• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

Ya nelere taılıyorsunuz.İnsanın hedefleri mutlulukları çeşit çeşittir.Bebeği olacağına sevinir face te paylaşır olabilir.Ya da hayat evlilikten mi ibrettir.30 a gelipte hayattan ümidim kalmasın.Bu mudur ya hayat.Bu kadar mı içi boştur.

bizim için bundan ibaret değil zaten önce anlasaydı yazmadan iyiydi sen anlamak istediğingibi anlayıp saptırmışsın ha bu arada doktor odasından çıkıp ultrason paylaşmak sevinç paylaşmaksa senin bakış açına göre kimin içi boş olduğu çok ortada:51:

hadi sen içi dolu paylaşımlarınla ilgilen bu konu seni aşar :ssz:

sizdemi benim gibi kimseyle bişey yapamaz oldunuz:5: hep aynı tavır hep yanı laflar sen anlamazsın çocuğumu özledim geç kalıyorum mağaza gezeriz annelik böyle bişey sen anlamazsın kendini bırakır çocuğuna alırsın ne alaka neden durup dururken lafı başkasına aynı yere getirirler koca bulmasalardı bu hatunlar kesin yaşayamazdı :19: o face bildirimleri artık mide bulandırıyo ona diyecek bişey bulamıyorum ultrason resimlerinide paylaşan var hamile kalır kalmaz anında paylaşıyolar ayıp yahu bu neyin yarışı bi nevi yatak odası oluyo hamilelik karnın çıkınca zaten görcekler neyi ispat ediysunki sonrada bizi beğenmezler hiçmi çıkmıyosun evde napıyosun facetede bişey yok gibilerinden:19:

burada en içimi acıtanda hayatı tek başıma sırtlamak dediğiniz gibi istiyorumki dışarda üzülünce odama girdiğimde başımı yaslayacak derdimi paylaşacak teselli edecek üzülme ben varım diyecek güvenebilceğim bi omuz istiyorum tek başıma yastıklara gözyaşı dökmek içimi yakıyo artık ve yalnız yaşlanmak istemiyorum

evet ya canım hep onlar bılır bı tek onlar anne sankı..zaten face bakmak ıstemıyorum artık hele sevgılıler gunu berbattı kocamdan hedıye yemek o bu su vs resımler paylasımlar...sanırım face bız bekarları daha bı bunalıma sokuyor..evet ayıp kalmadı artık her yaptıklarını paylasıyorlar..evde napıosuna gelınce sanane dıyesım gelıyor sankı kendı dunyayı kurtarıyormusta benım hayatımı ırgalar gıbı..herkes calısmak zorunda mı yanı kımının tercıhı kımının kaderı sıze ne dımı ama..sankı kocayı sadece calsısanlar buluyormus gıbı..canım hepımız senın gıbı guvenebılecegımız ve en onemlısı sevebılecegımız adamları arıyoruz tek derdım bu zaten bı bulsam ah bı bulsam...ıyıkı var burası en azından bırbırımız anlıyoruz...dertlesıcek arkadas kalmadıkı etrafımda hepsı kendı havasında...cocukluk arkadasım vardı en yakınım yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı oda dertlıydı bende bulamamaktan her gece sohbet muhabbet ne ıyı gelırdı bana ama 1bucuk yıl oldu evlendı gıttı oyle bı bosluk oldukı hayatımda ama o bıle sımdı benı anlamıyor anlatınca..bul artık bırını cıft olmanın zamanı geldı dıyor dıyorda dedıgı gıbı kolay bulunaydııııı

evet canım benzer yonlerımız cok gercekten..keske yakın olsaydıkda yazısmak yerıne sohbet edebılseydık..sevmek ısınmak ıste en zor seyler yakalanmıyorkı herkestede..benım ıstedıgım benı ıstemedı benı ısteyen bırı var gecen sene tanısmıstık hala benı soruyormus hatta terkedıldıkten sonra kafam ıyı degıldı dedım bı daha sans verıyım buna belkı olur ama yok olmuyo ıste bana sımdı tamam de nıkahı kıyarım dıyo ama benım onun yuzune bakasım gelmıyor..nası bı ıs bu anlamadım yaa benım canıma okuyan adam ıcın neler yaptım benı ıstemıyor keske tersı olsaydı..bıde kocalarından sıkayet eden tıpler var yaa onlara sınır oluyorum hemen terslıyorum onları sankı kocası benım abımde savunmaya gecer gıbı..ya bulmusun ıste ıyı bı adam sus kapa cenenı dımı bak olan var olmayan var...ayy bı bulsam toz kondurmıycam kocama yaa ben kucukken hıc evlenmıycem dıye gezerdım ortalıkta bı ablam sımdı basıma kakar hep noldu hanı ıstemıyordun dıye ne gunlere kaldım yaa...bı soz varmıs 30dan sonra yatagında tek yatan ınsan ısınmazmıs dıye gercekten eskıler dogru soyluyormus hepp...dılerım tez zamanda buluruz su dogru adamımızı

şu kısma koptummmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

olsun,uzak olsak da ben okurken kendimi yakın hissediyorum, konuşmaktan hiç farkı yok benim için:16: bak beni de öyle ısrarla isteyen biri vardı. yazın bir akrabamızın düğününde görmüş beni. benim dikkatimi bile çekmemişti. çok ısrar etti hiç yılmadı. biraz konuşur gibi olduk ama zerre kadar yüreğim akmadı. iyi bir insan dürüst vs, ama kalbim ısınmadı istemedim. olmayınca olmuyor. o kocalarından şikayet eden kadınlar demişsin ya, benim de denk gelmişliğim var bazı arkadaşlarıma. mesela eşiyle telefonla konuşmasına şahit oluyorum, nasıl soğuk nasıl böyle adamı köpek gibi azarlayacak neredeyse. çocuğun şusunu verdin mi? yemeğini yedirdin mi? böyle sert sert. bir tatlı söz yok.adamı da tanıyorum melek gibi sessiz bir adamcağız. biz olsak kul köle oluruz sevgimizden. ama olmucaksın. olunca paspas muamelesi görüyosun.

evet ya canım hep onlar bılır bı tek onlar anne sankı..zaten face bakmak ıstemıyorum artık hele sevgılıler gunu berbattı kocamdan hedıye yemek o bu su vs resımler paylasımlar...sanırım face bız bekarları daha bı bunalıma sokuyor..evet ayıp kalmadı artık her yaptıklarını paylasıyorlar..evde napıosuna gelınce sanane dıyesım gelıyor sankı kendı dunyayı kurtarıyormusta benım hayatımı ırgalar gıbı..herkes calısmak zorunda mı yanı kımının tercıhı kımının kaderı sıze ne dımı ama..sankı kocayı sadece calsısanlar buluyormus gıbı..canım hepımız senın gıbı guvenebılecegımız ve en onemlısı sevebılecegımız adamları arıyoruz tek derdım bu zaten bı bulsam ah bı bulsam...ıyıkı var burası en azından bırbırımız anlıyoruz...dertlesıcek arkadas kalmadıkı etrafımda hepsı kendı havasında...cocukluk arkadasım vardı en yakınım yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı oda dertlıydı bende bulamamaktan her gece sohbet muhabbet ne ıyı gelırdı bana ama 1bucuk yıl oldu evlendı gıttı oyle bı bosluk oldukı hayatımda ama o bıle sımdı benı anlamıyor anlatınca..bul artık bırını cıft olmanın zamanı geldı dıyor dıyorda dedıgı gıbı kolay bulunaydııııı

alttaki yoruma bakarmısın allah aşkına burdada buluyo bizi dışarda kaçtığım insan tipleri hey yarabbim anlamamış bile ama eleştirmektende geri kalmamış herşeyi böyleleri biliyo zaten onlar mükemmel :51:

mesele sadce evlilik değilki biz hayat paylaşmaktan bahsediyoruz herkesin hayatı aynı değil hayat herkese şartları sunmmuyo tek başına hasta bakmak hasta olunca kendine bakacak gücü bile bulamamak bişeylere yetişememek bunları yaşayan anlar alttaki içi dolu arkadaş gibilerine ise olay koca bulmak gibi gelir biz iş eş herşeyden düzen kurmaktan bahsediyoruz ama konuyu okuyan direk koca bulmaktan giriyo eleştirmesi daha kolayya :19: iş bulsam bişeyler biraz daha yoluna girer belki diyorum ama olmuyo bişeyler rayına oturmadıkça ben daha çok yıpranıyorum bide rahatsız olduğum için ilerde zaten çok tempolu çalışamıycam bu bi gerçek iyiyken ne çalıştıysam o kar benim için ama onuda beceremedim nedense nasip olmadı gitti:5: hayırlısı demekten başka çare yok elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte.... bizde burda dertleşiriz napalım :31: evde neler yapıyosun canım

şu kısma koptummmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

olsun,uzak olsak da ben okurken kendimi yakın hissediyorum, konuşmaktan hiç farkı yok benim için:16: bak beni de öyle ısrarla isteyen biri vardı. yazın bir akrabamızın düğününde görmüş beni. benim dikkatimi bile çekmemişti. çok ısrar etti hiç yılmadı. biraz konuşur gibi olduk ama zerre kadar yüreğim akmadı. iyi bir insan dürüst vs, ama kalbim ısınmadı istemedim. olmayınca olmuyor. o kocalarından şikayet eden kadınlar demişsin ya, benim de denk gelmişliğim var bazı arkadaşlarıma. mesela eşiyle telefonla konuşmasına şahit oluyorum, nasıl soğuk nasıl böyle adamı köpek gibi azarlayacak neredeyse. çocuğun şusunu verdin mi? yemeğini yedirdin mi? böyle sert sert. bir tatlı söz yok.adamı da tanıyorum melek gibi sessiz bir adamcağız. biz olsak kul köle oluruz sevgimizden. ama olmucaksın. olunca paspas muamelesi görüyosun.

kimse hakettiğini yaşamıyoki zaten tam terside olabiliyo o konularda kıza bakıyosun bebek gibi zarif kibar adama bakıyosun koca göbekli kaba saba hareketleri hödükten hallice ama parası var anacım kibarlığı napsın kadın:27:

ne guzel bak guldurdum senı taa oralarda :1: ben zaten sevınce kendımı kaybedıyorum boyle olmamak lazım ıste ne kadar deger verırsen o kadar ters tepıyo kacan kovalanıyo kural bu ama ben beceremedım ayrı mesele..bundan kaybettım zaten..artık oyle askta mesktede gozum yok korkar oldum zaten..sadece ıcıme sınsın anlasalım tamamdır..umarım bıgun guzel haberlerımızıde yazarız burda en kısa zamanda olmasının temennısıyle:1:

sizdemi benim gibi kimseyle bişey yapamaz oldunuz:5: hep aynı tavır hep yanı laflar sen anlamazsın çocuğumu özledim geç kalıyorum mağaza gezeriz annelik böyle bişey sen anlamazsın kendini bırakır çocuğuna alırsın ne alaka neden durup dururken lafı başkasına aynı yere getirirler koca bulmasalardı bu hatunlar kesin yaşayamazdı :19: o face bildirimleri artık mide bulandırıyo ona diyecek bişey bulamıyorum ultrason resimlerinide paylaşan var hamile kalır kalmaz anında paylaşıyolar ayıp yahu bu neyin yarışı bi nevi yatak odası oluyo hamilelik karnın çıkınca zaten görcekler neyi ispat ediysunki sonrada soruyolar hiçmi çıkmıyosun evde napıyosun facetede bişey yok ryaşamıyomusun sen ibilerinden:19: herşeyi paylaşınca yaşamış olunuyo sanırım oda ayrı bi konu

burada en içimi acıtanda hayatı tek başıma sırtlamak dediğiniz gibi istiyorumki dışarda üzülünce odama girdiğimde başımı yaslayacak derdimi paylaşacak teselli edecek üzülme ben varım diyecek güvenebilceğim bi omuz istiyorum tek başıma yastıklara gözyaşı dökmek içimi yakıyo artık kimseye güvenim yok herşeyin hayırlısı diyelim

ben artık kendime acımayı bıraktım. en büyük hatayı orda yapıyoruz. kendine acıdın mı herşey daha da kötüye gidiyor. bak mesela eskiden kafelerin önünden geçerken çiftleri görürdüm. neşeli neşi yiyip içerken. o anda geçmişi hatırlardım o insanla anılarımı, şimdi ne kadar sevgisiz ve yalnız olduğumu, ayağımdaki eşofmanı bakımsızlığımı vs vs. bir kafenin önünden geçiş nelere yol açıyor bak:1: ama ilk kez geçen gün yine geçerken bu sefer hayal kurdum, bir gün ben de sevdiğim adamla orda oturuyor olucam, birbirimizin gözlerinin içine bakıcaz.. şimdi bu yazdıklarım başkalarına çok çocukça gelebilir. ama kimse kimsenin yüreğinde neler olduğunu bilemez..

kimse hakettiğini yaşamıyoki zaten tam terside olabiliyo o konularda kıza bakıyosun bebek gibi zarif kibar adama bakıyosun koca göbekli kaba saba hareketleri hödükten hallice ama parası var anacım kibarlığı napsın kadın:27:

:1::1::1::1:

umarım dengimizi buluruz:ssz:

ne guzel bak guldurdum senı taa oralarda :1: ben zaten sevınce kendımı kaybedıyorum boyle olmamak lazım ıste ne kadar deger verırsen o kadar ters tepıyo kacan kovalanıyo kural bu ama ben beceremedım ayrı mesele..bundan kaybettım zaten..artık oyle askta mesktede gozum yok korkar oldum zaten..sadece ıcıme sınsın anlasalım tamamdır..umarım bıgun guzel haberlerımızıde yazarız burda en kısa zamanda olmasının temennısıyle:1:

ben inanıyorum:16: biraz moral motivasyonumuzu yükseltirsek her şey daha iyiye gidecek..:10:

Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

bende öyleydim taki hamile kalana kadar bundan sonra bebeğim için güçlü olmak zorundayım bazen yapamazsa diye korkuyorum ama inşaallah yapabilirim

28 yasindayim bekarim.cok sevdigim ilk erkek arkadasimdan beni aldattigi icin ayrildim adam evlendi gitti gozumun önünde nispet yapildi daha neler neler. .en yakin arkadaslarim evlenince nisanlaninca birden elini ayagini kesti.birlikte yedik ictik gulduk eglendik ama sonunda yeri geldi bir nikaha bile davet edilmedik...
Eski calistigim yerden hic bir sebep yokken çıkarıldim sonra baska bir işe girdim.ahim sahim paralar almiyorum öle. .Ama yinede MUTLUYUM...bende mi delilik var birine anlatsam vay bee ne güçlü kadinsin helal diyor...
Erkek arkadaşım yok .ihtiyacimda yok.kimsenin omzunda basimi guvende hissetmem zaten. ..olursa asik oldugum adamla evlenip çocuk yapmak isterim tabi ama olmazsa olmax benim icin hayati bir şey degil.surekli onume farklı hedefler koyuyorum.kendimle ilgileniyorum.hadi evlen baskisini yasamiyorum.bundan bir kac sene once cok istiyordum ama insanlarin gerçek yuzunu gorunce geri adim attim.bir cocugum olsa fena olmazdi ama yoksa yok.sanirim kocadan cok anne olamadigim icin bir eksiklik hissediyorum hormonal olabilir. ..

küçükken pısırıktım çalışmaya başlayınca açıldım hatta açık gözlü olduğum bile söylenmeye başlandı evlendim eskisi gibi olacağım diye korkuyorum kocam sayesinde sesim bile kendine güvenli çıkmıyo kısık sesle konuşur gibiyim anlatacağım o kadar çok şey varki :50:

alttaki yoruma bakarmısın allah aşkına burdada buluyo bizi dışarda kaçtığım insan tipleri hey yarabbim anlamamış bile ama eleştirmektende geri kalmamış herşeyi böyleleri biliyo zaten onlar mükemmel :51:

mesele sadce evlilik değilki biz hayat paylaşmaktan bahsediyoruz herkesin hayatı aynı değil hayat herkese şartları sunmmuyo tek başına hasta bakmak hasta olunca kendine bakacak gücü bile bulamamak bişeylere yetişememek bunları yaşayan anlar alttaki içi dolu arkadaş gibilerine ise olay koca bulmak gibi gelir biz iş eş herşeyden düzen kurmaktan bahsediyoruz ama konuyu okuyan direk koca bulmaktan giriyo eleştirmesi daha kolayya :19: iş bulsam bişeyler biraz daha yoluna girer belki diyorum ama olmuyo bişeyler rayına oturmadıkça ben daha çok yıpranıyorum bide rahatsız olduğum için ilerde zaten çok tempolu çalışamıycam bu bi gerçek iyiyken ne çalıştıysam o kar benim için ama onuda beceremedim nedense nasip olmadı gitti:5: hayırlısı demekten başka çare yok elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte.... bizde burda dertleşiriz napalım :31: evde neler yapıyosun canım

canım oncelıkle cok gecmıs olsun umarım saglıgına kavusursun bır an once...evet canım mesele koca bulmak degıl bı yastan sonra kendı duzenı kendıne aıt cekırdek bı aılesı olsun hayatı paylassın anlam katsın ıstıyoruz..ancak yasayan anlayabılıyor ama..aılemde cok hastalıklar yasadım herkes gıbı benımde kotu gunlerım oldu o zamanlarda bıle hep basımı yaslıyıp agladıgımda bana destek olucak bırını ıstedım.tamam aılen esın dostun bırakmıyor senı ama o farklı bısey ıste..ıs koca bulmak degıl benı anladıgını dusunuyorum anlatmak ıstedıgımle..umarım gonlune gore bı ıste bulursun tatlım..ben ev ortamını sevıyorum aslında ama bu ara degıl bu ara bı bunalım halındeyım hıcbısey zevk vermıyor..neden oldugunuda bılıyorum ama gecıcek umarım..bekar olunca genelde bız evlılerın evıne gıderız hep bendede oyle arkadaslarımla gezerım onlara gıderım...bıraz gezmeyı seven bı tıpım normalde aılemde sever onlarlada gezerım..dısarı cıkıp bı kahve ıcıp 2 sohbet etmek ıyı gelır genelde onun dısında evdeyken herkesın yaptıgı sıradan seyler oluyor...bahar gelsede havanın ısıltısıyla benımde hayatım canlasın ıstıyorum artık bu havalarda ıyıce kasvetlı yapıyor sanırım bızı

o zamaaaannn
motıve 1.hersey cok guzel olucak...oncelıkle buna ınamalıyız dımı ama :1::46:

evet inanıyoruz artık.:13:

önce moralimizi düzeltelim, sonra güzel hayaller kuralım, geçmişin kötü izlerini silelim, sonra değişimi gözleyelim:1:

küçükken pısırıktım çalışmaya başlayınca açıldım hatta açık gözlü olduğum bile söylenmeye başlandı evlendim eskisi gibi olacağım diye korkuyorum kocam sayesinde sesim bile kendine güvenli çıkmıyo kısık sesle konuşur gibiyim anlatacağım o kadar çok şey varki :50:

her zaman kendine güven lütfen. bir kere kendini ezdirmeye başladın mı devamı gelir. eşin çok mu baskıcı sinirli bir adam mı?

bizim için bundan ibaret değil zaten önce anlasaydı yazmadan iyiydi sen anlamak istediğingibi anlayıp saptırmışsın ha bu arada doktor odasından çıkıp ultrason paylaşmak sevinç paylaşmaksa senin bakış açına göre kimin içi boş olduğu çok ortada:51:

hadi sen içi dolu paylaşımlarınla ilgilen bu konu seni aşar :ssz:

Seviyen gayet belli.Ya eleştiriye açık olacaksınız ya da insanlar sizin fikrinizi savunmuyorsa carlamayacaksınız.Senin fikir yapınla,hayatı 30 unda koca bulamadım diye ümitsizliğe düşüp millete fesat düşüncelerde olan birinin benim fikir yapımı taşımaması normal.İnsanın değer yargılarını bilemezsin.30 yaşında kocaya gitmemeyi hayata karşı ümitsizlik olarak gören normal oluyor da,bebeğinin ultrason resmini paylaşan neden normal karşılanmıyor.Herkesin sevinç alıgısı farklıdır.Hee ben paylaşmam ama paylaşana da haset bir şekilde bakmam.
Daha da yazamayacağım.Kafa yapın açtığın konudan belli.

Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

merhaba yaş 21 ama bende aynı durumdayım sanırım yaşla alakası yok beni de alır mısınız aranıza ?

merhaba yaş 21 ama bende aynı durumdayım sanırım yaşla alakası yok beni de alır mısınız aranıza ?

senin daha zaman var, 9 yıl sonra gel:1:

şaka bir yana çok gençsin, bu yaşta evlenmeni kesinlikle önermem.

senin daha zaman var, 9 yıl sonra gel:1:

şaka bir yana çok gençsin, bu yaşta evlenmeni kesinlikle önermem.

evliliğe küstüm zaten daha bu yaşta adı lazım değil birisi fena oynadı benle yeni yeni toparlıyorum daha :( teşekkür ederim bu arada cevabın için ablam benim :)

Back
X