• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

evliliğe küstüm zaten daha bu yaşta adı lazım değil birisi fena oynadı benle yeni yeni toparlıyorum daha :( teşekkür ederim bu arada cevabın için ablam benim :)

hiç küsme. ben bile kıyısından döndüm küsmedim bak:1:

genç yaşta kalp kırıklığı tecrübe etmek daha iyi. çünkü güçleniyorsun ve deneyim sahibi oluyorsun. neyi yanlış yaptığını ve bundan sonra nasıl olman gerektiğini anlıyorsun. bir de hayatının merkezinde sadece sen olması gerektiğini..

hiç küsme. ben bile kıyısından döndüm küsmedim bak:1:

genç yaşta kalp kırıklığı tecrübe etmek daha iyi. çünkü güçleniyorsun ve deneyim sahibi oluyorsun. neyi yanlış yaptığını ve bundan sonra nasıl olman gerektiğini anlıyorsun. bir de hayatının merkezinde sadece sen olması gerektiğini..

Aynen abla içimi okumuşsun valla :39:

ünv mezunuyum ama iş bulamadım malesef. sürekli heryerde yanımda konunun evliliğe gelmesi laf dokundurulması hatta direk yüzüme gec kaldın gibi konuşmaları çok sinir bozucu bizim toplumumuz için evlilik herşeyden önemliymiş bunu gördümbu yaşımda

bence iş bul çalış bir şekilde ufak bir maaşında olsa iyi gelir . evde otur otır kafayı yersin . hem evde olunca sanki koca bekliyormuş gibi oluyor dışardan öyle anlaşılıyor sanki . bir ara bende çalışmıyordum sürekli komşu teyzelerin onun bunun laflarını çekiyordum . hadi evlen bulamadın mı vs . bulsak heralda evleniriz . sevmediğima adamlada evlenemeyeceğime göre evlenmek için ..insanlar bir açığını bulmaya görsün artık öle üstüne gelirler ki çok şükür ki işe girdim dırdırlardan kurtuldum .
faceebokta bebek ulstrasyon fotoları paylaşmak seni rehatsız etmesin . burda kusura bakma ama kıskançlık yapıyorsun . bende bebek görünce imreniyorum yalan yok . geçenlerde arkadaşımın bebeğini görmeye gittik ciciler aldık bebeğe . vallahi kendi bebeğim olsa bu kadar severim içime sokasım geldi . imrenmek başka birşey kıskanmak başka birşey . bırak paylaşsın insanlar mutluluğunu . benim facede arkadaşlarımı görüyorum herkes herşey paylaşıyor banane ki hiç rahatsız olmam . bende paylaşıyorum gittiğim gezdiğim yerleri . aa bua hep geziyor desinler umrumda değil ...
dediğim gibi insanların laf sokmalarını umursama bile . kime ne ki yani .. benim evlenen arkadaşlarımın hatta kendi akrabalarım bile eşlerinden kıskandıkları için benle görüşmeyi kestiler . sevdiğim insan başkasıyla evlendi hemde nispet yaparak .. oo neler yaşadım neler ama ne oldu daha da güçlendim ..kimseye güvenim kalmadı ama en azından tek başınada varım . kocası olmadan erkeğe muhtaç olmadan yaşayamayan kadınlar için ben üzülüyorum artık . aldatılan,sözlü fiziksel şiddete uğrayan bunlara rağmen mutluymuş gibi hava atan kadınlar var ... birey olmayı başaramamış insanlar . sevmek aşk çok güzel ama önce kendinden başlıcaksın sevmeye .. moralin yerine gelsin bak burda spor-diyet-bakım topikleri var hepsinde gez . tüyolar al . kendini değiştir güzelleş . sporunu yap yeşil çay iç mutlu ol parıl parıl parla .. gerisi gelir zaten . nasıl hissedersen onu çekersin bence ...

Yaşım39 evet hayattan benim de umudum kalmadı.Çok şükür allaha aman babam başımda,sağlığım yerinde.Ne yapalım kimine öyle kimine boyle

bence iş bul çalış bir şekilde ufak bir maaşında olsa iyi gelir . evde otur otır kafayı yersin . hem evde olunca sanki koca bekliyormuş gibi oluyor dışardan öyle anlaşılıyor sanki . bir ara bende çalışmıyordum sürekli komşu teyzelerin onun bunun laflarını çekiyordum . hadi evlen bulamadın mı vs . bulsak heralda evleniriz . sevmediğima adamlada evlenemeyeceğime göre evlenmek için ..insanlar bir açığını bulmaya görsün artık öle üstüne gelirler ki çok şükür ki işe girdim dırdırlardan kurtuldum .
faceebokta bebek ulstrasyon fotoları paylaşmak seni rehatsız etmesin . burda kusura bakma ama kıskançlık yapıyorsun . bende bebek görünce imreniyorum yalan yok . geçenlerde arkadaşımın bebeğini görmeye gittik ciciler aldık bebeğe . vallahi kendi bebeğim olsa bu kadar severim içime sokasım geldi . imrenmek başka birşey kıskanmak başka birşey . bırak paylaşsın insanlar mutluluğunu . benim facede arkadaşlarımı görüyorum herkes herşey paylaşıyor banane ki hiç rahatsız olmam . bende paylaşıyorum gittiğim gezdiğim yerleri . aa bua hep geziyor desinler umrumda değil ...
dediğim gibi insanların laf sokmalarını umursama bile . kime ne ki yani .. benim evlenen arkadaşlarımın hatta kendi akrabalarım bile eşlerinden kıskandıkları için benle görüşmeyi kestiler . sevdiğim insan başkasıyla evlendi hemde nispet yaparak .. oo neler yaşadım neler ama ne oldu daha da güçlendim ..kimseye güvenim kalmadı ama en azından tek başınada varım . kocası olmadan erkeğe muhtaç olmadan yaşayamayan kadınlar için ben üzülüyorum artık . aldatılan,sözlü fiziksel şiddete uğrayan bunlara rağmen mutluymuş gibi hava atan kadınlar var ... birey olmayı başaramamış insanlar . sevmek aşk çok güzel ama önce kendinden başlıcaksın sevmeye .. moralin yerine gelsin bak burda spor-diyet-bakım topikleri var hepsinde gez . tüyolar al . kendini değiştir güzelleş . sporunu yap yeşil çay iç mutlu ol parıl parıl parla .. gerisi gelir zaten . nasıl hissedersen onu çekersin bence ...

ben sanırım yanlış cümleler kuruyorum ne desem bugün hep yanlış anlaşılıyo:44: arkadaş facete yapılan abartılı paylaşımdan rahatsız olduğunu anlattı bende dedimki özel kalmadı ultrason bile paylaşılıyo kıskançlık yada rahatsız olma değil benim yetişme tarzıma ters özelini sergilemek zaten yapı olarakta daha kapalı yaşamayı severim kıskançlık falan çok kırıcı bi kelime cidden. ve dedimki kendileri herşeyi paylaştıkları için benden de aynısını bekliyolar çıkmıyomusun hiç napıyosun diyolar dedim yani yaptığım herşeyi paylaşmak zorunda değilimm bende böyle kullanıyorum sosyal ağı bunları demek istedim arkadaşım dediğine istinaden ama kıskançlık olayını anlamadım diğer arkadaşta baya hakaret etti gitti ben olsam çoktan ban yemiştim. bukadar uzun yazmayınca yanlış anlatıyorum ben demekki demek istediğimi yada herkes cımbızlayarak okuyo bilemiyorum :26:

Yaşım39 evet hayattan benim de umudum kalmadı.Çok şükür allaha aman babam başımda,sağlığım yerinde.Ne yapalım kimine öyle kimine boyle

evet benimde en büyük şansım o şükürler olsun allaha ama hastalıklar yakamızı bırakmıyo 1 yıldır en çokbu yıprattı beni. bak sen benden daha şanslısın hem ailen yanında hem sağlığın yerinde allah bozmasın:21: öyle gerçekten herkesin imtihanı farklı oluyo kimine altın tepsiyle kimine hiç....... okadar uğraşmama rağmen iş bile bulamadım anlamadım gitti nasıl bi nasipsizliktir allahın gücüne gitmesin:25:
sen neler yapıyosun çalışıyomusun

evet benimde en büyük şansım o şükürler olsun allaha ama hastalıklar yakamızı bırakmıyo 1 yıldır en çokbu yıprattı beni. bak sen benden daha şanslısın hem ailen yanında hem sağlığın yerinde allah bozmasın:21: öyle gerçekten herkesin imtihanı farklı oluyo kimine altın tepsiyle kimine hiç....... okadar uğraşmama rağmen iş bile bulamadım anlamadım gitti nasıl bi nasipsizliktir allahın gücüne gitmesin:25:
sen neler yapıyosun çalışıyomusun

Çok gecmis olsun arkadaşım,allah acil sifalar versin.Muhasebeciyim ben.Ama benlik meslek değildi,başarılı değilim.Allah sana güzel bir iş versin tez zamanda.
Ben de de yok nasip bu yaşta bekarIm,is desen ayrı yıkılış
Sen evli misin?
Gene de şükür allaha

arkadaşlar ben başka açidan fikrimi söylemek istiyorum bende 31 yaşindayim.evliyim benimde çok ama çok sikintilarim oldu kizlar burda herşey burda anlatilmiyor.ama benim tavsiyem ark ruhen olan açlik ben hep dua ederek geçirdim kimse olmasada bizi bir koruyan var.maddi ve maneviyat bu ikisini dengede kuramiyoruz.ama maneviyat elbette en önemlisi buda malesef rabbime duayla oluyor bizler ikinci plandayiz bol bol dua et.sikintinin sebebi belli değilse bu manevi açliktandir dua et bol bol içindeki sikintilar ancak böyle geçer.ben denedim başardim.sende başaracaksin dene bir kimse bizim için hayirlisini rabbimden iyi bilemez.evlilikte olsun çocukta olsun işte olsun.

ben sanırım yanlış cümleler kuruyorum ne desem bugün hep yanlış anlaşılıyo:44: arkadaş facete yapılan abartılı paylaşımdan rahatsız olduğunu anlattı bende dedimki özel kalmadı ultrason bile paylaşılıyo kıskançlık yada rahatsız olma değil benim yetişme tarzıma ters özelini sergilemek zaten yapı olarakta daha kapalı yaşamayı severim kıskançlık falan çok kırıcı bi kelime cidden. ve dedimki kendileri herşeyi paylaştıkları için benden de aynısını bekliyolar çıkmıyomusun hiç napıyosun diyolar dedim yani yaptığım herşeyi paylaşmak zorunda değilimm bende böyle kullanıyorum sosyal ağı bunları demek istedim arkadaşım dediğine istinaden ama kıskançlık olayını anlamadım diğer arkadaşta baya hakaret etti gitti ben olsam çoktan ban yemiştim. bukadar uzun yazmayınca yanlış anlatıyorum ben demekki demek istediğimi yada herkes cımbızlayarak okuyo bilemiyorum :26:

BOsver konussun o arkadas .herkes kendi hayatina baksin canim .insanlarin seni kirmasina izin verme.

elinden allah korusun sağlığın gıttıgınde;suankı halıme dönmek ıçın neler vermezdim dıceksın..haline şükret..

Seviyen gayet belli.Ya eleştiriye açık olacaksınız ya da insanlar sizin fikrinizi savunmuyorsa carlamayacaksınız.Senin fikir yapınla,hayatı 30 unda koca bulamadım diye ümitsizliğe düşüp millete fesat düşüncelerde olan birinin benim fikir yapımı taşımaması normal.İnsanın değer yargılarını bilemezsin.30 yaşında kocaya gitmemeyi hayata karşı ümitsizlik olarak gören normal oluyor da,bebeğinin ultrason resmini paylaşan neden normal karşılanmıyor.Herkesin sevinç alıgısı farklıdır.Hee ben paylaşmam ama paylaşana da haset bir şekilde bakmam.
Daha da yazamayacağım.Kafa yapın açtığın konudan belli.

Kocaya gidemedigi icin degil yalniz oldugu icin bunalmis.bunda ne var anlamadim.sende olsan sende icerlersin bu durumu.

Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

demekki sizde bir sorun var,önce kendinizi bir sorgulayın.

demekki sizde bir sorun var,önce kendinizi bir sorgulayın.

bırak bu işleri işine gelmeyen yorum yapınca açılan konuları karıştırıp hırs almakta yeni çıktı sanırım çok komiksin gerçekten hadi canım sen yengenle ağbini kıskanmakla ayırmakla meşkul ol kolay gele :1:

güldürdün beni yaptığınla yaşındaki çocuk işi:9:

alone bende 22 yaşımda üniv son sınıfta evlendim bende diyorumki aslında keşke demek istemiyorum ama keşkeokulumu bitirseydim 30umu görseydim herşeyi içimde kalmayacak şekşilde yaşayıp öyle evlenseydim.. hep derdim ben 35ten önce evlenmem önce dünyayı dolaşacağım sonra evleneceğim diye ama karşıma eşim çıktı hani derler ya gözümü açtım onu gördüm :)) kısmet ama içinde bişey kalmasın bunları kafana takıp dert edeceğine hayatınınn tadını çıkart Allahın izniylede karşına helal süt emmiş biride çıkar inşaallah iş konusuna gelince bende yıllarca işimi gücümü oturtammadım en son canıma tak etti kpssye hazırlandım atandım sende kpssye çalış aslında şuan sen saçma sapan sebeplerden dolayı hayatın güzellikleriini farketmiyorsun

bırak bu işleri işine gelmeyen yorum yapınca açılan konuları karıştırıp hırs almakta yeni çıktı sanırım çok komiksin gerçekten hadi canım sen yengenle ağbini kıskanmakla ayırmakla meşkul ol kolay gele :1:

güldürdün beni yaptığınla yaşındaki çocuk işi:9:

bak işime gelmeyen birçok yorum yapılır açığımdır ama konumu doğrudürüst bile okumadan sırf sivrilmek ve dikkat çekmek için alakasız yorum yaparsan bende senin konularına bir göz atarım.sende burada benim gibi bir konu açmışsın nihayetinde,demekki sorun sadece insanın kendisinde olmayabiliyor.

şimdi bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlar benim konuma girip bakacaklardır,sırf bana gıcık olup abimle eşini kıskandığımı yazan ne kelime bulacaklar acaba?bulan yazsın,sırf ne yapacağını şaşırıp çocukça şeyler yazan abimi yengemi kıskandığımı yazan çocuk sensin:1:

bir daha konularıma gelip anlamsız yorum yapma rica ederim,ben yapıncada ağlama.haydi koca aramaya devam et,belki bulursun:1:

ben yapıncada ağlama.haydi koca aramaya devam et,belki bulursun:1:

Bu ne kadar terbiyesiz bir yorum.

Konu sahibesi uzgun oldugu bir konuyu yazmis, siz de o konuya iyice tuz basan ve gercekten cok terbiyesizce bir yorum yapmissiniz. Utanin bence.

Herkesin kaderi farkli, konu sahibesinin yerinde siz de olabilirdiniz. Siz her gece yalniz oturun, yasitlariniz cocluk cocuk icindeyken yalniz olun bakalim hanimefendi, siz buraya gelip nasil bir konu acardiniz?? Yengenizle ilgili abuk subuk bir konu olmazdi herhalde, elin kizlariyla ugrasacaginiza kendinizi ilgilendiren konulari dusunurdunuz herhalde.

Konu sahibesi uzgun oldugu bir konuyu yazmis, siz de o konuya iyice tuz basan ve gercekten cok terbiyesizce bir yorum yapmissiniz. Utanin bence.

Herkesin kaderi farkli, konu sahibesinin yerinde siz de olabilirdiniz. Siz her gece yalniz oturun, yasitlariniz cocluk cocuk icindeyken yalniz olun bakalim hanimefendi, siz buraya gelip nasil bir konu acardiniz?? Yengenizle ilgili abuk subuk bir konu olmazdi herhalde, elin kizlariyla ugrasacaginiza kendinizi ilgilendiren konulari dusunurdunuz herhalde.

ben aslında atışmayı seven birisi değilim,arkadaşta aynı şekilde beni incitecek yorum yazmış,neyse yazdıktan sonra bende üzüldüm zaten.

ayrıca siz ortalığı fitillemeye çalışmayın,ben elin kızıyla falan uğraşmıyorum,siz beni eleştiriyorsunuz ama asıl abuk sabuk yorum yapan sizsiniz,size ne?ben konumu 2 sene önce açmışım,aradan 2 sene geçmiş.kimseyle uğraşmıyorum,uğraşan insan gider ailesine yada abisine şikayet eder,birşeyler der ama ben hep sustum,bumudur uğraşmak?

bakın benim yazımı alıntılayıp yorum yapan ben değil sizsiniz,sonrada bana cevap hakkı doğuyor,birşeyleri bilmeden anlamadan yorum yapmayın,çünkü sizinle alakası yok.

ayrıca aloneciğim kusura bakma yazdıklarıma üzüldüm,beni konumda kızdırdın,çünkü gerçekten o konuda çok iyi niyetliyim ve beni anlamadıklarında kızıyorum.neyse tekrar yazdığım için kusura bakma,hepimiz kaderimizi yaşıyoruz,umarım herkes hayırlısını yaşar,sevgiler:54:

şimdi ona cvp vermeyecem çünkü tek sorunu yengenin davranışları sebepsiz değildir dedim ve yoruma kızdı hakarete yeltendi yorumun için çokteşekkür ederim canım moral oldun bana :16:

ve yine bu arkadaş bide bunla yetinmeyip bana özelden mj attı ve dediki: konuma yazdığın yoruma kızdım senin konularına baktım ve öyle düşünmediğim halde senin canını yakmak için kırıcı kelimeler yazdım kusura bakma allah karşına iyi birini mutlaka çıkarır

kelimesi kelimesine değil ama tam olarak bu mjı attı bana ama burda hakarete devam ediyo :53:

insanlar heryerde iki yüzlü cidden artık gördüğünede inanmayacaksın:50:

Back
X