• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

alone bende 22 yaşımda üniv son sınıfta evlendim bende diyorumki aslında keşke demek istemiyorum ama keşkeokulumu bitirseydim 30umu görseydim herşeyi içimde kalmayacak şekşilde yaşayıp öyle evlenseydim.. hep derdim ben 35ten önce evlenmem önce dünyayı dolaşacağım sonra evleneceğim diye ama karşıma eşim çıktı hani derler ya gözümü açtım onu gördüm :)) kısmet ama içinde bişey kalmasın bunları kafana takıp dert edeceğine hayatınınn tadını çıkart Allahın izniylede karşına helal süt emmiş biride çıkar inşaallah iş konusuna gelince bende yıllarca işimi gücümü oturtammadım en son canıma tak etti kpssye hazırlandım atandım sende kpssye çalış aslında şuan sen saçma sapan sebeplerden dolayı hayatın güzellikleriini farketmiyorsun

canım allah önce ihtiyacı olanlara versin herşeyi isyan etmiyorum ama istiyorum tabiki bunca yıllık emeğimin bi karşılığı olsun ayaklarımın üstünde durabileyim ama zor gerçekten allah hayırlısını versin diyorum mevlam neylerse güzel eyler yapacakbişey yok ama işte bazen haksızlıklara çok üzülyo insan senin cv nin gözünün önünde rafa kaldırılıyo ama ilkokul yada lise mezunu bi bakıyosunki senin alınnmadığın yerde:25: herkes ekmek yesin tabi liseli ilkokulu vs ama sana kaç tane sorun arıyolar referansı olana her yol açık

Evlilik birazda kader mi ? Bilmiyorum. Çevreme bakıyorum 20 li yaşlarda evlenip evden dışarı zor çıkan, ilgisiz sevgisiz kocaya sahip bi dünya kadın var. Diğer yandan bakıyorum 35 küsür yaşında gerçekten her yönüyle beyefendi birisini bulup evlenmiş kadınlar var. Ben 23 yaşındayım ve henüz çok çok erken olduğunu düşünüyorum. Önceden çok meraklıydım evliliğe :) Sonra baktım ki olay o imzayı atmakla bitmiyor. Asıl işin sonrası var. Benim etrafımda evlenip mutlu olan bi elin parmağını geçmez :) Bu durum beni korkutuyor çok :26:

şimdi ona cvp vermeyecem çünkü tek sorunu yengenin davranışları sebepsiz değildir dedim ve yoruma kızdı hakarete yeltendi yorumun için çokteşekkür ederim canım moral oldun bana :16:

ve yine bu arkadaş bide bunla yetinmeyip bana özelden mj attı ve dediki: konuma yazdığın yoruma kızdım senin konularına baktım ve öyle düşünmediğim halde senin canını yakmak için kırıcı kelimeler yazdım kusura bakma allah karşına iyi birini mutlaka çıkarır

kelimesi kelimesine değil ama tam olarak bu mjı attı bana ama burda hakarete devam ediyo :53:

insanlar heryerde iki yüzlü cidden artık gördüğünede inanmayacaksın:50:

siz iyimisiniz arkadaşım,ben sonradan yazdığım yoruma pişman oldum ve bunu buradada özeldede evet belirttim,neyin iki yüzlülüğü bu anlamadım,yazdığım kelimeye üzüldüm ve kusura bakma dedim,uzatsaydım dahamı iyiydi,illa kavgamı edelim,sizin gibilere iyilikte yaramıyor.ayrıca nerede hakarete devam ediyorum ispatlayın,ama mutlaka ıspatlayın,iftira atmayın,bunu hemen ispatlayacaksınız.

ben burada yazdığımın dışında birşey yazmadım ve herkesin önünde ve özelde kusura bakma dedim ve hala ikiyüzlü vs... hakaret ediyor diye iftira ediyorsun,senin gibilerden korkulur.

Son düzenleme:
Evlilik birazda kader mi ? Bilmiyorum. Çevreme bakıyorum 20 li yaşlarda evlenip evden dışarı zor çıkan, ilgisiz sevgisiz kocaya sahip bi dünya kadın var. Diğer yandan bakıyorum 35 küsür yaşında gerçekten her yönüyle beyefendi birisini bulup evlenmiş kadınlar var. Ben 23 yaşındayım ve henüz çok çok erken olduğunu düşünüyorum. Önceden çok meraklıydım evliliğe :) Sonra baktım ki olay o imzayı atmakla bitmiyor. Asıl işin sonrası var. Benim etrafımda evlenip mutlu olan bi elin parmağını geçmez :) Bu durum beni korkutuyor çok :26:

evlilik kumar derler yaaa aynen öyle allah iyilerle karşılaştırsın

evlilik kumar derler yaaa aynen öyle allah iyilerle karşılaştırsın

Evet öyle tabi ki amin :)) Hiç üzme kendini geç olsun , iyi olsun, son olsun :)

Evet öyle tabi ki amin :)) Hiç üzme kendini geç olsun , iyi olsun, son olsun :)

amin tabi canım hepimiz için :21: evet senin için çok erken artık evlilik yaşı yükseldi malum insanların kişiliği oturamıyo bi türlü :52:

ama ben evliliğe aşk heyecan yada level atlamak olarak görmüyorum beni tamamlasın yol arkadaşı olsun bana çok istedim heee susuyorum:1:

Kavga mı edeceksiniz? Baştan söyleyin de tartışma büyümeden direkt polemikten ceza verelim.

amin tabi canım hepimiz için :21: evet senin için çok erken artık evlilik yaşı yükseldi malum insanların kişiliği oturamıyo bi türlü :52:

ama ben evliliğe aşk heyecan yada level atlamak olarak görmüyorum beni tamamlasın yol arkadaşı olsun bana çok istedim heee susuyorum:1:

Aynen :) Evlilik büyük sorumluluk ya. Heyecan bitiyor ki bi süre sonra :) Söylediklerin doğru seni anlayabilen, yanında güvende olduğun, değer veren birisi olmalı :)

tam da şu an hayattan hiç umudum yok:14:

ruh dünyasını bi türlü çözemediğim bir eşim var

bir yandan da dünyalar tatlısı bir kızım

bak işime gelmeyen birçok yorum yapılır açığımdır ama konumu doğrudürüst bile okumadan sırf sivrilmek ve dikkat çekmek için alakasız yorum yaparsan bende senin konularına bir göz atarım.sende burada benim gibi bir konu açmışsın nihayetinde,demekki sorun sadece insanın kendisinde olmayabiliyor.

şimdi bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlar benim konuma girip bakacaklardır,sırf bana gıcık olup abimle eşini kıskandığımı yazan ne kelime bulacaklar acaba?bulan yazsın,sırf ne yapacağını şaşırıp çocukça şeyler yazan abimi yengemi kıskandığımı yazan çocuk sensin:1:

bir daha konularıma gelip anlamsız yorum yapma rica ederim,ben yapıncada ağlama.haydi koca aramaya devam et,belki bulursun:1:

ben aslında atışmayı seven birisi değilim,arkadaşta aynı şekilde beni incitecek yorum yazmış,neyse yazdıktan sonra bende üzüldüm zaten.

ayrıca siz ortalığı fitillemeye çalışmayın,ben elin kızıyla falan uğraşmıyorum,siz beni eleştiriyorsunuz ama asıl abuk sabuk yorum yapan sizsiniz,size ne?ben konumu 2 sene önce açmışım,aradan 2 sene geçmiş.kimseyle uğraşmıyorum,uğraşan insan gider ailesine yada abisine şikayet eder,birşeyler der ama ben hep sustum,bumudur uğraşmak?

bakın benim yazımı alıntılayıp yorum yapan ben değil sizsiniz,sonrada bana cevap hakkı doğuyor,birşeyleri bilmeden anlamadan yorum yapmayın,çünkü sizinle alakası yok.

ayrıca aloneciğim kusura bakma yazdıklarıma üzüldüm,beni konumda kızdırdın,çünkü gerçekten o konuda çok iyi niyetliyim ve beni anlamadıklarında kızıyorum.neyse tekrar yazdığım için kusura bakma,hepimiz kaderimizi yaşıyoruz,umarım herkes hayırlısını yaşar,sevgiler:54:

siz iyimisiniz arkadaşım,ben sonradan yazdığım yoruma pişman oldum ve bunu buradada özeldede evet belirttim,neyin iki yüzlülüğü bu anlamadım,yazdığım kelimeye üzüldüm ve kusura bakma dedim,uzatsaydım dahamı iyiydi,illa kavgamı edelim,sizin gibilere iyilikte yaramıyor.ayrıca nerede hakarete devam ediyorum ispatlayın,ama mutlaka ıspatlayın,iftira atmayın,bunu hemen ispatlayacaksınız.

ben burada yazdığımın dışında birşey yazmadım ve herkesin önünde ve özelde kusura bakma dedim ve hala ikiyüzlü vs... hakaret ediyor diye iftira ediyorsun,senin gibilerden korkulur.

size dair kim birsey yazsa surekli bir laf sokma çabası icindesiniz...

sizin ilk cumlenizin ne kadar ayıp olduguna dair elestiri yapana "abuk subuk" yorum yapıyorsunuz diyip bir de ona çemkiriyorsunuz.

bu mudur sizin nazeketiniz, özrünüz hatanızı anlamanız?

konu sahibiyle aranızdaki onceden nasıl bir atışma var bilemem fakat kendi konunuzda haklı oldugunuz dusunuyorsanız son yorumda oldugu gibi kendinizi savunur ve burada tekrar bahsedilmesinden rahatsızlık duydugunuzu soylersiniz... özelden ve burada özür diledim diyorsunuz da sizi ayıplayana ettiginiz hakarete ne diyeceksiniz?

buyrun ben de alıntı yaptım, bakalım hangi cumlelerle karsılasacagız... :ssz:

size dair kim birsey yazsa surekli bir laf sokma çabası icindesiniz...

sizin ilk cumlenizin ne kadar ayıp olduguna dair elestiri yapana "abuk subuk" yorum yapıyorsunuz diyip bir de ona çemkiriyorsunuz.

bu mudur sizin nazeketiniz, özrünüz hatanızı anlamanız?

konu sahibiyle aranızdaki onceden nasıl bir atışma var bilemem fakat kendi konunuzda haklı oldugunuz dusunuyorsanız son yorumda oldugu gibi kendinizi savunur ve burada tekrar bahsedilmesinden rahatsızlık duydugunuzu soylersiniz... özelden ve burada özür diledim diyorsunuz da sizi ayıplayana ettiginiz hakarete ne diyeceksiniz?

buyrun ben de alıntı yaptım, bakalım hangi cumlelerle karsılasacagız... :ssz:

siz alıntı yapmadan önce herşeyi benim konum dahil okuyun ondan sonra yorum yazın,bakın bakalım karşı tarafta ne yazmış.ayrıca siz avukatmısınız?

Anlaşıldı, ikaz bizi bağlamıyor diyorsunuz yani, tam gaz polemiğe devam...

Peki, konuyu kapatıyorum o zaman ama aynı kişileri başka bir konuda polemik yaparken görürsem günah benden gider.

Back
X