alone bende 22 yaşımda üniv son sınıfta evlendim bende diyorumki aslında keşke demek istemiyorum ama keşkeokulumu bitirseydim 30umu görseydim herşeyi içimde kalmayacak şekşilde yaşayıp öyle evlenseydim.. hep derdim ben 35ten önce evlenmem önce dünyayı dolaşacağım sonra evleneceğim diye ama karşıma eşim çıktı hani derler ya gözümü açtım onu gördüm :)) kısmet ama içinde bişey kalmasın bunları kafana takıp dert edeceğine hayatınınn tadını çıkart Allahın izniylede karşına helal süt emmiş biride çıkar inşaallah iş konusuna gelince bende yıllarca işimi gücümü oturtammadım en son canıma tak etti kpssye hazırlandım atandım sende kpssye çalış aslında şuan sen saçma sapan sebeplerden dolayı hayatın güzellikleriini farketmiyorsun
canım allah önce ihtiyacı olanlara versin herşeyi isyan etmiyorum ama istiyorum tabiki bunca yıllık emeğimin bi karşılığı olsun ayaklarımın üstünde durabileyim ama zor gerçekten allah hayırlısını versin diyorum mevlam neylerse güzel eyler yapacakbişey yok ama işte bazen haksızlıklara çok üzülyo insan senin cv nin gözünün önünde rafa kaldırılıyo ama ilkokul yada lise mezunu bi bakıyosunki senin alınnmadığın yerde