30 yas alti tup bebek yaptiran anne adaylari burda bulusalim

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
arkadaslar ben 22 yasindayim ve bu ikinci tup bebek denemem ilkinde dollenme olmadigindan transfer yasayamadim bu ikincide ins yasarim ,herkes oykusunu anlatirsa sevinirim cunku bu aralar cok korkuyorum yine ilk tedavimde kileri yasiyacam diye busefer ins olur allahim herkesi annelik sifatiyla sereflendirir ins burda birbirimiza.s.e umut olalim

ihşallah bu sefer her şey yolunda gider canım bende 26 yaşımdayım 2 tüp bebek negatif sonucum var üçüncüyü tüp bebek denememi marta düşünüyom ihşallah bu son olur bende melegime kavuşurum allah herkezin yanında olsun her istiyene versin çifter çifter

slm bende 22 yaşındayım 2.denememi şubatta başlıcaz inş. bi sorun çıkmazsa 1.denememde 24ekimde transferim oldu hamile kaldım 1kaçgün içerisindede kanamam oldu igneler oldum fakat düşük oldu bendede aynı korkular var aynı şeyleri yaşarım diye ama başka çaremiz yok kendimizi toparlayıp yine yola devam edicez inş. bu denememizde son olur hami ş oluruz allahım hepimizin gönlüne göre versin o duyguyu tatdırsın

merhaba ben de 26 yaşındayım
bizde bir kez micro denedik ama negatif.......ikinciye henüz karar vermedik..
bu inşaallah güzel ve uzayıp giden bir topik olur....ve sonunda hepimiz hamiş oluruz inş.

merhaba bende 22 yaşındayım eşimde hareket problemi var. ocak ayında ilk micro denememi yapıcam allah nasip ederse.daha önce sadece aşılama denedim.sizlerden ricam tedavilerinizi nerde olduğunuzuda belirtirseniz sevinirim ve tabi sonucunuda...allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam ben 27 yaşındayım.ilk tüp bebek denemesi negatifti.2. deneme nisanda olacak.hepinize bol şans.umarım herşey yolunda gider.

bende 22 yasındayım arkadaslar benımde esımde sperm azlıgı var bende 2.tup bebek denememı yapcam 16 sında lucrın ıgnelerıne vurulmaya baslıyacam ınsallah hepımız ıstedıgımız sonucu alırız

canim sen nezaman basladin ignelerine bugun kacinci gunun benim bugun 4 gunum olucak bol sans ins bu sefer yuzun guler

benim pazar günü yumurtalarım toplanacak. bayramda da transfer olacak bi aksilik olmazsa.. inşallah bu bayram hepimize uğurlu gelecek..allahım herkesin yüzünü güldürsün

tam 30 yaş olur mu ;)
4.mikro denemem sonucu 5+5 hamileyim , inşallah sizlerin tdavileriniz de hayırlısıyla olumlu sonuçlanır ..

selam arkadaşlar bende 24 yaşındayım 3 aşılama olduum sonuç negatif sorunum sebepsiz infertiliteymiş ikimizde de sorun yok yani. şimdi beklemedeyim nasipse nisan da tüp bebek yapmayı düşünüyoz ama allahıma şükür psikolojik olarak çok rahatım rabbim ol diyece ki olsun herşeyin hayırlı bi zamanının olduğuna inanıyorum morallerinizi yüksek tutun kızlar dua edin allahım bütün isteyenlere sizlere bana ve bizim gibi olan herkeslere en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inş bu defa tüp bebeleriniz sizlere sarılırır 4elle bırakmazlar:CüvCüv: :CüvCüv: sizleri elimden gelen tek şey var kızlar dua etmek dualarım hep sizlerle :1hug: :1hug:

selam arkadaşlar bende 24 yaşındayım 3 aşılama olduum sonuç negatif sorunum sebepsiz infertiliteymiş ikimizde de sorun yok yani. şimdi beklemedeyim nasipse nisan da tüp bebek yapmayı düşünüyoz ama allahıma şükür psikolojik olarak çok rahatım rabbim ol diyece ki olsun herşeyin hayırlı bi zamanının olduğuna inanıyorum morallerinizi yüksek tutun kızlar dua edin allahım bütün isteyenlere sizlere bana ve bizim gibi olan herkeslere en kısa zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inş bu defa tüp bebeleriniz sizlere sarılırır 4elle bırakmazlar:CüvCüv: :CüvCüv: sizleri elimden gelen tek şey var kızlar dua etmek dualarım hep sizlerle :1hug: :1hug:

canım senin aslında önemli bi sorunun yokmuş bu güzel bi haber.bunu şunun için söylüyorum siz hiç bitki denedinizmi ?????yani tabiat bir şifahane bence bi deneŞenizŞenizCADIARZU

kızlar merhaba ben 23 yasındayım ılk tup bebek denemem negatıftı kasımda denedım sımdı allaha nasıp ederse subatta baslıcaz ıkıncısı ıcın esımdede bendede sorun yok ama olmuyor suanda 5 bucuk yasında kızım var o normal oldu umarım bı kardesı olur kıızımın artık hayırlısı neyse o olsun hepımız ıcın bakalım rabbım hepımızın gonlune gore versın ınsallahhhhhh

slm kızlar bende 23 yasımdayım malesef bende yumruta problemi olduundan ilk tüp bebek denememi yaptık 14 ünde sonuc alıcaz.. 3 ymurta topladı ve sadece 1 i döllendi pek ümitli değilim ama Rabbim ne eylerse hayırlı eyler .. bunu düşünüp buna sığınıyorum...

slm kızlar bende 23 yasımdayım malesef bende yumruta problemi olduundan ilk tüp bebek denememi yaptık 14 ünde sonuc alıcaz.. 3 ymurta topladı ve sadece 1 i döllendi pek ümitli değilim ama Rabbim ne eylerse hayırlı eyler .. bunu düşünüp buna sığınıyorum...

ins canim hamile kalabilirsin uzulme allahtan umit kesilmez cok duydum burdada ornekler var tek yumurta transfer edilipte hamile kalanlari hersey gonlunce olsun

bende tüp bebek yaptırdım.ilk denemem.transferim yapıldı.
8.günüm bugün.
bu arada ayşegül kasım aralık ocakta tüp yaptıracaklar listesindesin..ama
uğramıyosun foruma...:oklava:

Back
X