzı torba değil ki canım büzesin sen mükemmel olduğunu düşünsende insanlar hep kusur bulur hiçbişey için geç kaldığını düşünmüyorum aklında ne varsa sıraya koy yap
zaten oturduğum yerden beklemedimki hiçbişeyi ama olmuyo işte nasipmi değilnedir anlamadım sanırım benim gibi olan yok olmasında zaten. en basitinden evlilik hala bekarım ve ümidimde yok buda öyle okul iş gibi çalışmayla olan bişey değil bence bende zaten öyle yırtık biri değilimm bu konularda istediğini yapan biri değilim şuan yaşıtlarım gibi kucağımda bi bebek olsun isterdim
senin odunla ne zamandır berabersiniz evlenme teklif et
Nocak benim bu uçuk hayallerim:18:
kucağında bebeğin olsun istiyorsan gelen adayları değerlendireceksin yani kimse yanaşmıyor teklif etmiyor diyorsan o ayrı ama hiç sanmam mutlaka vardır şansını deneyen erkekler onlara neden şans vermeyi denemiyorsun?
NE gibi bir acı var içinizde ne kadar süredir ?
o iş olcak gibi değil o konudada yine olmayacak duaya amin dediğimi anlıyorum ama denemedende belli olmuyo bilemiyorum evlilik kumara benzer şans işihayatta etmem havasından bulutlara karışırda bidaha da inmez poposu seninki ettimi
yapamadıklarımın acısı boşa geçen 30 yıl elde var sıfır yoruldum boşa çırpınmışım ve insanların acımasız yaklaşımları bişey varki herkes sebeplere değil sonuca bakıyo senin sıkıntın sana yetmiyo gibi bide milletin hayatını sorgulamasıyla millete hesap vermeyle uğraşıyosun
zaten oturduğum yerden beklemedimki hiçbişeyi ama olmuyo işte nasipmi değilnedir anlamadım sanırım benim gibi olan yok olmasında zaten. en basitinden evlilik hala bekarım ve ümidimde yok buda öyle okul iş gibi çalışmayla olan bişey değil bence bende zaten öyle yırtık biri değilimm bu konularda istediğini yapan biri değilim şuan yaşıtlarım gibi kucağımda bi bebek olsun isterdim
dışarda herkes güzelsin tatlısın neden bekarsın diyo (ben kendimi fazla beğenmesemde) ama hiç görücü gelmedi desem ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?